Προς το περιεχόμενο

Crypton novapad 70 S124 FC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους έχω το tablet Crypton novapad 70 S124 FC πηγα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών έκανε κανονικά και μετά όταν πήγε να ανοιξη κόλλησε στο λόγω της crypto και αναβόσβηνε δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα έχει κανείς κάποια λύση να μου δόση γιαti στο google και στην σελίδα της ετερίας δεν βρίσκω λύση ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μιλισα με τεχνικο της crypto και μου απαντησε οτι μονο στην ετερια τους φτιαχνετε και δεν ξερω αμα αξιζει τον κόπο.

Δημοσ.

Αν δεν είναι πια στην εγγύηση, μπορείς να τους το δώσεις με τον όρο να σε ειδοποιήσουν πριν χρεωθείς κανένα μεγάλο (και ασύμφορο) ποσό για επιδιόρθωση. 

Δημοσ.

Παρακαλώ. Σαν έσχατη λύση, πριν το πετάξεις, δοκίμασε να το ξεβιδώσεις και να δοκιμάσεις αποσύνδεση και επανασύνδεση μπαταρίας (χωρίς να είναι στο ρεύμα, εννοείται...)

Δημοσ.

Το ότι είναι κολλημένο με καλάι δεν λέει κάτι. Το ζεσταίνεις λίγο με το κολλητήρι (αν δεν έχεις, όλο και κάποιος φίλος σου θα έχει για να το δανειστείς) και ξεκολλησε το. Αλλιώς, αντί να το πετάξεις στα σκουπίδια βάλτο στο ανάλογο thread χαρίσματος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...