Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, 

ειχα ποσταρει το προβλημα στο http://www.insomnia.gr/topic/542153-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-beeps/

και αντικαταστησαν τελικα τη καρτα γραφικων, η οποια μου ηρθε σημερα.

Αλλα ειδα κατι ανησυχητικο: Παρολο που ειναι ολοκαινουρια η καρτα γραφικων, εξακολουθει να βγαζει αστραπαιες "γραμμες" στα παιχνιδια (για την ακριβεια , της Blizzard οπως το wow και diablo 3).. τρεμοπαιζει το μαυρο φοντο, δε ξερω πως να το περιγραψω. Κατι σαν στη αναλογικη τηλεοραση.. Να σημειωθει οτι γινοταν το ιδιο και με τη παλια καρτα γραφικων στις 2 πρωτες μερες μεχρι που καηκε. 

Προφανως δεν θα φταιει η νεα καρτα γραφικων.

Εχω το AMD catalyst εκδοσης 14.10.1006-140417a-171099C.

Τι προτεινετε; Φοβαμαι μη καψω και αυτη τη καρτα γραφικων.. Να σημειωθει οτι η παλια καρτα ATI Radeon 5850 δεν παρουσιαζε τετοιο προβλημα.

edit: νομιζω λεγεται "tears" στα αγγλικα, κατι σα να εχει προβλημα το refresh rate, εβαλα on το Vsync αλλα δε διορθωσε το προβλημα.

edit 2: Μηπως φταιει οτι εχω refresh rate 60hertz ; Δεν υπαρχει αλλη διαθεσιμη επιλογη.. Το τσεκαρα στο πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις της οθονης. 

Εχω την οθονη flatron LG M2294D.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα τότε είναι ίδιο με αυτό που κάνει και μένα σε κάποια παιχνίδια όταν ανεβάζω τα ρολόγια της gpu. Μπορείς να τραβήξεις κάποιο video με τις γραμμές?

Δοκίμασε να μειώσεις τα ρολόγια από τον catalyst ή να βάλεις παλαιότερους driver (μήπως κάνουν αυτοί το πρόβλημα)

Ποιό τροφοδοτικό έχεις?

Το ότι είναο καινούργια η gpu δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα τότε είναι ίδιο με αυτό που κάνει και μένα σε κάποια παιχνίδια όταν ανεβάζω τα ρολόγια της gpu. Μπορείς να τραβήξεις κάποιο video με τις γραμμές?

Δοκίμασε να μειώσεις τα ρολόγια από τον catalyst ή να βάλεις παλαιότερους driver (μήπως κάνουν αυτοί το πρόβλημα)

Ποιό τροφοδοτικό έχεις?

Το ότι είναο καινούργια η gpu δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα.

Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.

Δε νομιζω να βοηθαει το βιντεο καθως διακρινεται με το ζορι αυτο το προβλημα του refresh rate. Επισης ακομα και στην επιφανεια εργασιας φαινεται να τρεμοπαιζει το refresh rate.

Εχω το Corsair CX-430W για τροφοδοτικο.

Θα δοκιμασω να μειωσω τα ρολογια.. 

Δημοσ.

Yπάρχει μια πιθανότητα να φταίει το τροφοδοτικό. Πόσο καιρό το έχεις; Να σημειώσουμε ότι συνήθως προτείνουμε από 450-άρι και πάνω για 270.

Υπάρχει κανένα άλλο PC φίλου με δυνατότερο τροφοδοτικό από το δικό σου για να δοκιμάσεις την κάρτα γραφικών;

• Like 1
Δημοσ.

Επαιξα με τα ρολογια, τιποτα.

Yπάρχει μια πιθανότητα να φταίει το τροφοδοτικό. Πόσο καιρό το έχεις; Να σημειώσουμε ότι συνήθως προτείνουμε από 450-άρι και πάνω για 270.

Υπάρχει κανένα άλλο PC φίλου με δυνατότερο τροφοδοτικό από το δικό σου για να δοκιμάσεις την κάρτα γραφικών;

Λες; στο παλιο pc εχω ενα 550w thermaltake. Να τα αλλαξω; Σιγουρα παιζει ρολο;

Αλλαξα τα τροφοδοτικα, παραμεινε το προβλημα :( 

Αρχιζω και υποψιαζομια οτι η οθονη θα φταιει... δε ξερω.

Δημοσ.

Επαιξα με τα ρολογια, τιποτα.

Λες; στο παλιο pc εχω ενα 550w thermaltake. Να τα αλλαξω; Σιγουρα παιζει ρολο;

Αλλαξα τα τροφοδοτικα, παραμεινε το προβλημα :(

Αρχιζω και υποψιαζομια οτι η οθονη θα φταιει... δε ξερω.

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο κάνε αυτό που σου λέει ο Sakiz105 με τους οδηγούς. Αν και αυτό δεν βοηθήσει έλεγξε διεξοδικά τις 2 άκρες του καλώδιου της οθόνης.

Δημοσ.

Δοκιμασε να βαλεις 13.x drivers και να βγαλεις τους παλιους με ddu.Οι 14.9 εχουν θεμα με flickering

Μπηκα στο safe mode, ετρεξα το DDU, εβγαλα τα drivers, μετα μπηκα κανονικα, εβαλα τα drivers του cd της καρτας γραφικων , εκδοση: 13.20 κατι, και μπαινω στα παιχνιδια: Τα ιδια. Oποτε θα ξαναναβαθμισω τα drivers.

Υ.Γ.: Τo flickering ειναι τελικα η σωστη λεξη που εψαχνα!!

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο κάνε αυτό που σου λέει ο Sakiz105 με τους οδηγούς. Αν και αυτό δεν βοηθήσει έλεγξε διεξοδικά τις 2 άκρες του καλώδιου της οθόνης.

Να δοκιμασω να βαλω στην αλλη υποδοχη της μητρικης καρτας; δε νομιζω να κανει τη διαφορα.

Ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται η οθονη μου LG Flatron M2294D ; Εχει κλειδωμενο το refresh rate στα 60hz και δεν υπαρχει αλλη (ασφαλες) επιλογη..

Δημοσ.

Μπηκα στο safe mode, ετρεξα το DDU, εβγαλα τα drivers, μετα μπηκα κανονικα, εβαλα τα drivers του cd της καρτας γραφικων , εκδοση: 13.20 κατι, και μπαινω στα παιχνιδια: Τα ιδια. Oποτε θα ξαναναβαθμισω τα drivers.

Υ.Γ.: Τo flickering ειναι τελικα η σωστη λεξη που εψαχνα!!

Να δοκιμασω να βαλω στην αλλη υποδοχη της μητρικης καρτας; δε νομιζω να κανει τη διαφορα.

Ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται η οθονη μου LG Flatron M2294D ; Εχει κλειδωμενο το refresh rate στα 60hz και δεν υπαρχει αλλη (ασφαλες) επιλογη..

Πόσο καιρό την έχεις την οθόνη; Αν μπορείς να την κουμπώσεις σε άλλο PC δοκίμασέ το. Ναι μπορεί να τα φτήνει η οθόνη αλλά δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος.

Δημοσ.

2-3 χρονια πρπεει να την εχω.. Βασικα με τη παλια καρτα γραφικων που ειχα μεχρι σημερα το πρωι, δεν υπηρχε θεμα..

Οχι δε μπορω να δοκιμασω σε αλλη οθονη.. που να βρω.

Δημοσ.

2-3 χρονια πρπεει να την εχω.. Βασικα με τη παλια καρτα γραφικων που ειχα μεχρι σημερα το πρωι, δεν υπηρχε θεμα..

Οχι δε μπορω να δοκιμασω σε αλλη οθονη.. που να βρω.

Την οθόνη σε άλλο PC εννοούσα. Αν έχει βλάβη η οθόνη λογικά θα σου κάνει το ίδιο και σε άλλο PC.

Δημοσ.

Την οθόνη σε άλλο PC εννοούσα. Αν έχει βλάβη η οθόνη λογικά θα σου κάνει το ίδιο και σε άλλο PC.

Δεν εχει βλαβη η οθονη φιλε μου, 100% αυτο.. 

Οταν πηρα το νεο pc με την πρωτη R9 270, ειχε το flickering, και στη 2η μερα καηκε η καρτα γραφικων και την εστειλα για αντικατασταση.

Μετα εβαλα τη παλια καρτα γραφικων και μαλιστα εβαλα και το παλιο pc για ενα φεγγαρι να δοκιμαζω κατι ασχετο, δε παρουσιασε το flickering. Οπως και μεχρι το πρωι σημερα που ηρθε η νεα καρτα R9 270, τη βαζω και παλι το flickering. 

Δημοσ.

Απλά ακούγεται απίθανο να έχεις το ίδιο πρόβλημα με δεύτερη GPU στην σειρά.

Και ομως ειναι πιο πιθανο αποτι νομιζεις.Εχω αλλαξει 4 φορες ιδιο kit ραμ σε μια βδομαδα.Ειναι δυσκολο να γινει,αλλα αν σου πετυχει..

Δημοσ.

Απλά ακούγεται απίθανο να έχεις το ίδιο πρόβλημα με δεύτερη GPU στην σειρά.

Ακριβως αυτο!! Με προβληματιζει.... 

Εχω μια σοβαρη υποψια οτι το συγκεκριμενο μοντελο μπορει να εχει προβλημα με τη συγκεκριμενη οθονη στο refresh rate.. δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Και απ οτι βλεπω μαλιστα ειναι συνηθισμενο το προβλημα  :confused:

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1960272/amd-radeon-270-asus-screen-flickering.html

Και ομως ειναι πιο πιθανο αποτι νομιζεις.Εχω αλλαξει 4 φορες ιδιο kit ραμ σε μια βδομαδα.Ειναι δυσκολο να γινει,αλλα αν σου πετυχει..

:blink:  :blink:  :blink:  :blink:

edited: 

Αυτο ακριβως εχω!! Εκεινο το flickering.

Ειναι θεμα της συγκεκριμενης σειρας τελικα :( Οφου οφου ... Δεν νομιζω να βρεθει λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...