Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ηταν να δουμε αν στο κανει και εκει η μονο στα παιχνιδια.Αν λες οτι ηταν τοτε θεμα η καρτα.

Λογικα ναι.. Βασικα πρεπει να βρω μια αλλη οθονη μηπως οφειλεται στην οθονη μου.. Ετσι για να παραλειψω αυτην την πιθανοτητα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λογικα ναι.. Βασικα πρεπει να βρω μια αλλη οθονη μηπως οφειλεται στην οθονη μου.. Ετσι για να παραλειψω αυτην την πιθανοτητα.

Σιγουρα να το δεις και αυτο.

Δημοσ.

Λοιπον 100% δεν ειναι της οθονης. Γιατι επαιζα ενα game και περα απο το γνωστo flicking, κολλησαν ξαφνικα τα παντα!!

Η θερμοκρασια εκεινη τη στιγμη ηταν 69* κελσιου.

Ε τα πηρα, εβγαλα τη καρτα και εβαλα τη παλια ATI Radeon 5850.. 

Τωρα θα ηθελα να μου πειτε τι επιλογες εχω για τη συνεχεια; 

1) Να επικοινωνησω με το καταστημα (που δεν ευθυνεται) μηπως βρεθει λυση;

2) Να τη πουλησω και να αγορασω αλλην;

3) Να τη κρατησω μεχρι να βγουν νεοι drivers;

Δημοσ.

Γείτονες δεν έχεις; Αντί του κλασικού "μηηηηηηήπως έχετε λίγο ζάχαρη" ρωτάς απλά "μηηηηηηηήπως να δανειστώ την οθόνη σας για λίγα λεπτά;" :P

Λοιπον 100% δεν ειναι της οθονης. Γιατι επαιζα ενα game και περα απο το γνωστo flicking, κολλησαν ξαφνικα τα παντα!!

Η θερμοκρασια εκεινη τη στιγμη ηταν 69* κελσιου.

Ε τα πηρα, εβγαλα τη καρτα και εβαλα τη παλια ATI Radeon 5850.. 

Τωρα θα ηθελα να μου πειτε τι επιλογες εχω για τη συνεχεια; 

1) Να επικοινωνησω με το καταστημα (που δεν ευθυνεται) μηπως βρεθει λυση;

2) Να τη πουλησω και να αγορασω αλλην;

3) Να τη κρατησω μεχρι να βγουν νεοι drivers;

Γιατί να μην την γυρίσεις στο κατάστημα; Ούτε εσύ ευθύνεσαι για το flickering στην οθόνη. Αν μη τι άλλο εξήγησέ τους τι σου συμβαίνει και βλέπεις πως θα αντιδράσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Για παμε λιγο στις δικες μου ερωτήσεις.

1)εχεις αυτην την στιγμη που μιλαμε το msi afterburner installed στο pc sou?

2)με τι καλωδιο εχεις σύνδεση την καρτα με την οθόνη?? Υπάρχει αλλο ειδος καλωδίου σπιτι σου για να δοκιμασεις?

Δημοσ.

Γείτονες δεν έχεις; Αντί του κλασικού "μηηηηηηήπως έχετε λίγο ζάχαρη" ρωτάς απλά "μηηηηηηηήπως να δανειστώ την οθόνη σας για λίγα λεπτά;" :P

Γιατί να μην την γυρίσεις στο κατάστημα; Ούτε εσύ ευθύνεσαι για το flickering στην οθόνη. Αν μη τι άλλο εξήγησέ τους τι σου συμβαίνει και βλέπεις πως θα αντιδράσουν.

To θεμα ειναι οτι πριν απο 2 εβδομαδες τους γυρισα τη καρτα γραφικων που καηκε στη 2η μερα, ακριβως το ιδιο μοντελο και μετα απο 2 εβδομαδες μου εδωσαν μια ολοκαινουρια καρτα.. Τωρα παλι στη 2η μερα να τη τους γυρισω;! Καπως δε ειναι;

Για παμε λιγο στις δικες μου ερωτήσεις.

1)εχεις αυτην την στιγμη που μιλαμε το msi afterburner installed στο pc sou?

2)με τι καλωδιο εχεις σύνδεση την καρτα με την οθόνη?? Υπάρχει αλλο ειδος καλωδίου σπιτι σου για να δοκιμασεις?

1) Δε γνωριζω, που μπορω να τσεκαρω αν το εχω installed; στη λιστα προγραμματων δεν υπαρχει. Και ειναι Asus η R9 270.

2) DVI.. Δοκιμασα με αλλο καλωδιο DVI με ιδιο αποτελεσμα. 

Τωρα παντως με τη 5850 δεν υπαρχει το flickering. 

Δημοσ.

To θεμα ειναι οτι πριν απο 2 εβδομαδες τους γυρισα τη καρτα γραφικων που καηκε στη 2η μερα, ακριβως το ιδιο μοντελο και μετα απο 2 εβδομαδες μου εδωσαν μια ολοκαινουρια καρτα.. Τωρα παλι στη 2η μερα να τη τους γυρισω;! Καπως δε ειναι;

Nαι αλλά δεν είναι και κάπως από την άλλη να πάθεις επιληψία (τρόπος του λέγειν) για πιθανή αστοχία υλικού για την οποία δεν ευθύνεσαι;

• Like 1
Δημοσ.

Nαι αλλά δεν είναι και κάπως από την άλλη να πάθεις επιληψία (τρόπος του λέγειν) για πιθανή αστοχία υλικού για την οποία δεν ευθύνεσαι;

ΟΚ εχεις και ενα δικιο παντως, αυριο θα επικοινωνησω με το καταστημα και θα δουμε.

Δημοσ.

Για να μην το ξερεις το afterburner, μαλλον δεν θα το εχεις κιολας.

Να υποθέσω οτι δεν γνωρίζεις να αλλαξεις bios στην καρτα σου ε? Να εβαζες ενα πιο παλιο ας πουμε.

Οπως και να εχει, πηγαινε τημ πισω παλι και απλα αυτην την φορά, παρε αλλη μαρκα gpu, just in case...

Δημοσ.

Για να μην το ξερεις το afterburner, μαλλον δεν θα το εχεις κιολας.

Να υποθέσω οτι δεν γνωρίζεις να αλλαξεις bios στην καρτα σου ε? Να εβαζες ενα πιο παλιο ας πουμε.

Οπως και να εχει, πηγαινε τημ πισω παλι και απλα αυτην την φορά, παρε αλλη μαρκα gpu, just in case...

Αν λες για το ATIwinflash και το jumper στο unlocked, και το .msi και τετοια, γνωριζω πανω κατω τη διαδικασια.. Αλλα δε θελω να το κανω, θελω να δωσω πισω την ολοκαινουρια καρτα γραφικων...

Ναι αυτο εχω σκοπο, να παρω αλλη μαρκα..... 

Δημοσ.

Αν λες για το ATIwinflash και το jumper στο unlocked, και το .msi και τετοια, γνωριζω πανω κατω τη διαδικασια.. Αλλα δε θελω να το κανω, θελω να δωσω πισω την ολοκαινουρια καρτα γραφικων...

Ναι αυτο εχω σκοπο, να παρω αλλη μαρκα..... 

Παρε φιλε καλυτερα μια Sapphire, οχι επειδη την εχω εγω ,αλλα γιατι απο οτι διαβαζω σε Αγγλικα φορουμ ειναι η εταιρια με τις λιγοτερες αστοχιες υλικου,εχει καλες υλοποιησεις.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε φιλε καλυτερα μια Sapphire, οχι επειδη την εχω εγω ,αλλα γιατι απο οτι διαβαζω σε Αγγλικα φορουμ ειναι η εταιρια με τις λιγοτερες αστοχιες υλικου,εχει καλες υλοποιησεις.

Συμφωνω και επαυξανω και βαλε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...