Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει βλαβη η οθονη φιλε μου, 100% αυτο.. 

Οταν πηρα το νεο pc με την πρωτη R9 270, ειχε το flickering, και στη 2η μερα καηκε η καρτα γραφικων και την εστειλα για αντικατασταση.

Μετα εβαλα τη παλια καρτα γραφικων και μαλιστα εβαλα και το παλιο pc για ενα φεγγαρι να δοκιμαζω κατι ασχετο, δε παρουσιασε το flickering. Οπως και μεχρι το πρωι σημερα που ηρθε η νεα καρτα R9 270, τη βαζω και παλι το flickering. 

Απο ποιο καταστημα εχετε αγορασει την  καρτα?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο ποιο καταστημα εχετε αγορασει την  καρτα?

Μπορω να ρωτησω το λογο της ερωτησης; Επειδη δε νομιζω να εχει σημασια και δε θελω να δυσφημισω "αδικα" ενα καταστημα. 

Εξαλλου μου εστειλαν ολοκαινουρια καρτα γραφικων πακεταρισμενη με τα ολα της..

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα ξερετε τι; απο ΠΟΛΥ googling, διαπιστωνω πως ειναι συχνο προβλημα του συγκεκριμενου μοντελου, R9 270(x) ... Μαλλον ειναι θεμα drivers, και δεν το εχει διορθωσει ακομα η AMD σε ολα τα catalysts. 

Αυτο πιστευω.. Μαλλον θα κρατησω τη τελευταια εκδοση drivers (14.9) που θα ειναι και η πιο αξιοπιστη.

Τωρα τι προτεινετε, να συνεχιζω να παιζω με αυτο το flickering; δε με πολυενοχλει παντως.

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε! Θα κρατησω το 13.12. 

Εντω μεταξυ θα δοκιμασω να περασω το τελευταιο VBIOS και βλεπουμε...

edit: ακυρο, η καρτα εχει νεωτερο bios... ... .. . . .

Σηκωνω τωρα τα χερια μου ψηλα..

Δημοσ.

Το κανει σε ολα τα games? Εχω την καρτα της υπογραφης και ουτε υποψια του παραμικρου προβληματος.

Ναι σε σκιες κυριως, shadow flickering θα μπορουσα να το πω... 

Δημοσ.

Ναι σε σκιες κυριως, shadow flickering θα μπορουσα να το πω... 

Ειναι αυτο που λεει ο Σακης,κακοι drivers. Περιμενεις βελτιωση και προς το παρον βαζεις πιο παλιους και σταθερους. :)

Δημοσ.

Ειναι αυτο που λεει ο Σακης,κακοι drivers. Περιμενεις βελτιωση και προς το παρον βαζεις πιο παλιους και σταθερους. :)

Ενταξει, σας ευχαριστω πολυ...!!

Σε οποιαδηποτε εξελιξη θα σας ενημερωσω!!

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ.Την ώρα του παιχνιδιού τι προγράμματα τρέχεις? Πχ Fraps, afterburner κτλ.Κατέβασε unigine valley και δοκίμασε την κάρτα με αυτό το bench.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!! Σας ευχομαι μια ωραια μερα!

Stathisgtr, τρεχω μονο το HWMonitor για να τσεκαρω τις θερμοκρασιες.. Θα δοκιμασω αυτα που ειπες και θα σε ενημερωσω.

Παντως απο πολυ ψαξιμο καταληγω στο συμπερασμα οτι ειναι σκαρτο το συγκεκριμενο μοντελο και η λυση ειναι η αγορα αλλης μαρκας/μοντελου :) 

Δημοσ.

edit: Κατεβασα το valley benchmark και το ετρεξα και εβγαλε αυτο:

http://postimg.org/image/3xkapevel/

Δεν ξερω απο σκορ και τετοια.. Παντως φαινοταν να πηγε μια χαρα και τo horizontal flickering υπηρχε παντα και ας ηταν ελαχιστο.

Δημοσ.

edit: Κατεβασα το valley benchmark και το ετρεξα και εβγαλε αυτο:

http://postimg.org/image/3xkapevel/

Δεν ξερω απο σκορ και τετοια.. Παντως φαινοταν να πηγε μια χαρα και τo horizontal flickering υπηρχε παντα και ας ηταν ελαχιστο.

Το θεμα ηταν να δουμε αν στο κανει και εκει η μονο στα παιχνιδια.Αν λες οτι ηταν τοτε θεμα η καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...