Henry3GR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Σε ένα σαιτ, πατώντας στο register βλέπω το εξής "The IP xxx.xx.xxx.xxx is already being used on an account! No dupe accounts allowed." Πως γίνεται κάποιος με ίδιο IP με το δικό μου να κάνει εγγραφή; Χρειάζεται να κάνω κάτι ή μπορεί να τύχει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ.
mary Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 καποιος απο το ιδιο σπιτι ή απο το ιδιο ρουτερ ειναι ηδη εγγεγραμενος σε αυτο το σάιτ. Ή υπαρχει και η πιθανοτητα να σου κλεβουν ασυρματα ιντερνετ.
arc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Επισης μπορεί να βγαίνεις απο κεντρικό proxy εταιρείας και όλοι να φαίνονται με την ίδια ip. Τέλος και στην περιπτωση που εχεις dynamic ip, μπορεί να ήταν μέσα ο προηγούμενος που ειχε την ip και ακομα να μην εχει ενημερωθεί το σύστημα για την αποσύνδεση/αλλαγή.
Henry3GR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το wifi το έχω πάντα κλειστό. Αν κατάλαβα εννοείς πως έτυχε κάποιος να έχει την ίδια IP. Cyta έχω. Να χρησιμοποιεί κάποιος την σύνδεσή μου δεν είναι πιθανό, μη ασύρματα ενοώ. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα