nicoc89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εχω ενα πρόβλημα και ψάχνω να βρω λύση. Σημερα προσπαθούσα να ακούσω την ίδια εκπομπή και απο τις τρεις τηλεοράσεις μας ταυτοχρόνως και ηταν λες και μιλούσε ο πρόεδρος του εδεσσαϊκού το πρόβλημα προκύπτει απο την μια καινούρια tv που πήραμε , με την παλιά μπορούσα να τις συγχρονίζω αυτομάτως ταυτόχρονα ολες μαζι και να βλέπω σαν άνθρωπος.γιατι συμβαίνει αυτό ? μπορώ να ρυθμίσω τις τηλεοράσεις να αργούν κάποια δευτερόλεπτα ωστε να παίζουν μαζι με τις άλλες? θέλω να βρω τρόπο να παίζουν όλες μαζι , ταυτόχρονα! δεν θέλω να ανοίξω θέμα στο τεχνολογικό κομμάτι του forum γιατι όπως κ να το κάνουμε ειναι λιγότερο σημαντικό θέμα και δεν πιστευω πως θα ειναι πολλοί που βλέπουν με τρεις tv ταυτοχρόνως , αλλα εμένα μ αρέσει γιατι ενισχύει την εμπειρία σαν 3d sound αφου το ηχείο τους δεν ειναι κ ότι καλύτερο απο μόνο του.Οποιος νομίζει οτι ειναι περίεργο αυτό που λεω ας το δοκιμάσει κ μετά να μου πει οτι δεν του άρεσε, αυτή τη στιγμή θέλω να δω κάτι αλλα επειδή ειναι πιασμένη η μια και δεν μπορώ να τις βάλω ολες μαζι δεν βλέπω ....anyway , αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο να μου πει, πάντως η συχνότητα που πιάνει το κανάλι ειναι η ίδια με τις άλλες γιατι δοκίμασα πολλές συχνότητες ....... thanks.. 1
David20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Προσεξε να δεις τι συμβαινει (μαλλον)...Εχω δυο τηλεορασεις,(κοντα το ενα δωματιο με το αλλο),σχετικα κοντα η μια με την αλλη,ειχα απορια κι εγω γιατι δεν ακουγοταν ταυτοχρονα..εχει να κανει με την τεχνολογια των εσωτερικων η εξωτερικων αποκωδικοποιητων και την αποπλεξη που επιτυγχανουν...αλλοι αποκ/τες το κανουν γρηγοροτερα απο αλλους λογω καλυτερης ποιοτητας ηλεκτρονικων κλπ κλπ ...καπως ετσι...ο ενας το κανει γρηγοροτερα (χιλιοστα δευτερολεπτου) και ετσι ακους την δευτερη tv με μικρη καθυστερηση...Παιζει ρολο αν τις εχεις με διαφορετικη κεραια,τι ποιοτητα εχει η καθε κεραια κλπ κλπ Για να πετυχεις αυτο που ζητας θες 3 ολοιδιες tv (ιδιο μοντελο) και σημα απ την ιδια κεραια τουλαχιστον..αν καπου κανω λαθος ας με διορθωσουν οσοι γνωριζουν. 2
arc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το κάψιμο να θες να δεις το ίδιο πρόγραμμα ταυτόχρονα από τρεις τηλεοράσεις, δεν θα το σχολιάσω. Η λύση γίνεται με δυο τρόπους: Αγοράζεις τρεις ίδιες τηλεοράσεις Αγοράσεις ένα τριπλό σπλίτερ σήματος (hdmi ή vga ή scart) και συνδέεις επάνω του και τις 3 τηλεοράσεις. ΥΓ: Είναι ακόμα Δευτερα. Τρέμω τι θα διαβάσω το ΠΣΚ 6
David20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Οντως δεν εχω ξανακουσει κι εγω κατι παρομοιο...ειναι ενα χομπυ θα με πεις..............ειναι ενα αλλο στυλ κι αυτο.. 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το κάψιμο να θες να δεις το ίδιο πρόγραμμα ταυτόχρονα από τρεις τηλεοράσεις, δεν θα το σχολιάσω. Η λύση γίνεται με δυο τρόπους: Αγοράζεις τρεις ίδιες τηλεοράσεις Αγοράσεις ένα τριπλό σπλίτερ σήματος (hdmi ή vga ή scart) και συνδέεις επάνω του και τις 3 τηλεοράσεις. ΥΓ: Είναι ακόμα Δευτερα. Τρέμω τι θα διαβάσω το ΠΣΚ το σπλίτερ σήματος πάει πάνω στην κεραία που έχω στην ταράτσα ? γιατι έχει μόνο ενα καλώδιο , αυτό θα σπλιτάρω ?
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σημερα προσπαθούσα να ακούσω την ίδια εκπομπή και απο τις τρεις τηλεοράσεις μας ταυτοχρόνως ες? θέλω να βρω τρόπο να παίζουν όλες μαζι , ταυτόχρονα! Τριολέ ολέ?
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο πράγμα έχω διαπιστώσει εγώ μεταξύ τηλεόρασης και web live streaming, ή και radio - web radio, θα μου πείς βέβαια λόγω καθυστερήσεων και απωλειών απ' την γραμμή του ίντερνετ λογικό να ακούγεται η πραγματική συσκευή με προπορεία.
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Με 5 τηλεορασεις βγαζεις και ηχο 5.1 δωσε 3000 γιουρο και εισαι αρχοντας. Ασε που βλεπω να ιδρυεται νεα Σχολη για home cinema...
arc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το σπλίτερ σήματος πάει πάνω στην κεραία που έχω στην ταράτσα ? γιατι έχει μόνο ενα καλώδιο , αυτό θα σπλιτάρω ? Όχι βέβαια. Από ένα και μοναδικό δότη σήματος (π.χ. εξωτερικό αποκωδικοποιητή) παίρνεις το σήμα απο την έξοδο και το μοιράζεις στις συσκευές με το spliter. 1
Snolly Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το βασικο ερωτημα ειναι γιατι να σταματησει κανεις στις 3.
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το έχω κάνει με 7 και 1 κάτω απο τον καναπέ. Η μία ήταν 55αρα. Μετά πιστοποίησα το χώρο μου ως Dolby Digital 7.1 και έγινε χαμός. Χθες που έβλεπα τον ΕΝΙΚΟ να δεις τι γινόταν. Πάρτι σε όλη την πολυκατοικία...μη σου πω οικοδομικό τετράγωνο! 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 nicoc οπως και να 'χει, ειτε καταφερεις να συγχρονισεις τον ηχο, ειτε οχι, κατοχυρωσε την πατεντα του 3d sound με 3 τηλεορασεις (4d με 4, 5d με 5 κλπ) γιατι μιλαμε για ιδεα 100 χρονια μπροστα, θα κανει παταγο! 1
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το έχω κάνει με 7 και 1 κάτω απο τον καναπέ. Η μία ήταν 55αρα. Μετά πιστοποίησα το χώρο μου ως Dolby Digital 7.1 και έγινε χαμός. Χθες που έβλεπα τον ΕΝΙΚΟ να δεις τι γινόταν. Πάρτι σε όλη την πολυκατοικία...μη σου πω οικοδομικό τετράγωνο! Χα χα χα..τρελο like σε λεω !!!!! Σαν την πιστοποιηση απο την Lukas Films δεν εχει.....
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 nicoc οπως και να 'χει, ειτε καταφερεις να συγχρονισεις τον ηχο, ειτε οχι, κατοχυρωσε την πατεντα του 3d sound με 3 τηλεορασεις (4d με 4, 5d με 5 κλπ) γιατι μιλαμε για ιδεα 100 χρονια μπροστα, θα κανει παταγο! το ξέρω, αν βάλω το μυαλό μου να δουλέψει βγάζει κουνάβια 1
g_alkis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Νόμιζα ότι θα διαβάζαμε τίποτα για στοιχειωμένες τηλεοράσεις, χέρια που βγαίνουν από την οθόνη και τέτοια. Πφφφφ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα