georgiad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Με στέλνει η hp ένα ανταλακτικό και μέσα στο email της αναφέρει: ...Your order was shipped on --/--/---- via DHL GM using tracking number ---------... Που μπορώ να κάνω tracking για αυτή την εταιρία;
georgiad Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 χαίρω πολύ.. ..το πρώτο αποτέλεσμα είναι http://webtrack.dhlglobalmail.com/ αλλά μου βγάζει ότι δε μπορεί να βρει το αντικείμενο.. Και επειδή βλέπω ότι υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες της dhl λέω μήπως κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει την εταιρία μπορεί να με βοηθήσει κάπως..
georgiad Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 και εκεί τπτ δε γίνεται.. και ειναι 7 ημέρες που μου έστειλαν το email ΥΓ: Πάντως για τη συγκεκριμένη μεταφορική με λίγο ψάξιμο βλέπεις πάρα πολλά αρνητικά σχόλια ως προς τα tracking numbers
sistah Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι να πω, ειτε δεν το κανεις copy paste σωστα (δες μηπως παιρνει μαζι και κανα κενο καταλαθος)ιτε δεν εχει περαστει ακομα.Εαν εχεις αμφιβολιες καλεσε το ελληνικο κεντρο εξυπηρετησης πελατων της DHL μπας και βγαλεις ακρη.Εdit:Tσεκαρε και εδω μια μπαας και. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2014 από sistah
georgiad Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ...σήμερα μου το έφεραν... πάντως δε παίζει αυτό ρόλο γιατί και τις προηγούμενες μέρες που το προσπαθούσα δεν έβγαζε αποτελέσματα. Ευχαριστώ πάντως..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα