kwstasole Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα να θεσω το ερωτημα μου και γω.! Εχω εγγραφει σε ενα σαιτ οπου παιρνω πραματα απο το αμαζον και τα "πουλαω" στο ebay εναντθ ενως μικρου ποσοστου. Το θεμα μου ειναι το εξης. Τα λεφτα που μπαινουν στη χρεωστικη καρτα θα φορολογηθουν?? Οι συνναλαγες που κανω ειναι μεταξυ αγγλιας και μονο. Δηλαδη δεν πουλαω ουτε αγοραζω τιποτα απο την ελλαδα.επισης επειδη δεν εχω φορολογικα στοιχεια, για να βγαλω τη χρεωστικη χρησιμοποιησα το εκκαθαριστικο της εφοριας του πατερα μου και το Ε1 του. Οταν εγω θα κανω αναληψη απο τις πωλησεις στο ebay ο πατερας μου θα φορολογειται μεσω αυτων των πωλησεων;; (μιας και μιλαμε για συνναλαγες εκτος ελλαδος;;
Godian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δε θα το ψάξουν. Αλλά αν το ψάξουν πρέπει να τα έχεις δηλωμενα ναι
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα ψάξουν αλλα παίζουν και τα ποσά, αν μιλας για μικρο ποσα οκ
kwstasole Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα ψάξουν αλλα παίζουν και τα ποσά, αν μιλας για μικρο ποσα οκ ας πουμε για 400 ευρω το μηνα πανω κατω
panos2171 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άμα βλέπουν 400αρια κάθε μήνα μπορεί και να σε υποψιαστούν οπότε θα πρέπει να τους πεις που τα βρίσκεις. Τα θες απαραίτητα κάθε μήνα; Πχ αν τα έβαζες στο skrill και τραβούσες μόνο όταν χρειάζεσαι; 1
kwstasole Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άμα βλέπουν 400αρια κάθε μήνα μπορεί και να σε υποψιαστούν οπότε θα πρέπει να τους πεις που τα βρίσκεις. Τα θες απαραίτητα κάθε μήνα; Πχ αν τα έβαζες στο skrill και τραβούσες μόνο όταν χρειάζεσαι; επειδη δεν γνωριζω και πολλα τι εννοεις σε skrill;; αα και αν ας πουμε οτι το βρουν θα πληρωσω τον αναλογο φορο απο τα λεφτα που εχω σηκωσει;; πχ 23 τα εκατο ανα κερδος ας πουμε;; ρωταω γιατι τα λεφτα που μπαινουν στο λογαριασμο γινονται απο συνναλαγμα δηλαδη αυτα που παιρνω ειναι αγγλικες ληρες αλλα μετατρεπονται σε ευρω αυτοματα.. επισης αν ζητηθει να τα δικαιολογησω λογικα δεν γινεται διοτι οι αποδειξεις που κοβονται αυτοματα μεσω paypal ειναι αγγλικες.. αν γνωριζεις κατι οτιδηποτε να με διαφωτισεις θα ηταν υπερτατο!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Με την ερώτηση σου αυτη "αν γνωριζεις κατι οτιδηποτε να με διαφωτισεις θα ηταν υπερτατο!" τι ακριβώς θελει να μάθεις, πως θα γινεις νόμιμος ή πως θα γλυτώσεις απο ενα επικείμενο έλεγχο, γιατι δεν εχω καταλάβει.
kwstasole Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το καλο και το σωστο ειναι να γινω νομιμος.. η αλλη περιπτωση βεβαια δεν θα με χαλαγε οπως και κανεναν εδω!
kwstasole Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Με την ερώτηση σου αυτη "αν γνωριζεις κατι οτιδηποτε να με διαφωτισεις θα ηταν υπερτατο!" τι ακριβώς θελει να μάθεις, πως θα γινεις νόμιμος ή πως θα γλυτώσεις απο ενα επικείμενο έλεγχο, γιατι δεν εχω καταλάβει. το ζητημα ειναι απλα οτι μια μερα ξαφνικα δεν θελω να σηκωθω και να δω τι μου εχει ερθει στην εφορια απο το πουθενα.. τουλαχιστον αν μπορω να τα δηλωσω με καποιον τροπο να εχω εστω το κεφαλι μου ησυχο Δε θα το ψάξουν. Αλλά αν το ψάξουν πρέπει να τα έχεις δηλωμενα ναι και πως μπορω να ξερω αν θα το ψαξουν η οχι;;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 το ζητημα ειναι απλα οτι μια μερα ξαφνικα δεν θελω να σηκωθω και να δω τι μου εχει ερθει στην εφορια απο το πουθενα.. τουλαχιστον αν μπορω να τα δηλωσω με καποιον τροπο να εχω εστω το κεφαλι μου ησυχο και πως μπορω να ξερω αν θα το ψαξουν η οχι;; Στην περιπτωση σου δεν μπορεις να κανεις καποια δηλωση κάπου, το νομιμο ειναι νομιζω γνωστό, οποτε μαθε να ζεις με το οτι, κάποια μερα μπορεί να σε βρουν ή μπορει και να μην σε βρουν
l3ft3r1s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ασκείς εμπορική δραστηριότητα, και ως εκ τούτου πρέπει να κάνεις εναρξη επιτηδεύματος. Αυτός είναι ο προβλεπόμενος νόμιμος τρόπος. Και η τράπεζα ναι έχει το δικαίωμα (ή μάλλον υποχρέωση) να σε ρωτήσει, αλλά δεν ξέρω από τι ποσά και πάνω κοιτάνε. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε έναν λογιστή να μου εξηγήσει όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές και το κόστος αυτών.
Skierpetros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ή ψώνιζε με αυτά... ή Φτιάξε λογαριασμούς σε διαφορες τράπεζες και ισομοιραζε τα ποσα...
kwstasole Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ή ψώνιζε με αυτά... ή Φτιάξε λογαριασμούς σε διαφορες τράπεζες και ισομοιραζε τα ποσα... να ψωνιζω με αυτα εννοεις απο το ιντερνετ κατευθειαν; η να κανω αναληψη και να ψωνιζω κανονικα στα μαγαζια; νομιζω εχει διαφορα γιατι στην αναληψη κοβεται και αποδειξη οποτε φαινεται οτι τα εχεις σηκωσει λογικα.. ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα