Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Κάποιος φίλος, που διατηρεί blog μου πρότεινε να γράφω κι εγώ σε αυτό, κυρίως αθλητικά/στοιχηματικά κείμενα. Παλιότερα διατηρούσα δικό μου στοιχηματικό blog στο οποίο είχα διάφορα widgets για πρωτοσέλιδα, livescores, odds κλπ. Επειδή το δικό του blog έχει αλλη θεματολογία, και με τα αθλητικά θα ασχολούμαι μόνο εγώ, υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν αυτά τα widgets μόνο στην δικη μου ενότητα; Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό που ζητώ, Ευχαριστώ.
jmirko15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Δεν είπες τίποτα για ποιά πλατφόρμα μιλάς όμως..
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Στο blogger το έχει φτιάξει. Υπάρχει κάποια λύση;
jmirko15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Στο blogger το έχει φτιάξει. Υπάρχει κάποια λύση; Sorry φίλε, δεν έχω ιδέα από γοογλε προδακτς.
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Οκ, σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Σε Wordpress γίνεται; Να του πως να το αλλάξουμε
jmirko15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Οκ, σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Σε Wordpress γίνεται; Να του πως να το αλλάξουμε Ναι σε Wordpress γίνεται σχετικά εύκολα και όλας.
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για πες μου πως, να του το πω και να το ξανακάνουμε απ την αρχή το blog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα