Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι, δε μπορώ να διαγράψω το ιστορικό του Chrome με ccleaner professional (έκδοση 4. 14. 4707, όχι trial) και με την τελευταία έκδοση του adware cleaner, μόνο χειροκίνητα μπορώ να το κάνω μέσα από την αντίστοιχη επιλογή του browser. Δοκίμασα και σε safe και σε normal mode, εννοείτε πως μετά έκανα επανεκκίνηση και στις δύο περιπτώσεις, αλλά τίποτα. Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σωστά, δηλαδή το ccleaner κάνει κανονικά διαγραφή κωδικών στον chrome, απεγκατάσταση προγραμμάτων, εκκαθάριση μητρώου κλπ.

Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι, δε μπορώ να διαγράψω το ιστορικό του Chrome με ccleaner professional (έκδοση 4. 14. 4707, όχι trial) και με την τελευταία έκδοση του adware cleaner, μόνο χειροκίνητα μπορώ να το κάνω μέσα από την αντίστοιχη επιλογή του browser. Δοκίμασα και σε safe και σε normal mode, εννοείτε πως μετά έκανα επανεκκίνηση και στις δύο περιπτώσεις, αλλά τίποτα. Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σωστά, δηλαδή το ccleaner κάνει κανονικά διαγραφή κωδικών στον chrome, απεγκατάσταση προγραμμάτων, εκκαθάριση μητρώου κλπ.

Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεν σου έχει επιλογή εννοείς;

CpQhDMs.png

Δημοσ.

Έχει την επιλογή κανονικά και ενώ τα log files και στα δύο προγράμματα αναφέρουν ότι έγινε clean το ιστορικό στον chrome, αυτό δεν συμβαίνει. Δε μου είναι πρόβλημα να διαγράφω το ιστορικό μέσα από τον chrome απλά μου φάνηκε περίεργο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που γίνεται και με άλλο πρόγραμμα

Εννοείται πως έχω κλικάρει όλες τις ρυθμίσεις για τους browser και στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει να κάνει 35 περάσματα

Δημοσ.

Ίσως είναι χαζό αυτό που θα γράψω αλλά το έχεις ανοιχτό το chrome όταν κάνεις την εκκαθάριση; 

Όχι, δεν ξεκινάει εκκαθάριση αν είναι ανοιχτός...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. To Ccleaner έχει την επιλογή να ορίσεις και κάποιο αρχείο ή φάκελο που συμπεριλαμβάνεται στην εκκαθάριση.

Καταρχήν πρέπει να επιλέξεις να φαίνονται οι κρυφοί φάκελοι.

Αφού κάνεις το παραπάνω 

Η επιλογή του Ccleaner που σου είπα είναι στις Επιλογές- Προσαρμογή-Προσθήκη-Αρχείο 

πήγαινε εδώ:

C: /Users/Το όνομα χρήστη/Appdata//Local/Google/Chrome/User Data/Default

και θα βρεις ένα αρχείο με όνομα History. Το επιλέγεις και είσαι κομπλέ.

Αν κολλήσεις κάπου με ρωτάς

Δημοσ.

Τελικά δεν έφτιαξε... εμφάνισα τους κρυφούς φακέλους, έκανα και αυτό με το αρχείο αλλά τίποτα  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...