prjim166 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα Πετυχαίνω συνέχεια σε προκηρύξεις το παράρτημα "Απόδειξης χειρισμού Η/Υ" όπου γίνεται ένας μικρός χαμός. Από αυτά που έχουν πιστοποιηθεί, ζητάνε ένα από τα ECDL, Vellum Global Educational Services, Infotest, ICT Hellas, KEY-Cert, ACTA, I SKILLS, ΤΕΛΕΦΩΣ ΤΡΕΙΝΙΝ, GLOBAL CERT Επειδή όπως καταλαβαίνω πρέπει να πάρω ένα, έχετε να με συμβουλέψετε προς τα που να κινηθώ, με έμφαση στο κόστος μιας και τα πράγματα είναι ολίγον δύσκολα Ευχαριστώ
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Global. 25 ευρώ / εξέταση με δωρεάν επανεξέταση. Πιο φθηνή κάρτα απο τα άλλα και έκδοση πιστοποιητικού. Ότι και να κάνεις, προηγουμένως να έχεις κάνει TEST προσομοίωσης γιατί διαφορετικά δεν περνάς ούτε με σφαίρες όσο καλά και αν τα ξέρεις (χρειάζεται λίγες ώρες εξοικείωση ώστε να μπεις στο πνευμα) Αν δεν έχεις ιδέα απο office καλό είναι να πας σε καμιά σχολή να τα μάθεις σωστά (αν είναι καλός ο δάσκαλος)
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Global. 25 ευρώ / εξέταση με δωρεάν επανεξέταση. Πιο φθηνή κάρτα απο τα άλλα και έκδοση πιστοποιητικού. Ότι και να κάνεις, προηγουμένως να έχεις κάνει TEST προσομοίωσης γιατί διαφορετικά δεν περνάς ούτε με σφαίρες όσο καλά και αν τα ξέρεις (χρειάζεται λίγες ώρες εξοικείωση ώστε να μπεις στο πνευμα) Αν δεν έχεις ιδέα απο office καλό είναι να πας σε καμιά σχολή να τα μάθεις σωστά (αν είναι καλός ο δάσκαλος) Ειναι εύκολο; Εχεις γενικές πληροφορίες πάνω σε αυτο το cert; Thanks
black_rabBiT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Χρησιμεύουν κάπου όλα αυτά; Είμαι πιστοποιημένος άνεργος κι έτσι;
Miracle Worker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πριν μισό χρόνο περίπου είχα βρει επιδοτούμενα μαθήματα για Ecdl Core, αλλά μόνο οι εξετάσεις κόστιζαν καμιά 200άρα... Δηλαδή να έχεις το skill (όχι ότι εγώ το έχω ) και να πρέπει να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα σου για να το πιστοποιήσεις. Άντε γεια..
sphinxgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ειναι εύκολο; Εχεις γενικές πληροφορίες πάνω σε αυτο το cert; Thanks Εύκολο είναι αλλά πρέπει να κάνεις απαραίτητα τεστ. Τώρα προφανως το "ευκολο" είναι σχετικό. Αν δεν έχεις ακουμπήσει pc ποτέ, εν ναι δύσκολο είναι! 30 περίπου ερωτήσεις σε 50 λεπτά, με 70% βάση. Οι καλοί το βγάζουν φαντάσου σε 15-20 λεπτά. Οι κακοί το βγάζουν στα 40.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα