pithikos97 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Κάπου άκουσα ότι καταργείται από φέτος το άσυλο λόγω καταλήψεων. Ισχύει κάτι τέτοιο; Επίσης λέτε να ξαναγίνουν στο ΕΜΠ τόσες καταλήψεις όπως πέρισσι και να χαθούν εξάμηνα;
Muchacho Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το ασυλο πρεπει να εχει καταργηθει αν δεν κανω λαθος αλλα και να μην εχει οι αρχες μπορουν να το "καταπατησουν".Ασχετα που τοσα χρονια δεν το κανουν...
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ νομίζω πως δεν ισχύει πλέον για αξιόποινες πράξεις "το άσυλο". Αν ο εισαγγελέας ή οι υπεύθυνοι του κάθε χώρου καλέσουν αστυνομία, μπορεί να μπει και να κάνει συλλήψεις.
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου φαίνεται αστείο να ισχύει οποιοδήποτε άσυλο, δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί... 3
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου φαίνεται αστείο να ισχύει οποιοδήποτε άσυλο, δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί... Αν για παράδειγμα κάνεις διάλεξη και πεις "Σύμφωνα με έρευνα που έκανα, το ολοκαύτωμα τον Εβραίων είναι μύθος", να μην μπορούν να σε κλείσουν φυλακή. Ή σε μάθημα Χημείας "Ανακατεύοντας το τάδε και το τάδε φτιάχνουμε το εκρηκτικό τάδε". Για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και γνώσεων. 3
Adon1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν υφίσταται άσυλο , απλά για να διαφυλάξουν την ακεραιότητά τους οι εκάστοτε πρυτάνεις δεν δίνουν εύκολα το "οκ"
LongTom Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άσυλο υπήρχε για κάποιο πολύ καλό λόγο,επί και λίγο μετά την Χούντα υπήρχε μια εποχή που "ψήφιζαν και τα δέντρα" και ακόμη ο "μπάτσος" είχε το δικαίωμα να μπουκάρει και να διαλύσει οιαδήποτε συγκέντρωση και παράδοση που δεν γούσταρε.Έτσι είπανε να το κάνουν άσυλο ώστε να μην έχει δικαίωμα η αστυνομία να σουλατσάρει. Βέβαια μετά αλώθηκε από άλλα στοιχεία που δεν γίνεται να πούμε σε τούτο το φόρουμ και η κατάσταση είχε φύγει πάρα πολύ από τα αρχικά δεδομένα και πρακτικές. Γενικά το θέμα για να αναλυθεί θέλει φόρουμ δίχως κανόνες για τα πολιτικά,επί insomnia δεν γίνεται πολύ απλά και θα καταλήξει ή τρολονήμα ή τελείως άσχετο. 3
pournaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αν για παράδειγμα κάνεις διάλεξη και πεις "Σύμφωνα με έρευνα που έκανα, το ολοκαύτωμα τον Εβραίων είναι μύθος", να μην μπορούν να σε κλείσουν φυλακή. Ή σε μάθημα Χημείας "Ανακατεύοντας το τάδε και το τάδε φτιάχνουμε το εκρηκτικό τάδε". Για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και γνώσεων. Γιατι, υπαρχει περιπτωση, αυτο να το πεις σε οποιοδηποτε αλλο μερος της ελλαδας, και να σε κλεισουν φυλακη;
παπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γιατι, υπαρχει περιπτωση, αυτο να το πεις σε οποιοδηποτε αλλο μερος της ελλαδας, και να σε κλεισουν φυλακη; Μπηκε νομος για αυτο το πραμα. Αν δε κανω λαθος.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αυτό με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών είναι μια γελοιότητα. Ελευθερία απόψεων θα έπρεπε να υπάρχει παντού, και συνήθως υπάρχει. Το άσυλο ήταν υποκριτικό, και καλώς καταργήθηκε 1
Porg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Τι τώρα θα μπορούν να μας χαλάνε οι κωλόμπατσοι τα παρτάκια μας; Έλεος με τους φασιστικούς νόμους τους Γιατι, υπαρχει περιπτωση, αυτο να το πεις σε οποιοδηποτε αλλο μερος της ελλαδας, και να σε κλεισουν φυλακη; Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι: Υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς το ολοκαύτωμα μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο και να βγεις ζωντανός; 1
firewalker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γιατι, υπαρχει περιπτωση, αυτο να το πεις σε οποιοδηποτε αλλο μερος της ελλαδας, και να σε κλεισουν φυλακη; Ναι. Πέρασε νόμος στην Βουλή με αντιρατσιστικό αν δεν κάνω λάθος.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μπηκε νομος για αυτο το πραμα. Αν δε κανω λαθος. Νομίζω με το αντιρατσιστικό, την άλλη γελοιότητα, που όποιος την σκέφτηκε είναι ντροπή του ανθρώπινου είδους. Αχρείαστος, φασιστικός νόμος που καταπατά την ελευθερία του λόγου για να ικανοποιήσει τα κόμπλεξ ορισμένων
παπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω με το αντιρατσιστικό, την άλλη γελοιότητα, που όποιος την σκέφτηκε είναι ντροπή του ανθρώπινου είδους. Αχρείαστος, φασιστικός νόμος που καταπατά την ελευθερία του λόγου για να ικανοποιήσει τα κόμπλεξ ορισμένων Και καπου εδω ελπιζω να καταλαβες το νοημα του ασυλου
pournaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και καπου εδω ελπιζω να καταλαβες το νοημα του ασυλου Επίσης, με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος με πρόθεση δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. προφορικά, δια του Τύπου ή του διαδικτύου), εγκωμιάζει, επιδοκιμάζει, αρνείται κακόβουλα τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή να ενέχει απειλητικό ή προσβλητικό χαρακτήρα κατά ομάδας προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό. Αυτο ειναι ας πουμε το νοημα του ασυλου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα