fhatzis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, Έχω μια γραμμή 24αρα όπου κλειδωνει στα 19000kbps down/ 1000 kbps upl. Γνωρίζει μηπως κανένας ποια πρεπει να είναι τα settings στα preferences του μtorrent ώστε να έχω βέλτιστη απόδοση στο κατέβασμα?? Την απορία αυτη την εχω γιατι ο καθένας εχει ποσταρει τη δικια του θεωρια στο ιντερνετ οταν το εψαξα.Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά σε αυτο το θέμα μTorrent οδηγός και απορίες μήπως βρέις κάποια απάντηση απο παρόμοια ερώτηση αλλιως καλύτερα να θέσεις την ερώτηση σου εκει μιας και ειναι για το mtorrent. Προσωπικά πάντως δεν εχω αλλάξει ποτε τίποτα απο τις ρυθμίσεις και κατεβάζω με full ειναι βασικά θέμα γραμμής προτίστως και μετά ολα τα υπόλοιπα 1
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινάς με default settings. Αν αντιμετωπίσης πρόβλημα εδώ είμαστε. Εγώ το μόνο που αλλάζω συνήθως είναι να μαζέψω το upload στα 2/3 της γραμμής και να περιορίσω τον μέγιστο αριθμό dl στα 3. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα