Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα, Σπάω το κεφάλι μου για μία "εκπομπή" στο Star πριν χρόνια, όχι ζευγάρι της χρονιάς, που έπαιξε δεν έπαιξε 2-3 επισόδεια και μετά λογικά έφαγε λουκέτο γιατι ήταν φοβερή τρασιά. Αμυδρά θυμάμαι πως ήταν ένας τύπος και του φέρνανε 2 κορί-τσ-α και αυτός στο τέλος διάλεγε την μία και νομίζω; νομίζω είχε και ταξιδάκι στο τέλος. Τώρα μου ρθε, πάνω στο diablo και ψάχνω να βρω πως λέγεται και τα ρέστα. Αν θυμηθεί κανείς τίποτα, απο αυτές τις αόριστες πληροφορίες.. Ευχαριστώ!
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ναι φιλος...την εκπομπη την παρουσιαζαν ο Στεφανος Κωνσταντινιδης και η Χριστινα Λαμπιρη...Δεν θυμαμαι ομως το ονομα της εκπομπης...Νομιζω οτι για αυτην την εκπομπη ρωτας...Θα φαξω λιγο παραπανω μετα..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ναι ρε αυτό πρέπει να είναι! για να δώσω και γω λίγο search τώρα που πήρα feedback
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ναι ρε αυτό πρέπει να είναι! για να δώσω και γω λίγο search τώρα που πήρα feedback Ψαχνω και με τιποτε δεν βρισκω πως λεγοταν....μπριζωθηκα λεμε να το βρω....Ετυχε να το δω απο περιεργεια,ειχε την φαση του,ετσι φαινοταν ,αλλα ηταν τρασια οντως.. Ελα εδω εισαι κολλητε http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Love_generation Το βρηκα..χε χε χε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 κάτσε αδερφέ, λαυράκι ρε, Love Generation και πώς το βρήκα... μου έβγαλε απόφαση απο το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης όταν λογικά φάγανε λουκέτο. χαχαχ, πρώτο πράμα.
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 κάτσε αδερφέ, λαυράκι ρε, Love Generation και πώς το βρήκα... μου έβγαλε απόφαση απο το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης όταν λογικά φάγανε λουκέτο. χαχαχ, πρώτο πράμα. Σε προλαβα ομως..χε χε..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 χαχ, όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. τώρα να βρω και κανένα βίντεο και όλα κομπλέ.
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 χαχ, όπως και να έχει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. τώρα να βρω και κανένα βίντεο και όλα κομπλέ. Να σαι καλα φιλαρακι..ολα τζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα