fay259 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια πληροφορία πάνω σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω...Εχω το usb tv tuner TURBO X DTT1000,απλό και οικονομικό να γραφω καμια ταινία στον υπολογιστη από κανάλια...Ενώ μεχρι πριν το καλοκαίρι δουλευε τελεια,τον τελευταιο καιρό δεν έπιανε καθόλου τα μεγαλα καναλια,mega ant1 star skai alpha κλπ..δεν τα βγαζε καθολου στην αναζητηση...Το πάλευα χτες ως αργα,εκανα πεντε αναζητησεις καναλιων.το βγαλα το ξαναεγκατέστησα,τίποτα...Μια φορά μόνο,αφού το επανεγκατέστησα,έπιασε τα κανάλια αυτά,εδειχνε αριστο σημα,τέλειο ήχο αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΚΟΝΑ... πηρα στο ΠΛΑΙΣΙΟ σήμερα και μου παν να κατεβασω από καπου αλλού νέους drivers..Τους κατέβασα,εκανα 6 φορες αναζητήσεις,αυτά τα κανάλια δεν τα πιασε ΚΑΘΟΛΟΥ,ενώ χτες στην μια απο τις αναζητησεις τα πιασε αλλά χωρις ήχο όπως είπα.. Το πρόβλημα είναι ότι αφού απεγκατεστησα εντελώς το στικακι αυτό,έβαλα ένα αλλο της TERRATEC...Αυτό τα έπιασε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΑ αλλά πάλι χωρίς εικονα,κατι που με κανρι να πιστευω ότι κατι λείπει από το δικό μου λαπτοπ..Κατεβασα ενα pack από το σαιτ της microsoft με codes,τίποτα... ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?
EddieObscurant Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 πήγαινε το πίσω στο πλαίσιο και να σου δείξουν στην πράξη ότι στα ίδια windows με τα δικά σου πιάνει τα κανάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα