Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Διάφορες ερωτήσεις είχα, γιατί με τις δουλειές, και τα λοιπά νεότερα χόμπι έχω μείνει πίσω στη τεχνολογική ενημέρωση. Τόσο πίσω που οι νέες κάρτες της AMD "R", με κάνουν να τις αισθάνομαι όπως τα νέα πόκεμον.Άρα οι απορίες μου..1. Ποιες οι ουσιαστικότερες διαφορές που πρέπει να γνωρίζω για τα νέα "R" series;2. Πόσο μακριά βρίσκονται από τις HD και από ποια ακριβώς άποψη; (equivalent models πάντα) Αυτά για αρχή.. αν κάποιος προσφέρεται.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Οι νεες 'r' series δεν λεει κατι εαν δεν τις δουμε μοντελο με μοντελο. πχ οι 280Χ ηταν οι παλιες 7970 με αλλο bios. οποτε μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης και στο ποιες καρτες θελεις να συγκρινεις? btw που πηγε το avatar μωρε.... μετα που απαντησα ειδα το ονομα. 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 πχ οι 280Χ ηταν οι παλιες 7970 με αλλο bios. Αυτό ακριβώς. Τι εννοείς; Πως δεν άλλαξε καν chipset και έχει εντελώς διαφορετικό market model; Και γιατί μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία; καθαρά για marketing; τι διαφορετικό έχει αυτό το bios; μιλάμε για chipset του Q4 '11 που συγκρίνεται κάλλιστα στα benches με αυτή του '14. 1 FPS διαφορά, τίποτα διαφορετικό, γιατί διαφορετικό brandname; Ίσως δεν έχασα τίποτα, και όλα αυτά θα ήταν απλά περισσότερη ζαλάδα να έχουμε να λέμε. Τεμπελιά είναι αυτό που δε μπορώ να τα πάρω απ' την αρχή στο διάβασμα.. αλλά νιώθω πως δεν αξίζει και είπα μπας και μου έκανε κανείς κάνα catch-up για τα πρακτικά όλου του 2013-2014 duration. Και τώρα που το θυμήθηκα, για πόσο θα κρατήσει η AMD να ανανεώνει τα Driver των "παλιών" HD;
Thanos1972 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για τους drivers,κανεις δεν ξερει.αλλα μην νομιζεις οτι ανανεωνονται συνεχεια,απλα υποστηριζονται. για την 280Χ με την 7970,το εκαναν για τους δικους τους λογους.οποιοδηποτε review απο τα πρωτα διαβασεις για τις R9 για παραδειγμα θα σου λυθουν οι αποριες σχετικα με το ποιες καρτες ειναι παλιες και ποιες καινουργιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα