Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μη τρελαθούμε, δεν είναι και άχρηστο το note 3 neo. (τα έχω και τα 2). Είναι μια βελτιωμένη έκδοση του note 2 και μάλιστα για πολλούς έχει πιο βολικό κράτημα. Στα 285 ευρώ είναι τιμιότατη πρόταση.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μη τρελαθούμε, δεν είναι και άχρηστο το note 3 neo. (τα έχω και τα 2). Είναι μια βελτιωμένη έκδοση του note 2 και μάλιστα για πολλούς έχει πιο βολικό κράτημα. Στα 285 ευρώ είναι τιμιότατη πρόταση.

Ειναι πολυ πιο τιμιο απο οποιοδηποτε αλλο κινητο μεχρι τα 300 ευρω.Οποιος εχει αντιρηση ας το δουλεψει λιγες μερες και θα το καταλαβει

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς καλύτερο τηλέφωνο το νοτε 3 όπως και όλη η σειρά νοτε δεν πιάνεται με τίποτα από τα άλλα υποδεέστερα κινητά. Έχω δουλέψει με αρκετά άλλα πλέον τα νοτε δεν τα αλλάζω γιατί εκτός της καλής κατασκευής είναι και επαγγελματικα τηλέφωνα.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ αυτήν την κίνηση να πουλήσω το νοτε και να πάω σε g3..Και βλέπω ότι η τιμή του g3 έχει πέσει κατακόρυφα...το θετικό είναι ότι έχει καλύτερη οθόνη χρώματα και κάμερα...Και κάθεται καλύτερα στο χέρι Από το νοτε

Δημοσ.

το θετικό είναι ότι έχει καλύτερη οθόνη χρώματα και κάμερα...

Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η οθόνη του G3, εκτός από το λογικό, το 4Κ που είναι σούπερ. Τώρα από κει και πέρα σαν χρώματα και φωτεινότητα για τα δικά μου μάτια το Note 3 μ'αρέσει καλύτερα.

Δημοσ.

Ισχύει κάτι παρόμοιο με το Note 1 σε σύγκριση με το S3; Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δυο από αγγελία.

Δεν θα σου πρότεινα κανένα από τα 2

Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η οθόνη του G3, εκτός από το λογικό, το 4Κ που είναι σούπερ. Τώρα από κει και πέρα σαν χρώματα και φωτεινότητα για τα δικά μου μάτια το Note 3 μ'αρέσει καλύτερα.

Δεν είναι UHD το G3 QHD είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...