achilles_g_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πάντως μη τρελαθούμε, δεν είναι και άχρηστο το note 3 neo. (τα έχω και τα 2). Είναι μια βελτιωμένη έκδοση του note 2 και μάλιστα για πολλούς έχει πιο βολικό κράτημα. Στα 285 ευρώ είναι τιμιότατη πρόταση. 1
king2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάντως μη τρελαθούμε, δεν είναι και άχρηστο το note 3 neo. (τα έχω και τα 2). Είναι μια βελτιωμένη έκδοση του note 2 και μάλιστα για πολλούς έχει πιο βολικό κράτημα. Στα 285 ευρώ είναι τιμιότατη πρόταση. Ειναι πολυ πιο τιμιο απο οποιοδηποτε αλλο κινητο μεχρι τα 300 ευρω.Οποιος εχει αντιρηση ας το δουλεψει λιγες μερες και θα το καταλαβει 1
White__Dragon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει κάτι παρόμοιο με το Note 1 σε σύγκριση με το S3; Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δυο από αγγελία.
HARRYS7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σαφώς καλύτερο τηλέφωνο το νοτε 3 όπως και όλη η σειρά νοτε δεν πιάνεται με τίποτα από τα άλλα υποδεέστερα κινητά. Έχω δουλέψει με αρκετά άλλα πλέον τα νοτε δεν τα αλλάζω γιατί εκτός της καλής κατασκευής είναι και επαγγελματικα τηλέφωνα.
karembe78 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Έκανα και εγώ αυτήν την κίνηση να πουλήσω το νοτε και να πάω σε g3..Και βλέπω ότι η τιμή του g3 έχει πέσει κατακόρυφα...το θετικό είναι ότι έχει καλύτερη οθόνη χρώματα και κάμερα...Και κάθεται καλύτερα στο χέρι Από το νοτε
ChimairaX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 το θετικό είναι ότι έχει καλύτερη οθόνη χρώματα και κάμερα... Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η οθόνη του G3, εκτός από το λογικό, το 4Κ που είναι σούπερ. Τώρα από κει και πέρα σαν χρώματα και φωτεινότητα για τα δικά μου μάτια το Note 3 μ'αρέσει καλύτερα.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει κάτι παρόμοιο με το Note 1 σε σύγκριση με το S3; Σκέφτομαι να πάρω ένα από τα δυο από αγγελία. Δεν θα σου πρότεινα κανένα από τα 2 Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η οθόνη του G3, εκτός από το λογικό, το 4Κ που είναι σούπερ. Τώρα από κει και πέρα σαν χρώματα και φωτεινότητα για τα δικά μου μάτια το Note 3 μ'αρέσει καλύτερα. Δεν είναι UHD το G3 QHD είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα