TRILOBYTER Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω αυτο το ταμπλετ http://www.skroutz.gr/s/3576175/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-Wi-Fi-16GB.html. Θα ηθελα να ρωτησω, απο τα καταστηματα της λιστας ποιο να διαλεξω για την αγορα? Μενω θεσσαλονικη, και θελω να κανω την αγορα με αντικαταβολλη (μαλλον). Επισης, πιστευετε οτι υπαρχει καλυτερη προταση σε αυτα τα λεφτα? Με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα η καλη αναλυση της οθονης γιατι θα χρησιμοποιηθει για web browsing/reading και ισως καμια ταινια. Επισης να εχει 2 καμερες για skype. Ευχαριστω. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2014 από TRILOBYTER
annorax Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου, εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές από το Birdphone και πραγματικά είναι επαγγελματίες. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/693b3733c3b0475db829f939972851b7/productinfo.aspx Όσο για καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά, θα έλεγα μόνο από Κινέζικο site (αλλά, σε αυτή την περίπτωση, έχεις πολλά μειονεκτήματα - τι να το κάνεις να πάρεις ένα hi-tech Κινέζικο αν πάθει κάτι, πχ; Πρέπει να το στείλεις πίσω με δικά σου ταχ. έξοδα και να περιμένεις κανένα μήνα να το φτιάξουν για να σου το στείλουν πίσω...)
kostasfalcon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου, εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές από το Birdphone και πραγματικά είναι επαγγελματίες. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/693b3733c3b0475db829f939972851b7/productinfo.aspx Όσο για καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά, θα έλεγα μόνο από Κινέζικο site (αλλά, σε αυτή την περίπτωση, έχεις πολλά μειονεκτήματα - τι να το κάνεις να πάρεις ένα hi-tech Κινέζικο αν πάθει κάτι, πχ; Πρέπει να το στείλεις πίσω με δικά σου ταχ. έξοδα και να περιμένεις κανένα μήνα να το φτιάξουν για να σου το στείλουν πίσω...) Έχουν ανεβάσει όμως εντυπωσιακά τις τιμές τους.....μαλλον οι πολλές θετικές αξιολογήσεις τους έδωσαν αέρα στα μυαλά.....
annorax Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχουν ανεβάσει όμως εντυπωσιακά τις τιμές τους.....μαλλον οι πολλές θετικές αξιολογήσεις τους έδωσαν αέρα στα μυαλά..... ...οπότε, ας υποστούν και τις συνέπειες. Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά...
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια ευχαριστω, επειδη ομως πηρα την απαντηση πολυ αργα. Το αγορασαμε τελικα απο τα σεβεν, μια χαρα. Τωρα θελω να ρωτησω σας παρακαλω, μια οικονομικη θηκη που θα παρει το samsung galaxy tab 3 8.0 χωρις προβλημα στο μεγεθος. Οτι πιο φθηνο. Πηγαμε πλαισιο και παμπλικ αλλα εχουν μονο ακριβες παπαριες εκει μεσα, και εχουν κανει περικοπες φαινεται γιατι περιμενα 10 λεπτα για καποιον να ερθει να με εξυπηρετησει (τελικα δεν ηρθαν και φυγαμε). Οποτε παμε σε online αγορα. Θα ηθελα να μου προτεινετε και καμια ζελατινουλα. Στο πλαισιο ειχε με 10 ευρω 3 ζελατινες, αλλα δεν διαθετω τοσα και δεν χρειαζομαι 3 ζελατινες. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από TRILOBYTER
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ευχαριστω, επειδη ομως πηρα την απαντηση πολυ αργα. Το αγορασαμε τελικα απο τα σεβεν, μια χαρα. Τωρα θελω να ρωτησω σας παρακαλω, μια οικονομικη θηκη που θα παρει το samsung galaxy tab 3 8.0 χωρις προβλημα στο μεγεθος. Οτι πιο φθηνο. Πηγαμε πλαισιο και παμπλικ αλλα εχουν μονο ακριβες παπαριες εκει μεσα, και εχουν κανει περικοπες φαινεται γιατι περιμενα 10 λεπτα για καποιον να ερθει να με εξυπηρετησει (τελικα δεν ηρθαν και φυγαμε). Οποτε παμε σε online αγορα. Θα ηθελα να μου προτεινετε και καμια ζελατινουλα. Στο πλαισιο ειχε με 10 ευρω 3 ζελατινες, αλλα δεν διαθετω τοσα και δεν χρειαζομαι 3 ζελατινες. Είσαι ικανοποιημένος απ την εμπειρία χρήσης; Γτ ψάχνομαι κι εγώ
annorax Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παιδια ευχαριστω, επειδη ομως πηρα την απαντηση πολυ αργα. Το αγορασαμε τελικα απο τα σεβεν, μια χαρα. Τωρα θελω να ρωτησω σας παρακαλω, μια οικονομικη θηκη που θα παρει το samsung galaxy tab 3 8.0 χωρις προβλημα στο μεγεθος. Οτι πιο φθηνο. Πηγαμε πλαισιο και παμπλικ αλλα εχουν μονο ακριβες παπαριες εκει μεσα, και εχουν κανει περικοπες φαινεται γιατι περιμενα 10 λεπτα για καποιον να ερθει να με εξυπηρετησει (τελικα δεν ηρθαν και φυγαμε). Οποτε παμε σε online αγορα. Θα ηθελα να μου προτεινετε και καμια ζελατινουλα. Στο πλαισιο ειχε με 10 ευρω 3 ζελατινες, αλλα δεν διαθετω τοσα και δεν χρειαζομαι 3 ζελατινες. https://www.skroutz.gr/c/1608/thikes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=samsung+galaxy+tab+3+8.0 https://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=samsung+galaxy+tab+3+8.0 1
tsiro7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους Για να μην ανοίγω νεο θέμα , είμαι αναμεσα στο Samsung και τα Asus http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-MemoPad-8-Wi-Fi-8-GB-White---%28ME181CX%29,99452,480514,1498717.html?langId=-18 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-MeMO-Pad-8---%28ME180A%29,99452,480514,1206873.html?langId=-18 Έχω το Asus memopad hd7 και είμαι πολυ ευχαριστημένος αλλά θέλω μεγαλυτερο και το Samsung έχει πολύ καλη τιμή! Τι λέτε? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από tsiro7
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αννοραξ@ Αυτα θα εχουν μεταφορικα λογικα ετσι? Αξιζει να παρω κατι τοσο φθηνο και να δωσω και μεταφορικα? Ευχαριστω μπαι δε γουει για τα λινκ φιλε μου. Κωστα@ Ειναι τρομερο το ταμπλετ, ειχα δει και κατι βιντεο comparison vs ipad mini και το samsung galaxy tab 3 8.0 wifi κατα την γνωμη μου ηταν καλυτερο, γιατι ειμουν αναμεσα σε αυτα τα 2. Στο ιπαντ με χαλασε πολυ οτι ο ηχος του ειναι σκατα συγκριτικα με του σαμσουνγκ. Μεχρι στιγμης δεν εχω κατι αρνητικο να πω, ειναι καταπληκτικο. Και ας μην ξεχναμε οτι η διαφορα τιμης τους ειναι 100 ευρω, ελεος. @Τσιρο, και εγω ελεγα να παρω ενα ασους μεχρι που ειδα το σαμσουνγ, καμια σχεση κατα την γνωμη μου.
annorax Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 <p>Αννοραξ@ Αυτα θα εχουν μεταφορικα λογικα ετσι? Αξιζει να παρω κατι τοσο φθηνο και να δωσω και μεταφορικα? Ευχαριστω μπαι δε γουει για τα λινκ φιλε μου.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Κωστα@ Ειναι τρομερο το ταμπλετ, ειχα δει και κατι βιντεο comparison vs ipad mini και το samsung galaxy tab 3 8.0 wifi κατα την γνωμη μου ηταν καλυτερο, γιατι ειμουν αναμεσα σε αυτα τα 2. Στο ιπαντ με χαλασε πολυ οτι ο ηχος του ειναι σκατα συγκριτικα με του σαμσουνγκ. Μεχρι στιγμης δεν εχω κατι αρνητικο να πω, ειναι καταπληκτικο. Και ας μην ξεχναμε οτι η διαφορα τιμης τους ειναι 100 ευρω, ελεος.</p> <p> </p> <p>@Τσιρο, και εγω ελεγα να παρω ενα ασους μεχρι που ειδα το σαμσουνγ, καμια σχεση κατα την γνωμη μου.</p> Παρακαλώ. Εσύ θα συγκρίνεις τις τιμές στα καταστήματα που είδες με αυτές του σκρουτζ. Τα ταχυδρομικά δεν θα είναι πολλά αν παραγγείλεις θήκη και ζελατίνα μαζί.
dimitris21gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο tablet είναι εξαιρετικό, ειδικά σε αυτήν την τιμή. Εγώ πρέπει να το είχα πάρει κοντά 150 τον Μάρτη. Αμελητέα lags που σχεδόν δεν τα καταλαβαίνεις και του έχω φορτώσει αρκετά apps (μέχρι και torrents κατεβάζω). Ταχύτατο, super οθόνη και εξαιρετική μπαταρία. Το πήρα δώρο στην μάνα μου και καταλήγω να το χρησιμοποιώ εγώ πιο πολύ για surfing και καμιά ταινία. Το πήρα από το tokinito.gr στον Πειραιά. Μια χαρά μαγαζάκι.
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 meh εχει 2πυρηνο επεξεργαστη.Ειναι γνωστο οτι τα samsung εχουν την ταση να ειναι overpriced.Το κατεβασμα τορρεντ δεν ειναι μετρο συγκρισης σε performance παντως.Εγω θα πηγαινα στο asus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα