Προς το περιεχόμενο

Windows σε tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, ας ξεπεράσουμε το γεγονός ότι αυτό που είδες στο 9tag είναι απλά ένα spam όπου δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στον υπολογιστή σου. Έστω λοιπόν ότι αυτός ο μάγκας δεν σπαμαρει, μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται να περάσεις Windows σε μια ταμπλέτα με ARM επεξεργαστή;

Δημοσ.

λες οντως να ειδα κατι στο 9gag ? :-D
αμα μπορουσα να σου εξηγησω αυτο που με ρωτας δεν θα ανοιγα εξαρχης το ποστ, το ανοιξα γιατι περιμενω καποιος που ξερει να μου εξηγησει γιατι δεν γινεται μαν.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λες οντως να ειδα κατι στο 9gag ? :-D

αμα μπορουσα να σου εξηγησω αυτο που με ρωτας δεν θα ανοιγα εξαρχης το ποστ, το ανοιξα γιατι περιμενω καποιος που ξερει να μου εξηγησει γιατι δεν γινεται μαν.......

Πρωτο οι android συσκευες δεν εχουν bios και το bootloader τους  δεν ειναι συμβατο με τα windows.

Δευτερο,τα windows που τρεχουν σε ARM soc ειναι τα windows RT και ειναι ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ λογισμικο για να μπορεσουν να τα περασουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανημα που δεν ειναι προεγκατεστημενο απο την αρχη.

Τριτο.Ακομη και τα android tablet με intel soc(x86) λογο του πρωτου που αναφερα πιο πανω, που ακομη και οι κινεζικες εταιριες που προσπαθησαν να δωσουν dualboot σε tablets που ειχαν αρχικα android,εφαγαν τα μουτρα τους και τα παρατησαν.

Και τωρα ασχολουνται για dualboot μονο σε windows(x86) base tablets που μπορουν να τρεξουν σωστα και τα δυο λογισμικα.

Αν θες dualboot android και windows,πας σε windows tablet,αλλιως καθεσε στα αυγα σου.Και αν μας αμφισβητεις ,μπορεις να χαλασει οσες ωρες θες στο διαφορα sites και στο xda για να δεις και μονος σου που θα καταλειξεις!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 3
Δημοσ.

μπα εγω δεν παω σε κανενα tablet. να ξερω αν μπορω να φτιαξω αυτο που μου ζητησε ενασ φιλος θελω. ευχαριστω για τις πληροφοριες

Δημοσ.

μπα εγω δεν παω σε κανενα tablet. να ξερω αν μπορω να φτιαξω αυτο που μου ζητησε ενασ φιλος θελω. ευχαριστω για τις πληροφοριες

Άρα πολύ φασαρία για το τίποτε.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...