Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να τα δούμε σύντομα στους δρόμους. Αποκλείεται να είναι χειρότερα απο το μέσο φορτηγατζή που οδηγεί δωδεκάωρα και μισοκοιμάται στο τιμόνι.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι θα πει νυσταξε ο οδηγος; Εχει μια χαρα κρεβατακι καθε φορτηγο. Αμα νιωσει κουραση ας τον παρει 1-2 ωρες. Αν παλι νυσταζει και το αψηφα, τοτε ειναι μου..πανο . Θα προτεινα αν οι αισθητηρες αντιληφθουν οτι ο οδηγος νυσταζει, να του ριχνουν ενα κουβα παγωμενο νερο η να προβαλουν στο παρμπριζ φωτογραφια του μητσοτακη. Να δεις τι καλα θα ξυπνησει ..

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει στην Ευρώπη, πάντως στο America, ακούγονται πολλά για απάνθρωπα ωράρια οδηγών νταλίκας που αναγκάζονται να οδηγούν υπερβολικά πολλές ώρες πλαστογραφώντας τα νόμιμα έγγραφα του πόσο δούλεψαν για να μην πάρουν πόδι, βάζοντας σε κίνδυνο τους ίδιους και όλους τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Πολύ μου άρεσε ο δρόμος του βίντεο.

Σε τέτοιο δρόμο και σε ένα συμβατικό όχημα να αφήσεις το τιμόνι ευθεία θα πάει.

Για τετοιους δρομους προοριζεται ενα τετοιο συστημα. Εκει ειναι που λογω των τεραστιων ευθειων βαριεσαι, κουραζεσαι και εν τελει κοιμασαι πανω στο τιμονι. 

(Βεβαια, το "αφηνω το τιμονι και παει μονο του", ακομη και στον πιο ευθυ δρομο, δεν ισχυει).

http://www.roadtraffic-technology.com/features/feature-the-worlds-longest-highways/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...