Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες για μεταπτυχιακο στην δανια, συγκεκριμενα στο DTU. Κυριως για το τι κριτηρια χρειαζεται να πληρω ωστε να με δεχθουνε (και κατα ποσο ισχυει οτι πρεπει να εχεις 7.5 μ.ο. πτυχιου, κατι που δεν εχω).
ειμαι φοιτητης σε ΤΕΙ, και εχω αρχισει και το ψαχνω για να φυγω εξωτερικο για καποιο καλο μεταπτυχιακο που (ΙΣΩΣ) βοηθησει να κανω κατι καλο στο μελλον!

Δημοσ.

Εγώ από όσο ξέρω, μετράνε και άλλα πράγματα όπως το βιογραφικό για να σε πάρουν. 

Επίσης το άλλο:

By documentation which proves that your bachelor degree has been fully taught in English and that your final thesis was written in English.

Απευθείας αποκλείει σχεδόν όλη την Ευρώπη

Δημοσ.

Εγώ από όσο ξέρω, μετράνε και άλλα πράγματα όπως το βιογραφικό για να σε πάρουν. 

Επίσης το άλλο:

Απευθείας αποκλείει σχεδόν όλη την Ευρώπη

Applicants who apply for admission to English taught MSc programmes are required to provide documentation of English language proficiency comparable to ‘English B-level’ from a Danish upper-secondary school.

This can be documented in the following four ways:

Ένας από τους τρόπους είναι να έχεις το προηγούμενο πτυχίο στα αγγλικά.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να ισχυει αυτο ξερω ατομο που πηγε στο DTU και δεν εκανε πτυχιακη στα αγγλικα και προφανως τα μαθηματα εδω δεν γινονται στα αγγλικα. μαλλον ειναι λιγο οτι ναναι στο σαιτ και αλλα στη πραγματικοτητα.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να ισχυει αυτο ξερω ατομο που πηγε στο DTU και δεν εκανε πτυχιακη στα αγγλικα και προφανως τα μαθηματα εδω δεν γινονται στα αγγλικα. μαλλον ειναι λιγο οτι ναναι στο σαιτ και αλλα στη πραγματικοτητα.

Γιατί δεν στέλνεις μέιλ;

Δημοσ.

Γιατί δεν στέλνεις μέιλ;

To αυτό.

Η καλύτερη μέθοδος είναι αυτή,ρωτάς και μαθαίνεις από υπεύθυνο και συνήθως δεν παίρνει ούτε 2 μέρες να έχεις την απάντηση σου υπεύθυνα και καθαρά.

Δεν χάνεις τίποτα και είσαι σίγουρος δίχως να ρωτάς άσχετους(όπως τούτο το φόρουμ :P ).

Δημοσ.

^γιατί τι εχει η γλώσσα?

Είναι ότι χειρότερο από άποψη προφοράς/ομιλίας που έχεις συναντήσει.

Η γραφή είναι ευκολότερη από τα Γερμανικά και εφόσον ξέρει κάποιος γερμανικά μπορεί να καταλάβει αρκετά,αλλά να τα προφέρεις πρέπει να στραμπουλήξεις την γλώσσα σου,άσε που για κάθε γράμμα έχουν 42 τρόπους να το προφέρεις ανάλογα με την λέξη,όλες φυσικά είναι δίχως κανόνες.Απλά μαθαίνεις την λέξη.

Τα γράμματα της λέξης(ή των λέξεων γιατί προφέρουν και 2 λέξεις μαζί) δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να προφέρεις...

Γενικά είναι από τις γλώσσες γ@μη@ τα και ευτυχώς όλοι οι Δανοί μιλάνε Αγγλικά....

Δημοσ.

Τους εχω στειλει μαιλ και με εχουνε στο περιμενε αφοτου μου απαντησανε "περιμενε να σου απαντησουμε" :D
Οσον αφορα την αποροφηση σε ελλαδα και εξωτερικο με MSC απο DTU ξερει κανεις τιποτα? γιατι σκεφτομαι να γυρισω μολις τελειωσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...