Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δες τι σου απαντήσανε και το μιλάμε, να δούμε αν υπάρχει συνάφεια σε σχέση με τα διδακτορικά αναφορικά με τις απαιτήσεις και γενικά τα πρακτικά ζητήματα.
JonSnow2000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 αυτο μου απαντησανεThank you for your e-mail. We are currently very busy with receiving new international students. This means that there will be some waiting time. We shall reply as soon as possible και στη συνεχεια κατι λινκ σχετικα με το σαιτ τους. η ερωτηση ητανε απλη αν δεχονται ατομα απο τη σχολη μου και κατα ποσο μετραει ο μεσος ορος! ετσι και αλλιως τωρα πληροφοριες ψαχνω γιατι του χρονου θα κανω αιτησεις. απλα να ξερω τι γινεται
LongTom Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 αυτο μου απαντησανε Thank you for your e-mail. We are currently very busy with receiving new international students. This means that there will be some waiting time. We shall reply as soon as possible και στη συνεχεια κατι λινκ σχετικα με το σαιτ τους. η ερωτηση ητανε απλη αν δεχονται ατομα απο τη σχολη μου και κατα ποσο μετραει ο μεσος ορος! ετσι και αλλιως τωρα πληροφοριες ψαχνω γιατι του χρονου θα κανω αιτησεις. απλα να ξερω τι γινεται Αυτό είναι δυστυχώς συνηθισμένο σε μεγάλα πανεπιστήμια,θα έπεσε πολύ δουλειά και μπορεί να πάρει κάποιες μέρες να απαντήσουν. Εάν πάρει πολύ(περισσότερο από βδομάδα) μην διστάσεις να ξαναστείλεις,γενικά στην Δανία οργανωμένοι-οργανωμένοι,αλλά πάλι σε κάποια πράγματα θέλουν σπρώξιμο(από προσωπική εμπειρία στο λέω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα