Προς το περιεχόμενο

lumia 1320/lenovo k910/zte nubia z5 mini/xiaomi mi3???η κατι αλλο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια....θελω να παρω ενα κινητο αλλα ειμαι σε μεγαλο διλημμα εδω και 1 μηνα....καταρχην διαθετω μεχρι 220 ευρω...και ειμαι υπερ του καινουργιου κινητου και οχι του μεταχειρισμενου....τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει το κινητο μ ειναι σιγουρα πανω απο 5 inch οθονη....αντε 5 το ΛΙΓΟΤΕΡΟ...και αυτο αν στα αλλα σπεκς το κινητο ειναι πολυ καλο θα το πρωτιμησω....καμερα πισω πανω απο 5 megapixel....και μια καλη μπροστα....να εχει απ οτις τελευταιες εκδοσεις λειτουργικων....καλη ram...καλο επεξεργαστη....3g φυσικα και καλο θα ηταν και 4g...να μην κολλαει και να ειναι ωραιο(το μεγεθος δεν με νοιαζει)αρχικα ειμαι κοντα στο λουμια 1320....εχει 6inch οθονη 5megapixel καμερα ομως και μπροστα 0.3!!!!αναλυση hd...ενταξει.,...και windows 8....που αν το παρω θα το κανω σε 8.1....ομως δεν εχω εμπειρια ουτε απο ανροιντ που θα μιλησω παρακατω ουτε απο windows....αλλα αν και ο επεξεργαστης του ειναι στο 1.7 δυπηρηνος νομιζω...πολλοι μ λενε οτι δεν θα κολλαει ουτε θα λαγκαρει ποτε....να επισημανω εδω οτι θελω ενα κινητο να μπαινω φβ/ιντερνετ/βιντεακια απο γιουτιουμπ/σκαιπ κτλ!με τα παιχνιδια δεν τρελενομαι αλλα δεν τα απορριπτω....τωρα οσον αφορα την αγορα απο κινα..καταρχην εχει ενα μειονεκτημα οτι δεν εχουν εγγυηση τα τηλεφωνο η εστω πρεπει να το παω κινα...οποτε ειναι μειον αυτο...κατα τα αλλα το λενοβο που πρωτινω εχει ενα -4.2 αντροιντ νομιζω και αλλο ενα οτι εχει μονο 3g....αλλα μεγαλη μπαταρια(οπως και το νοκια)2.2ghz...τετραπυρηνο spapdragon 800.και 5.5 οθονη..το xiaomi και αυτο νομιζω εχει καπως παλια εκδοση αντοιντ...ειναι 5 inch!!!αλλα εχει σχεδον τον ιδιο καλο επεξεργαστη με το λενοβο και εξισου καλη καμερα με το λενοβο 13 πισω 5 μπροστα!το zte απο την αλλη δεν το πολυ εχω σε εκτιμηση..να πω την αληθεια και για το xiaomi φοβαμαι....συγκεκριμενα το ζτε εχει 4g καλη καμερα κτλ...αλλα 5inch οθονη και σαν ονομα δεν με πολυπιθει..και το asus zenfone 6....εχει 6αρα οθονη...13 και 2 καμερα....αντροιντ νομιζω παλιο ομως...αναλυση εχουν ολα τουλαχιστον hd μαζι με το νοκια!οποτε δεν ξερω τι να κανω..σκεφτομουν καποια περιοδο μπας και παρω απο ιμπει το oneplus μεταχειρισμενο κανα 200-220 αλλα το μετανιωσα!ειναι αλλιως η αισθηση του καινουργιου...εκτος αν βρω καμια πολυ καλη ευκαιρια...απ οτην κινα παλι δεν ξερω κατα ποσο εμπιστα ειναι και δεν θα πληρωσω τελωνειο...αλλα οσο να ναι γλυτωνεις λεφτα και παιρνεις καλα κινητα για τα δεδομενα του αντροιντ...αλλα μηπως μετα απο καιρο που θα σερφαρω στο ιντερνετ θα σερνωντια??υποψην...το κινητο....οτι και να παρω θα το κρατησω 2 χρονια!σιγουρα....λιγοτερο οχι..παραπανω ισως....οποτε τιθεται το διλημμα και μεταξυ λειτουργικων και μεταξυ χαρακτηριστικων!και πολλα αλλα...παρακαλω οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!τελος που παρεληψα....σκεφτομαι και στο πισω μερος του μυαλου μ και κανα λενοβο s860...να το παρω με κανα 160-170αρι!οποτε να γλυτωσω λεφτα και θα παρω κατι με 5.3 οθονη...8 και 2 καμερα...αντοριντ ομως 4.2 νομιζω και σαφως θα ειναι υποδιεστερο επειδη θα εχει μιντιατεκ επεξεργαστη και οχι σναπντραγκον!!χμμμ δεν ξερω!

Επεξ/σία από saim
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

’’’’’οτι θελω ενα κινητο να μπαινω φβ/ιντερνετ/βιντεακια απο γιουτιουμπ/σκαιπ κτλ!με τα παιχνιδια δεν τρελενομαι αλλα δεν τα απορριπτω’’’’’’

Υπαρχει και η επιλογη να αγορασεις Tablet για Internet/video κλπ με πχ 150ευρω και με τα υπολοιπα χρηματα να αγορασεις ενα απλο κινητο πχ Lumia για τα τηλεφωνα σου.

Δημοσ.

ταμπλετ εχω ηδη φιλε...απλα εννοω δεν ειμαι και O GAMER...ξερω γω...παιζω 3-4 παιχνιδια...θελω να μπαινω ιντερνετ παντου οπως ειπα...να τραβαω φωτογραφιες....να μπαινω φβ/σκαιπ/βαιμπερ!τετια πραγματα εννοω!και γιαυτο θελω ενα κινητο να τα εχει ολα!και να αντικαταστησει κατα καποιο τροπο το ταμπλετ μου!

Δημοσ.

Από αυτά που αναφέρεις πρωτα θα έλεγα xiaomi (τελευταία έκδοση φοράει κιτ κατ) και μετά lenovo , και αν ανέβεις λίγο Huawei honor 6 .

Δημοσ.

το ασους πρω το βλεπεις και το λουμια?και για ποιους λογους τα απορριπτεις???για να ξερω τα μειονεκτηματα τους!τωρα σε λεφτα δεν νομιζω να ανεβω πιο ψηλα εκτος αν το χονορ 6 δεν ειναι πολυ ακριβο!ποσο εχει?

xiaomi τωρα δεν ξερω...σαν ονομα με προβληματιζει!δεν ξερω αν ειναι καλη 1ον και 2ον αν αναβαθμιζεται μετα σε επομενες εκδοσεις!

Δημοσ.

εγω θα πήγαινα σε xiaomi (ειμαι κάτοχος του note) είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην κίνα. Αυτό με τις αναβαθμίσεις δεν καταλαβαίνω ;;;

πιο πιθανό είναι τα άλλα να μην αναβαθμιστούν παρά το xiaomi που κάθε εβδομάδα δίνει update και έχει φοβερή υποστήριξή από xiaomi hellas.

lumia windows ευχαριστώ δεν θα πάρω

asus πολύ καλό με intel cpu . προτειμώ τον σναπντραγγον του mi3.

honor 6 ξεφεύγουμε στην τιμή.

ωραίο είναι και αυτό και έχεις και ρέστα για κέρασμα στα καλορίζικα http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html 

Δημοσ.

το s860 πως το βλεπεις?για 150 ευρω????θα κολλαει και τετοια???και γενικα σας κινητο?το note που εχεις ειναι καλυτερο η χειροτερο απ οτο μι3??επειδη μαρεσει που εχει 5.5 οθονη αντι την 5αρα του μι3 αν δεν κανω λαθος!!!ασους δηλαδη εισαι υπερ???απλα ουσιαστικα ως δευτερη επιλογη μετα απο xiaomi....το k910 lenovo?οχι????και το λουμια γιατι οχι?

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον φτάνουν τα λεφτά για το Xiaomi ,μην το σκέφτεσαι καθόλου. Τα 16GB έχουν ανέβει τώρα στα 223€ τελική γιατί έπεσε το €, αλλά μέχρι προχθές ήταν στα 210-215€, οπότε εάν περιμένεις 2-3 ημέρες και ανέβει πάλι το €, θα πέσει λίγο και η τιμή. Από χαρακτηριστικά είναι καλύτερο από κάθε άλλο. Εγώ έχω την 64GB έκδοση και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου! Εννοείται έχει kit kat και σίγουρα θα πάρει την L. Η xiaomi είναι πρώτη σε πωλήσεις κινητών στην Κίνα και έχει μία τεράστια κοινότητα, και ελληνική ως υποστήριξη. Εγώ μάλιστα έχω πάρει και άλλα πράγματα της Xiaomi που είναι πολύ καλά (mikey, router).

• Like 1
Δημοσ.

τρωει κολληματα και τετοια πραγματα η οχι????και κατι αλλο σε xiaomi πχ με 5.5 οθονη πχ το ιδιο καλο με το μι3 υπαρχει?η και 6αρα!

Δημοσ.

τρωει κολληματα και τετοια πραγματα η οχι????και κατι αλλο σε xiaomi πχ με 5.5 οθονη πχ το ιδιο καλο με το μι3 υπαρχει?η και 6αρα!

Το Mi3 όχι. Σε 5.5 ίντσες βγαίνει αυτό που ξέρω ότι είναι πολύ καλό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 166€ τελική

Δημοσ.

αυτο εχει και 4g...αλλα χειροτερο επεξεργαστη ετσι???/εσυ καποια αλλη προταση εχεις να κανεις γενικα????το λουμια 1320/το ασους zenfone 6/το k910???/το s820 lenovo(στα 150 ευρω το τελευταιο)τι λες?

Δημοσ.

και γενικα σαν επεξεργαστης ειναι καλυτερος ο δυπηρυνος ιντελ η ο σπαπντραγκον 800?

Snapdragon 800 με διαφορά.

Δημοσ.

Κοίτα εγώ έχω το Mi3 όπως σου είπα. Η γυναίκα μου έχει το Κ900, που είναι πολύ καλό, αλλά θα πω πάλι Mi3 ίσως επειδή είμαι λίγο προκαταλημένος. Το Κ910 δεν μου άρεσε όχι λόγω spcs, αλλά επειδή δεν έχει μεταλλικό περίβλημα...κόλλημα θα μου πεις και επίσης η γυναίκα μου ήθελε κινητό με 5.5 ίντσες. Γενικώς ο snapdragon 800 θεωρείται ο καλύτερος και μετά ο 801 που έχουν τα πιο τελευταία κινητά (Mx4, Oneplus One, Mi4).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...