saim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ωραια κατι αλλο εξισου χρηγορο με το xi3 με ιδια σκεπς πανω κατω τι πρωτινεις? το s860 πως το βλεπεις?με 150 ευρω που ειναι????
maddoctor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ωραια κατι αλλο εξισου χρηγορο με το xi3 με ιδια σκεπς πανω κατω τι πρωτινεις? το s860 πως το βλεπεις?με 150 ευρω που ειναι???? Θα πρέπει να καταλάβεις ότι ακόμα και στα κινέζικα, ότι πληρώσεις θα πάρεις. Το mi3 είναι πολύ καλό κινητό αλλά στην κατηγορία των 200€. Στα 150€ είναι άλλη κατηγορία, υποδεέστερη. Το s860, το ελληνικό, το έχει δει, το έχει η αδερφή της γυναίκας μου. Υπόψιν το ελληνικό έχει 2GB ram, ενώ το κινέζικο 1GB. Ωραίο κινητό, αλλά μου έδινε την αίσθηση της πλαστικούρας. Ίσως έτσι να είναι το ελληνικό. Πάντως ξαναλέω, ότι πληρώνεις παίρνεις....
saim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 οντως εχεις δικιο!το σ860 στην κινα βγαινει με 1gb οποτε θα σερνεται!κατι αλλο?το λουμια 1320 γιατι το βαζεις στα εκτος?τι σε προβληματιζει?
chios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με 1gb ραμ σίγουρα δεν θα σέρνεται εδώ ακόμα κυκλοφορούν με 512.
saim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 chios....νομιζω αυτο ισχυει μονο για windows.(γιαυτο και εχει ακομα μεσα στις επιλογες μ το λουμια 1320....επειδη χωρις ''τα τρομερα'' σπεκς πιστευω θα τσουλαει πολυ καλα....αλλα η 5αρα καμερα ειναι ενα μειον)...νομιζω στα android ενα καλο κινητο πρεπει σιγουρα να εχει 2gb ram...ετσι νομιζω...αν ειμαι λαθος διορθωωσε με! κατι αλλο....αν πω και αγορασω το κ910 απο κινα φυσικα θα ειναι η 4g εκδοση ή η 3g/dual sim?
saim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 και αν πχ παρω το κ910 απο κινα...θα πρεπει να του κανω ρουτ και τετοια?>η δεν χρειαζεται να ασχοληθω καν?
chios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα Είναι Καλύτερα τα 2gb ram μέχρι και πριν 20 μέρες που είχα το jiayu g3s με 1gb πότε μα ποτέ δεν μου κόλλησε και είμαι χρήστης που έχω φορτωμένα τα πάντα viber what's up skype Facebook. Εγώ σε Windows τηλέφωνο δεν θα πήγαινα είχα και δεν μου άρεσε να μην μπορώ π.Χ να στείλει κάτι με Bluetooth να μην έχω file explorer notification bar , δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί αυτά. Συνήθως έρχονται ρουτ Τώρα το κ910 δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει το ροοτ μπορείς να το κάνεις.
saim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 αααα οκ....μαλλον σε αυτο θα καταληξω απο εξωτερικο αν παρω...αλλιως απο ελλαδα δεν ξερω αν παιζει τπτ καλο πανω απο 5αρα οθονη μεχρι 220ευρω!
maddoctor Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 και αν πχ παρω το κ910 απο κινα...θα πρεπει να του κανω ρουτ και τετοια?>η δεν χρειαζεται να ασχοληθω καν? Έρχονται με root, γιατί πρέπει να βγούνε οι κινέζικες εφαρμογές και να περαστούνε τα ελληνικά. Αλλά δεν θα το χρειαστείς εσύ το root.
panos2171 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 To K910 το χω από το καλοκαίρι και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Δεν κολλάει πουθενά, έχει φοβερή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία και είναι και δίκαρτο. Από τη στιγμή που κατέληξες σε αυτό εγώ θα εγκρίνω την απόφασή σου. Από Κίνα θα στο στείλουν με root, εσύ δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Δεν ξέρω βέβαια με ποια έκδοση θα στο στείλουν. Εμένα ήταν με την 4.2.2 και δεν το αναβάθμισα γιατί δε βρίσκω το λόγο, ούτε έχω σκοπό να το κάνω. Μόνο όταν βγει το android L θα αναβαθμίσω. Όσο για το 3g/4g γιατί θες το 2ο; Εδώ καλά καλά δεν έχουμε σοβαρό δίκτυο 3g, το 4g ουσιαστικά είναι άχρηστο. 1
saim Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 συνονοματε panos2171....εγω απλα θελω να πιανω ευκολα ιντερνετ....απλα επειδη εχει επικρατησει να λεμε ξερω γω οτι εχει 4G και τετοια....απο την στιγμη που δεν εχει υποστηριξη παω πασο....απλα νομιζα οτι λειτουργει κανονικα και οτι κανει το κατι παραπανω που λεμε απο το 3g....απο ποιο μαγαζι μου πρωτινεις να το αγορασω????τρεχει γρηγορα?εχει φαει κανα λαγκαρισμα?και υποστηριζει αναβαθμιση ετσι?απλα εσυ δεν ηθελες! η 5αρα η καμερα η μπροστα καλη????
obi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγώ σε Windows τηλέφωνο δεν θα πήγαινα είχα και δεν μου άρεσε να μην μπορώ π.Χ να στείλει κάτι με Bluetooth να μην έχω file explorer notification bar , δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί αυτά. Πληροφοριακά αυτά έχουν διορθωθεί στα Windows Phone.
panos2171 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 συνονοματε panos2171....εγω απλα θελω να πιανω ευκολα ιντερνετ....απλα επειδη εχει επικρατησει να λεμε ξερω γω οτι εχει 4G και τετοια....απο την στιγμη που δεν εχει υποστηριξη παω πασο....απλα νομιζα οτι λειτουργει κανονικα και οτι κανει το κατι παραπανω που λεμε απο το 3g....απο ποιο μαγαζι μου πρωτινεις να το αγορασω????τρεχει γρηγορα?εχει φαει κανα λαγκαρισμα?και υποστηριζει αναβαθμιση ετσι?απλα εσυ δεν ηθελες! η 5αρα η καμερα η μπροστα καλη???? Καμια σχέση, άσε το τι διαφημίζουν οι εταιρίες. Με το 3g κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Εγώ από το minideal το πήρα όπως και το Κ900. Άψογοι, συνεννοήσιμοι και γρήγοροι. 12 μέρες έκανε το ένα να ρθει, 14 το άλλο κανονικά, ρουταρισμένο με τα ελληνικά όπως το ζήτησα. Από ταχύτητα ναι, σφαίρα πάει και κόλλημα ποτέ. Και multitasking με 3 παράθυρα που έτρεξα δεν είχε θέμα. Αναβάθμιση αν βάλεις τα ελληνικά δεν παίρνει OTG, πρέπει να την περάσεις χειροκίνητα αλλά δεν είναι δύσκολο. Στο myphone.gr έχουν 1 προς 1 τα βήματα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ γιατί δεν βρίσκω το λόγο να το αναβαθμίσω. Κολλήματα δεν έχει για να πω πως θα βελτιωθεί με αναβάθμιση, η μπαταρία πόσο πια να βελτιωθεί με την αντοχή που έχει, οπότε το αφήνω ως έχει. Η μπροστινή κάμερα ναι είναι πάρα πολύ καλή, 5MP και έχει και βελτίωση του προσώπου, το κάνει σα ρετους ένα πράμα. Γενικά και οι 2 κάμερές του είναι άψογες.
saim Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εσυ δηλαδη με 215 ευρω πχ που κανει τωρα πανω κατω απο μινιντιλ...αυτο πρωτινεις ετσι?και απο μινιντιλ!πρεπει κατι να προσεξω κατα την διαδικασια παραγγελιας?
panos2171 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τα αλλά κινητά δε τα χω δει αλλά δε νομιζω να υπερέχουν σε κάτι έναντι του Κ910. Επισης δε θα δεις πουθενα κακη κριτικη για το συγκεκριμενο.Εγώ το προτίμησα γιατί εκτός των αλλων ηταν και το μονο που μου άρεσε εμφανισιακά. Στο minideal δε χρειάζεται να προσεξεις κάτι πλην του τρόπου αποστολής, απλό ταχυδρομείο δηλαδή και όχι με κάποιον κούριερ. Και να γράψεις το ποιηματακι για ροοτ, ελληνική γλώσσα κλπ κάτω στα σχόλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα