TasosMG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω παραγγελει τα εξαρτηματα ενος υπολογιστη απο το msystemsκαι τους ζητησα να μου το στησουν οι ιδιοι. Λετε να μου βαλουν μεσα τιποτα μεταχειρισμενο; Να τους εμπιστευτω; Ακουω μονο θετικα σχολια για το συγκεκριμενο σαιτ γι αυτο και το εμπιστευτηκα σ αυτους...
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω παραγγελει τα εξαρτηματα ενος υπολογιστη απο το msystemsκαι τους ζητησα να μου το στησουν οι ιδιοι. Λετε να μου βαλουν μεσα τιποτα μεταχειρισμενο; Να τους εμπιστευτω; Ακουω μονο θετικα σχολια για το συγκεκριμενο σαιτ γι αυτο και το εμπιστευτηκα σ αυτους... Δε νομίζω να έχεις θέμα. Λογικά θα σου δώσουν και τα κουτιά, manual, συνοδευτικά κλπ από τα κομμάτια που πήρες 1
thanosrx8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δυσκολα να γινει αυτο που λες γιατι αν αποδειχτει κατι τετοιο θα εχουν προβλημα. Οπως λεει και ο ζιο συην χειροτερη θα σου δωσουν ολα τα manuals drivers και οτι υπαρχει στην συσκευασια
TasosMG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Τους ζητησα τα κουτια. Αλλα ποιος μου λεει οτι δεν ειναι τα κουτια των μεταχειρισμενων εξαρτηματων;
nikos1982 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αμα δεν εμπιστεύεσαι τοτε για τους ειπες να το στήσουν το σύστημα ;;;;;;; 2
TasosMG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 αμα δεν εμπιστεύεσαι τοτε για τους ειπες να το στήσουν το σύστημα ;;;;;;;Οπως ειπα τους εμπιστευομαι αλλα ρωταω μηπως εχετε ακουσει τιποτα περιεργο για το συγκεκριμενο σαιτ
~mxls~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Όταν παραλαβεις, τσεκάρεις ο ίδιος. Αν υπάρχουν γρατσουνιες εξωτερικα, τσέκαρε χρόνο λειτουργίας και υγεια σκληρου δίσκου, θερμοκρασιες, μνημες κτλ. Η εγγύηση ίδια θα'ναι ούτως ή άλλως.
TasosMG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Όταν παραλαβεις, τσεκάρεις ο ίδιος. Αν υπάρχουν γρατσουνιες εξωτερικα, τσέκαρε χρόνο λειτουργίας και υγεια σκληρου δίσκου, θερμοκρασιες, μνημες κτλ. Η εγγύηση ίδια θα'ναι ούτως ή άλλως. Και πως τα τσεκαρω αυτα φιλε;
efo355 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Είναι γνωστό κατάστημα και δε νομίζω να κάνουν τέτοιες μακακιες.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγω που ειχα παρει πριν 1μισι χρονο μου ειχαν στειλει κανονικα και τα κουτια απο ολα τα προιοντα,ακομα και τα αχρηστα των Ssd κλπ.
TasosMG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγω που ειχα παρει πριν 1μισι χρονο μου ειχαν στειλει κανονικα και τα κουτια απο ολα τα προιοντα,ακομα και τα αχρηστα των Ssd κλπ.ειχες ζητησει δλδ να σου χτισουν οι ιδιοι το PC. Εχει παρουσιασει κανενα προβλημα;
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κανενα προβλημα και οπως ειπα τα κουτια τα δωσανε κανονικα .
Spyros_Spy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω παραγγελει τα εξαρτηματα ενος υπολογιστη απο το msystemsκαι τους ζητησα να μου το στησουν οι ιδιοι. Λετε να μου βαλουν μεσα τιποτα μεταχειρισμενο; Να τους εμπιστευτω; Ακουω μονο θετικα σχολια για το συγκεκριμενο σαιτ γι αυτο και το εμπιστευτηκα σ αυτους... Η απόδειξη και το προιόν πάνω σε αυτοκόλλητο πρέπει να έχουν τα ίδια serial numbers, πέρα από αυτό, καλύτερα να το στήνεις μόνος σου, αν κάνουν μαλακία και ανοίξεις το κουτί θα πουν ότι το έκανες εσύ. Γενικότερα έχω πολλά παραδείγματα από Πλαίσιο αλλά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω.
cabdik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η απόδειξη και το προιόν πάνω σε αυτοκόλλητο πρέπει να έχουν τα ίδια serial numbers, πέρα από αυτό, καλύτερα να το στήνεις μόνος σου, αν κάνουν μαλακία και ανοίξεις το κουτί θα πουν ότι το έκανες εσύ. Γενικότερα έχω πολλά παραδείγματα από Πλαίσιο αλλά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω. αφ ' ενος μην μπερδευεις πραματα...!! αφ' ετερου, αν εχει καποιο προβλημα και το ανοιξεις εσυ, πως θα ξερουν αυτοι, οτι δεν εχεις κανει εσυ καποια μ@κ@κια...? απο τη στιγμη που στο στηνουν αυτοι, εχουν και την ευθυνη της ορθης λειτουργιας, τουλαχιστον τεχνικα..!! αρα, τυπικα, δεν πρεπει να το ανοιξεις σε καμια περιπτωση..! (Αν ειναι σφραγισμενο ,εννοειται..!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα