zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχω απογοητευτεί από θερμοπομπούς γνωστής μάρκας όπου ενώ δηλώνουν αθόρυβοι, ύστερα από ένα χρόνο λειτουργείας τρίζει όταν λειτουργεί. Έχει πάρει κανείς θερμοπομπούς και ποιά η εμπειρία σας με αυτούς, κάνουν καθόλου θόρυβο κατά τη λειτουργία τους;
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχουν ανεμιστήρα μήπως; Για να τρίζουν σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα, μήπως να επικοινωνούσες με την αντιπροσωπεία να τους αλλάξουν/επισκευάσουν;
daPro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάνουν θόρυβο οι θερμοπομποί?το δικό μου είναι αθόρυβο πάντως..Atlantic. 1
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moυ τον άλλαξαν τον έναν και πάλι κάνει θόρυβο! Τώρα είμαι και με τους δύο και κάνουν θόρυβο!
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και εμένα ένας intertek που έχω αθόρυβος είναι. Καλά αν τρίζουν είναι μούφα, πρόσεχε μην υπάρχει κανένα θέμα με βραχυκύκλωμα ή βλάβη και σας ρίξει καμιά ασφάλεια, έχω την αίσθηση οτι κάτι συμβαίνει με τις εσωτερικές αντιστάσεις που φέρουν.
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 sκέφτομαι μήπως είναι διαστολές/συστολές γιατί το κάνει όταν πάει να θερμάνει τη πλάκα και όταν αφού τη θερμάνει και αρχιζει να κρυώνει
Backpacker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έναν nobo που έχω τούμπανο...εργαλείο απ'τα λίγα. Όσο θόρυβο κάνει ο τοίχος μου άλλο τόσο κάνει και αυτός (μηδενικό δλδ)
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Συστολλές διαστολλές είναι. Και εμένα μου το κάνει ο δικός μου αλλά ντάξει, το θεωρώ πολύ αμελητέο
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Είναι κανείς που δεν του κάνει καθόλου θόρυβο στις συστολές διαστολές? Βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως είναι μόνο συστολές διαστολές!
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κάτι μικρά κρακ κρακ κρικ τικ δεν είναι; Αφού συμβαίνει μόνο κατά το ζέσταμα και την ψύξη δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Γιατί σε πειράζουν τόσο πολύ όμως;
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γιατί δεν είναι μόνο στην αρχή και στο τελείωμα αλλά και κατά τη διάρκεια που πέφτει η θερμοκρασία του κλπ. Σα να είσαι σε πλοίο που τρίζει είναι, ίσως δεν είναι από συστολές διαστολές τι να πω! Έχει θερμοστάτη πολύ ευαίσθητο και το κάνει σχεδόν συνέχεια και όταν είσαι στην ησυχία του σπιτιού είναι πολύ ενοχλητικό!
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Άμα ανοιγοκλείνει συνέχεια ο θερμοστάτης βάλτο στην πιο μικρή σκάλα την ένταση για να αργεί περισσότερο
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει σκάλα έντασης αλλά βαθμούς κελσίου. Μόνο όταν δουλεύει συνεχώς δεν ακούγεται ο θόρυβος!
zoranb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Προτιμώ να μην αναφέρω δημόσια, μην θεωρηθεί πως γίνεται αρνητική διαφήμιση για το συγκεκριμένο προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα