Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 λοιπόν σκεφτομουν αρκετό καιρό να παρω ενα τέτοιο μηχανηματάκι Είδα στα 50 ευρώ περίπου , το 3000 https://www.skroutz.gr/s/3527065/Dremel-3000-3000-15.htmlF Βλέπω οτι εναντι του 200 δίνει 5 εξαρτήματα το 3000 δίνει 15 και ενα βιβλίο με ιδέες για μαστορέματα φαντάζομαι.. Τι γνώμη έχετε; υπάρχουν άλλες μάρκες ποιο οικονομικές που να κάνουν την ίδια δουλειά; η να πάρω αυτό να ξεμπερδεύω; Προτάσεις ευπρόσδεκτες.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για ποσο ''επαγγελματικη'' χρηση το θελεις?
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για ποσο ''επαγγελματικη'' χρηση το θελεις? οχι ιδιαίτερα επαγγελματική.. ποιο πολύ να κάνω εύκολα και όμορφα κοψήματα σε πλαστικό , αλουμίνιο μονταρισματακια σε κανένα κουτί κτλ.. Θα επέλεγα το 200 που είναι πιο οικονομικό αλλά τα 15 εξαρτηματάκια του 3000 θα χρειαστουν θεωρώ. ειχα διαβάσει οτι έχει και ο κινέζος αντίστοιχα και αξιόπιστα μάλιστα σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω κατα ποσό είναι ρίσκο.
Unabomber Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το 3000 το εχω..... πολυ καλο..... Κυριως modding σε cases και κατι αλλες χαζομαρουλες στα ποδηλατα μου.... Του εχω παρει και τον 545 Diamond wheel και ειμαι κομπλε....
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το 3000 το εχω..... πολυ καλο..... Κυριως modding σε cases και κατι αλλες χαζομαρουλες στα ποδηλατα μου.... Του εχω παρει και τον 545 Diamond wheel και ειμαι κομπλε.... να το πάρω λές με 15 ή την έκδοση με τα 25 εξαρτήματα; αξίζει τα 16 ευρώ επιπλεόν η δεύτερη έκδοση;
Unabomber Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Mε τα 25 πιστευω αξιζει , ολο και καπου θα σε χρειαστουν, + oτι δινει ωραια θηκη για να τα βαλεις.... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Mε τα 25 πιστευω αξιζει , ολο και καπου θα σε χρειαστουν, + oτι δινει ωραια θηκη για να τα βαλεις.... πήρα το 3000/25 νομίζω κι εγώ οτι αξίζει αρκετά. είδα οτι μπορέις να αγοράσεις και δίσκο κοπής ξύλου για κόντρα πλακέ σανίδες κτλ.. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το παρέλαβα ωραίο εργαλείο. Οσον αφορα την κοπή ξύλου να πάρω το original εξάρτημα στα 16 ευρώ https://www.skroutz.gr/c/961/spare-parts.html?from=autocomplete&keyphrase=dremel+δισκος+κοπης+ξυλου ή ebay που εχει 3 ευρώ τα 10 ο κινέζος;
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικο και καλα μαστορεματα.... To original καλυτερα, ειχα παρει και γω απο ebay για ξυλινες επιφανειες, 5 δισκους 5 ευρω νομιζω..... σκετη αποτυχια.... για να κοψω ξυλο παχους 10cm χαλασα 3 δισκους..... της πλακα ητανε. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικο και καλα μαστορεματα.... To original καλυτερα, ειχα παρει και γω απο ebay για ξυλινες επιφανειες, 5 δισκους 5 ευρω νομιζω..... σκετη αποτυχια.... για να κοψω ξυλο παχους 10cm χαλασα 3 δισκους..... της πλακα ητανε. Σε ευχαριστώ. Πήρα το original τελικά.. Τώρα πρέπει να δώ πως θα κόβω για να κάνω ενα κύκλο.. Χρειάζεται οπωσδήποτε το εξάρτημα της dremel για ευθεία γραμμή και κύκλο ή μπορείς να το πετύχεις με το τρυπανάκι ή τον τροχό για πχ..
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγω το ειχα αγορασει το εξαρτημα αυτο , για να ανοιξω τρυπες-κυκλους για τα φουρφουρια σε ενα case…. Για ευθεια γραμμη δεν το χρησιμοποιω βεβαια…. στηριζομαι στο ισιαδι του χεριου μου…. χαχαχα Λογικα σε κανα youtube θα εχει κανα tutorial για κυκλους.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγω το ειχα αγορασει το εξαρτημα αυτο , για να ανοιξω τρυπες-κυκλους για τα φουρφουρια σε ενα case…. Για ευθεια γραμμη δεν το χρησιμοποιω βεβαια…. στηριζομαι στο ισιαδι του χεριου μου…. χαχαχα Λογικα σε κανα youtube θα εχει κανα tutorial για κυκλους. Παντως απο τι βλέπω στο youtube τώρα το 678-01 Circle Cutter είναι ενα στήριγμα και λειτουργεί σαν μοιρογνωμόνιο σταθερό. Δεν δινει κάποιο κοπτάκι μαζί. Νομιζα οτι θα λειτουργεί κατα κάποι τρόπο σαν σέγα αλλά άκυρο. Το drill με τον κύκλο το κάνει με το τρυπανάκι που έχει ήδη το dremel στη συσκευασία αν βλέπω σωστά.
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αυτο εδω πηρα σαν εξτρα. http://www.amazon.co.uk/Dremel-Line-and-Circle-Cutter/dp/B0035PTTCM το δικο σου το πακετο το περιελαμβανε ? ναι με το τρυπανακι το κανεις οχι σε full στροφες ομως.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αυτο εδω πηρα σαν εξτρα. http://www.amazon.co.uk/Dremel-Line-and-Circle-Cutter/dp/B0035PTTCM το δικο σου το πακετο το περιελαμβανε ? ναι με το τρυπανακι το κανεις οχι σε full στροφες ομως. οχι το 25άρι πακέτο δεν το περιλαμβάνει.. μόνο το limitted edition πακετό στα 120+ ευρώ απο τι είδα.. Απλά παρατήρησα οτι ενώ θα έπρεπε να περιλαμβάνει DVD μέσα με ιδέες κτλ στο δικό μου αν και σφραγγισμένο δεν είχε.. το ζήτησα ωστόσο απο το κατάστημα. Πάντως και απο Ελλάδα φθηνότερα βγαίνει απο amazon. Ενα 20αρικο σκρουτζ.
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σε μενα κανονικα το ειχε το DVD μεσα και ενα βιβλιαρακι... εγω απο αμαζονιο(amazon.uk) το πηρα με free postage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα