Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι άλλο θα σκεφτούν ; Έβαλαν δηλαδή ένα 10χρονο πιτσιρίκι να ερμηνεύσει Κεμάλ γενικά όλο αυτό το πανηγυράκι μου χαλάει εντελώς την αισθητική (εννοείται δεν το παρακολουθώ είδα απλά 2-3 βίντεο στο youtube και σχημάτισα γνώμη)

http://www.youtube.com/watch?v=6-agJon2qgY

Δημοσ.

Είναι αμφιλεγούμενο ......

Απο την μία είναι γλυκό να δίνεις το μικρόφωνο σε μικρά ταλεντάκια.

απο την άλλη δεν μπορείς να τους φερθείς σκληρά , γιατί θα τους στιγματίσεις την ψυχούλα τους!

Απο τα τρέιλερ , βλέπω ότι είναι γλυκό και με πολύ στοργή για τα παιδάκια.

Μην καταδικάζουμε απο την αρχή κάτι προτου το δούμε !

Δημοσ.

Το θεμα ειναι, οι γονεις πηγαν τα παιδια τους σε αυτο το τηλεοπτικο προγραμμα, για να προωθησουν το ταλεντο των παιδιων τους η για να προωθησουν τα δικα τους θελω;

Ελπιζω να μην ειναι το δευτερο .

• Like 3
Δημοσ.

εμενα η γνωμη μου για το εν λογω ριαλιτι ειναι οτι η Ντεμυ ειναι θεομ**νο. για τα υπολοιπα δεν σχολιαζω γιατι θα γινω κακος

• Like 2
Δημοσ.

νομίζω ότι τέτοιες εκπομπές μόνο κακό μπορούν να δώσουν σε ένα παιδί. αν είναι πολύ καλό θα του φουσκώσουν τα μυαλά και αν είναι κακό θα το κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά στο σχολείο. ας αφήσουμε τα ριαλιτι στους μεγάλους.

τεσπα λίγο που είδα δεν μου άρεσε. δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο.

Δημοσ.

Είναι αμφιλεγούμενο ......

Απο την μία είναι γλυκό να δίνεις το μικρόφωνο σε μικρά ταλεντάκια.

απο την άλλη δεν μπορείς να τους φερθείς σκληρά , γιατί θα τους στιγματίσεις την ψυχούλα τους!

Απο τα τρέιλερ , βλέπω ότι είναι γλυκό και με πολύ στοργή για τα παιδάκια.

Μην καταδικάζουμε απο την αρχή κάτι προτου το δούμε !

Τα παιδάκια που πήγαν και δεν τους επέλεξαν για την εκπομπή γιατί ή δεν είχαν ταλέντο ή δεν είχαν το απαιτούμενο μέσον δεν στιγματίστηκε η ψυχούλα τους; Τι μένει να δω για να σχηματίσω άποψη θα αλλάξουν την εκπομπή ; Πιτσιρίκια που "τραγουδάνε" και τους χαϊδεύουν τα αυτιά από την αρχή μέχρι το τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι, οι γονεις πηγαν τα παιδια τους σε αυτο το τηλεοπτικο προγραμμα, για να προωθησουν το ταλεντο των παιδιων τους η για να προωθησουν τα δικα τους θελω;

Ελπιζω να μην ειναι το δευτερο .

Για να βγάλουν κανένα φράγκο και να σώσουν κι αυτούς τα στείλανε :P

Δημοσ.

το βασικό αλλά άγνωστο στον πολύ κόσμο είναι ότι αυτά τα παιδιά καταστρέφουν τη φωνή τους.

Τραγούδι απαγορεύεται να κάνουν παιδιά κάτω από τα 16-17, εξαρτάται από το φύλο ή και το άτομο. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφώνησης. Μάλιστα στην Ελλάδα υπάρχει και νόμος που απαγορεύει στα ωδεία να κάνουν μάθημα χορωδίας ή μονωδίας σε άτομα μικρότερα της ηλικίας αυτής.

Ειδικά κάποια παιδάκια που γκαρίζουν για να βγει η νότα που έχω δει στη διαφήμιση.

Απλά απαράδεκτο το mega όπως μας έχει συνηθίσει.

Δημοσ.

Α,μικρα ταλεντα..

Τι κριμα που η εφηβεια πλησιαζει και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα η φωνουλα τους να ξεφυγει...

Ναι είδαμε και τον Bieber, πόσο επηρρέασε η αλλαγή της φωνής του τη "μουσική" του καριέρα. Όλα τα μεγάλα ονόματα στη μουσική (κυρίως στη pop,dance και rnb) είναι προϊόντα που πλασάρονται απο διαφημιστές και manager. Βλέπουν ότι πουλάει κάποιος και η φωνή δεν έχει σχεδόν καμία σημασία άμα θα κάνει κάποιος καριέρα. Με το autotune στο studio ακούγεται σαν αηδόνι.

• Like 2
Δημοσ.

Τι άλλο θα σκεφτούν ; Έβαλαν δηλαδή ένα 10χρονο πιτσιρίκι να ερμηνεύσει Κεμάλ γενικά όλο αυτό το πανηγυράκι μου χαλάει εντελώς την αισθητική (εννοείται δεν το παρακολουθώ είδα απλά 2-3 βίντεο στο youtube και σχημάτισα γνώμη)

http://www.youtube.com/watch?v=6-agJon2qgY

γιατι τι εχει ο κεμαλ και εμεις το λεγαμε στο σχολειο ?

"χαριζεται LG 42" LED 1080p σε αριστη κατασταση"

να δω ποσο κατω θα πεσει η ελληνικη τηλεοραση ακομα

δεν τα εβγαλε στο δρομο να μοιραζουν χαρτομαντυλα ενα μουσικο σοου ειναι μην το δαιμονοποιουμε

Δημοσ.

Με το autotune στο studio ακούγεται σαν αηδόνι.

Ακριβώς αυτό !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SiSnBc5gw6k

γιατι τι εχει ο κεμαλ και εμεις το λεγαμε στο σχολειο ?

Εμείς δόξα το Θεό δεν το λέγαμε..φαντάζομαι όταν πήγαινες μετά σπίτι το τραγουδούσες και μόνος γιατί σε συνέπαιρναν οι στίχοι και τα ιδεώδη του τραγουδιού τα οποία και σαφώς καταλαβαίνει κάθε 10χρονο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...