HALF EVIL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εμενα η γνωμη μου για το εν λογω ριαλιτι ειναι οτι η Ντεμυ ειναι θεομ**νο. για τα υπολοιπα δεν σχολιαζω γιατι θα γινω κακος Ποιά είναι η Ντεμυ?
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Θεωρω απαραδεκτη την εκθεση μικρων παιδιων σε τετοια πανηγυρακια. 2
tehAllantin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τι άλλο θα σκεφτούν ; Έβαλαν δηλαδή ένα 10χρονο πιτσιρίκι να ερμηνεύσει Κεμάλ γενικά όλο αυτό το πανηγυράκι μου χαλάει εντελώς την αισθητική (εννοείται δεν το παρακολουθώ είδα απλά 2-3 βίντεο στο youtube και σχημάτισα γνώμη) http://www.youtube.com/watch?v=6-agJon2qgY Mπα; Πιάνει και Mega η τηλεόρασή σου ψωμόλυσσα Κένυ;
parlar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Θεωρω απαραδεκτη την εκθεση μικρων παιδιων σε τετοια πανηγυρακια. Εφ'οσον βγαζει λεφτα το Mega ολα ειναι καλα.Και να μαγειρεψουν τα βαλανε και να τραγουδησουν και αν μπορεσουν θα τα βαλουν και σε show αντιστοιχο του big brother. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Mπα; Πιάνει και Mega η τηλεόρασή σου ψωμόλυσσα Κένυ; Τηλεόραση δεν παρακολουθώ καθόλου όπως είπα τα βίντεο τα είδα στο youtube.
Kenny McCormick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ο Ντάμπο και η Ντέμ(π)η ,αν και δεν φαίνεται να είναι
Anorymous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ακριβώς αυτό !!!! http://www.youtube.com/watch?v=SiSnBc5gw6k Εμείς δόξα το Θεό δεν το λέγαμε..φαντάζομαι όταν πήγαινες μετά σπίτι το τραγουδούσες και μόνος γιατί σε συνέπαιρναν οι στίχοι και τα ιδεώδη του τραγουδιού τα οποία και σαφώς καταλαβαίνει κάθε 10χρονο! εξαρταται το παιδι , λεγαμε πολυ χατζιδακη και σχετικα μαλλον ηταν ετσι η καθηγητρια μουσικης μας. Εφ'οσον βγαζει λεφτα το Mega ολα ειναι καλα.Και να μαγειρεψουν τα βαλανε και να τραγουδησουν και αν μπορεσουν θα τα βαλουν και σε show αντιστοιχο του big brother. αν φταινε καποιοι δεν ειναι το μεγκα αλλα οι γονεις των παιδιων , τωρα αν τα παιδια περνανε καλα δεν υπαρχει θεμα.
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 δεν μου αρέσει γιατι μου προκαλεί μια αίσθηση λες και έχω φάει ενα βάζo μαγιονέζα με το κουτάλι its too painfull to watch , αν ποτέ βουλοκωλιάσω κ δε μου έρχεται να χέσω θα τιμήσω τα βιντεο της εκπομπης στο youtube10sec ειναι αρκετά , μετά πιάνει diarrhea 1
dimitrisOP Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 δεν μου αρέσει γιατι μου προκαλεί μια αίσθηση λες και έχω φάει ενα βάζo μαγιονέζα με το κουτάλι its too painfull to watch , αν ποτέ βουλοκωλιάσω κ δε μου έρχεται να χέσω θα τιμήσω τα βιντεο της εκπομπης στο youtube 10sec ειναι αρκετά , μετά πιάνει diarrhea ετσι
redhotstef Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Αυτα τα πιτσιρικια τα λυπαμαι. Μπορει σε αυτη την εκπομπη οπως την διαφημιζουν να μην υπαρχει ανταγωνισμος (καλυτερος/χειροτερος/αποχωρησεις,κτλ) ομως θα αρχισουν να ψωνιζονται απο πολυ μικρη ηλικια. Παντως συμπαθησα απο τις διαφημισεις που ειδα την μικρη με τα γυαλακια. Αυτη που την ρωτησαν τη ταξη παει, και ειπε "Στιγμα.."
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν το εχω δει και ουτε προκειται. Αλλα κραταω τα key words πιτσιρικια + realitoκατασταση tv και μου ερχεται αηδια. Οχι πως φταινε αυτα βεβαια, αλλα οι γονεις τους που τα βαζουν σε τετοιες καταστασεις. Αντε και σε λιγο η ελληνιδα Honey Boo Boo. Αηδια. 4
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν το εχω δει και ουτε προκειται. Αλλα κραταω τα key words πιτσιρικια + realitoκατασταση tv και μου ερχεται αηδια. Οχι πως φταινε αυτα βεβαια, αλλα οι γονεις τους που τα βαζουν σε τετοιες καταστασεις. Αντε και σε λιγο η ελληνιδα Honey Boo Boo. Αηδια. thanks , δεν την ήξερα κ ειπα να googlάρω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα