Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα η γνωμη μου για το εν λογω ριαλιτι ειναι οτι η Ντεμυ ειναι θεομ**νο. για τα υπολοιπα δεν σχολιαζω γιατι θα γινω κακος

Ποιά είναι η Ντεμυ?

Δημοσ.

Τι άλλο θα σκεφτούν ; Έβαλαν δηλαδή ένα 10χρονο πιτσιρίκι να ερμηνεύσει Κεμάλ γενικά όλο αυτό το πανηγυράκι μου χαλάει εντελώς την αισθητική (εννοείται δεν το παρακολουθώ είδα απλά 2-3 βίντεο στο youtube και σχημάτισα γνώμη)

http://www.youtube.com/watch?v=6-agJon2qgY

Mπα; Πιάνει και Mega η τηλεόρασή σου ψωμόλυσσα Κένυ;

Δημοσ.

Θεωρω απαραδεκτη την εκθεση μικρων παιδιων σε τετοια πανηγυρακια.

Εφ'οσον βγαζει λεφτα το Mega ολα ειναι καλα.Και να μαγειρεψουν τα βαλανε και να τραγουδησουν και αν μπορεσουν θα τα βαλουν και σε show αντιστοιχο του big brother.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=SiSnBc5gw6k

Εμείς δόξα το Θεό δεν το λέγαμε..φαντάζομαι όταν πήγαινες μετά σπίτι το τραγουδούσες και μόνος γιατί σε συνέπαιρναν οι στίχοι και τα ιδεώδη του τραγουδιού τα οποία και σαφώς καταλαβαίνει κάθε 10χρονο!

εξαρταται το παιδι , λεγαμε πολυ χατζιδακη και σχετικα μαλλον ηταν ετσι η καθηγητρια μουσικης μας.

Εφ'οσον βγαζει λεφτα το Mega ολα ειναι καλα.Και να μαγειρεψουν τα βαλανε και να τραγουδησουν και αν μπορεσουν θα τα βαλουν και σε show αντιστοιχο του big brother.

αν φταινε καποιοι δεν ειναι το μεγκα αλλα οι γονεις των παιδιων , τωρα αν τα παιδια περνανε καλα δεν υπαρχει θεμα.

Δημοσ.

δεν μου αρέσει γιατι μου προκαλεί μια αίσθηση λες και έχω φάει ενα βάζo μαγιονέζα με το κουτάλι 
its too painfull to watch , αν ποτέ βουλοκωλιάσω κ δε μου έρχεται να χέσω θα τιμήσω τα βιντεο της εκπομπης στο youtube
10sec ειναι αρκετά , μετά πιάνει diarrhea

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου αρέσει γιατι μου προκαλεί μια αίσθηση λες και έχω φάει ενα βάζo μαγιονέζα με το κουτάλι 

its too painfull to watch , αν ποτέ βουλοκωλιάσω κ δε μου έρχεται να χέσω θα τιμήσω τα βιντεο της εκπομπης στο youtube

10sec ειναι αρκετά , μετά πιάνει diarrhea

ετσι

Δημοσ.

Αυτα τα πιτσιρικια τα λυπαμαι. Μπορει σε αυτη την εκπομπη οπως την διαφημιζουν να μην υπαρχει ανταγωνισμος (καλυτερος/χειροτερος/αποχωρησεις,κτλ) ομως θα αρχισουν να ψωνιζονται απο πολυ μικρη ηλικια.

Παντως συμπαθησα απο τις διαφημισεις που ειδα την μικρη με τα γυαλακια. Αυτη που την ρωτησαν τη ταξη παει, και ειπε "Στιγμα.."

• Moderators
Δημοσ.

Δεν το εχω δει και ουτε προκειται. Αλλα κραταω τα key words πιτσιρικια + realitoκατασταση tv και μου ερχεται αηδια. Οχι πως φταινε αυτα βεβαια, αλλα οι γονεις τους που τα βαζουν σε τετοιες καταστασεις. Αντε και σε λιγο η ελληνιδα Honey Boo Boo. Αηδια.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν το εχω δει και ουτε προκειται. Αλλα κραταω τα key words πιτσιρικια + realitoκατασταση tv και μου ερχεται αηδια. Οχι πως φταινε αυτα βεβαια, αλλα οι γονεις τους που τα βαζουν σε τετοιες καταστασεις. Αντε και σε λιγο η ελληνιδα Honey Boo Boo. Αηδια.

thanks , δεν την ήξερα κ ειπα να googlάρω

7265ac6d7de45c31837fc086222700ea12389588

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...