geokar6860 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 γεια σας εδω και δυο μερες μου δειχνει θολα τα γραμματα στο Chrome πχ στο facebook σε συνομιλιες στο e-mail μου να και μια εικονα απο το Chrome ενω σε καποιο αλλο browser (Mozilla Firefox) μου τα δειχνει κανονικα να και μια φωτογραφια Προσφατα εβαλα το AVG 2015 και φοβαμαι μηπως μου διεγραψε καποιο αρχειο απο τον υπολογιστη και μου τα δειχνει ετσι.......
d4d Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 γεια σας εδω και δυο μερες μου δειχνει θολα τα γραμματα στο Chrome πχ στο facebook σε συνομιλιες στο e-mail μου να και μια εικονα απο το Chrome ενω σε καποιο αλλο browser (Mozilla Firefox) μου τα δειχνει κανονικα να και μια φωτογραφια Προσφατα εβαλα το AVG 2015 και φοβαμαι μηπως μου διεγραψε καποιο αρχειο απο τον υπολογιστη και μου τα δειχνει ετσι....... Δοκίμασε να κανεις επαναφορα ρυθμίσεων στο chrome. δεν αλλαζουν σελιδοδεικτες κτλ
geokar6860 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να κανεις επαναφορα ρυθμίσεων στο chrome. δεν αλλαζουν σελιδοδεικτες κτλ δοκιμασα αλλα παλι τπτ ααα και κατι αλλο που παρατηρησα οταν κανω μεγιστοποιηση και απλωνω το παραθυρο σε ολη την οθονη μου τα δειχνει κανονικα μηπως θελει καποια επεκταση??
neverme Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με ένα πρόχειρο Google Search που έκανα.... for chrome go to pc > c drive > program file > google >chrome > Application then right click on chrome > properties > compatibility > and disable scaling do this for any application that you might find blurry Για δοκίμασε.... 1
geokar6860 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με ένα πρόχειρο Google Search που έκανα.... for chrome go to pc > c drive > program file > google >chrome > Application then right click on chrome > properties > compatibility > and disable scaling do this for any application that you might find blurry δεν εγινε τπτ
Johnwho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 μήπως έχεις μικρύνει κατα λάθος τη οθόνη σου με το ctrl και το ' - (μείον) ' ?
geokar6860 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μήπως έχεις μικρύνει κατα λάθος τη οθόνη σου με το ctrl και το ' - (μείον) ' ? μπορει αλλα συνεχεια το ειχα για ολες τις σελιδες στο 120 μεγεθος τωρα που το εβαλα στο 90 τα δειχνει καλυτερα αλλα στο 120 θολα εκανα δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας > αναλυση οθονης > μεγενθυση η σμικρυνση κειμενου και αλλων στοιχειων και απο μεσαιο μεγεθος 125 δηλαδη το πηγα μικροτερο 100 ενταξει ειναι μικρα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας αλλα τα δειχνει μια χαρα ολα στο chrome ειναι προσωρινη λυση αν βρω κατι αλλο θα το αλλαξω παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα