necroboy12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Για σας παίδες Μια βοήθεια να μπορείτε να μου βρείτε μια λύση χορις φόρμτ γτ ουκ χρονος Έκανα κι εγκατάσταση κατι που φυσκα το έσβησα και έχω αυτό το προβληματάκι
mikelamar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε!!! Παρακαλώ!!! Μπορεί να μεταφράσει κάποιος; Sent from my iPhone using Insomnia
pirate79 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ΕΡΓΑΛΕΙΑ /ΕΠΙΛΟΓΕΣ /ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ /ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ και επιλέγεις "ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ", ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ
necroboy12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ωραια ευχαριστω και συγνωμη για αυτο που εγραψα ειναι αυτονοητη η βλακια του πληκτρολογιου της SamsungΔεν μπορω να καταλαβω πως αλλαξε μονο του
necroboy12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μαγκες εχω προβλημα και με το League of legents τι γινεται??????
Iris_89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε!!! Παρακαλώ!!! Μπορεί να μεταφράσει κάποιος; Sent from my iPhone using Insomnia "... χωρίς φορμάτ γιατί δεν υπάρχει(?) χρόνος." Τι πρόβλημα δηλαδή?
necroboy12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω χρονο για να κανω γτ εχω αρχεια που πρεπει να μπουν αλλουδεν μπορω να συνδεθω (προσπαθ 1 ,2,3) και τιποτα μαγκες κατι εμπιδιζει την συνδεση μου και δεν μπορω να κανω τπτ π.χ στα pacts κολλαει καπου αν μπορω να γλητοσω το φορματ καλος πεειτε μου ηδεες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα