torq Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 προσωπικά το αποφεύγω όσο μπορώ. εκτός αν στριμωχτώ πολύ. πχ συγγενής, κολλητός αφορμή για το θέμα ήταν ένα περιστατικό πριν μερικές μέρες. δανείζω ένα παλιό κινητό που είχα σε φίλο μου, διότι το δικό του χάλασε, μέχρι να παραλάβει το καινούργιο. το συγκεκριμένο άτομο τα προσέχει πολύ τα πράγματα του. μπορεί να έχει κινητό διετίας και να νομίζεις ότι μόλις το έβγαλε απο το κουτί. βγαίνουμε που λέτε έξω για φαγητό και τον έβλεπα έπιανε το κινητό σαν να είναι κομπολόι, διαφωνούσαμε πάνω στη συζήτηση και το έπιανε και το χτυπούσε στο τραπέζι... και γενικά είχε μια τέτοια συμπεριφορά. αμα ήταν το στυλ του να πω οκ,( καλά τότε δε θα του το δάνειζα) αλλά όσες φορές είχαμε βγει στο παρελθόν (και ειναι αμέτρητες) πάντα το κινητό του ήταν στο τραπέζι και πάντα το χειρίζοταν με προσοχή. δε νοείται να το χτυπήσει στο τραπέζι. γιατί αυτή η απότομη αλλαγή; άλλη φορά έχω δανείσει αντικείμενο και μου το έχουν επιστρέψει χαλασμένο. γενικά έχω παρατηρίσει ότι όταν δίνεις κάτι σε κάποιον το συμπεριφέρεται λες και του λες... χάλασε το ενώ είχα πει και παλαιότερα ότι δε πρόκειται να δανείσω τίποτα, δε το τήρησα, αυτή η φορά όμως είναι η τελευταία. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αναλόγως το άτομο και τι ζητάει...
black_rabBiT Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 γιατί αυτή η απότομη αλλαγή; ε καλός μαλάκας είναι ο φίλος σου.
*nenya* Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μόνο σε 2-3 συγκεκριμένα άτομα που ξέρω 100% ότι συμπεριφέρονται άψογα στα πράγματά μου. Σε κανέναν άλλον. Και ας με παρεξηγήσουν, χέστηκα. Πράγματά μου είναι, όπου θέλω τα δίνω.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 προσέχει τα πράγματα του αλλά δεν υπολογίζει των άλλων.. Πολυ ασχημο στοιχείο για τον χαρακτήρα ενος ατόμου. 11
nicoc89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οχι , δεν δανείζω γιατι οταν δεν μου τα επιστρέφουν νιώθω την ανάγκη να τους σπάσω τα δόντια κ να τους κοπανάω το κεφάλι στην άσφαλτο , με τρελαίνει να μου επιστρέψουν κάτι σε άσχημη κατάσταση, όχι επειδή έτυχε κ έγινε μια στραβή αλλα επειδή ξέρω οτι δεν τα πρόσεξαν γιατι ειναι στα @@ τουςσε ελάχιστα άτομα θα δανείσω , σοβαρά άτομα και εμπιστοσύνης, 5
dimitrisOP Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 και εγω εχω(ειχα απο εδω και περα) τετοιο φιλο του δανεισα το αυτοκινητο μου να παει 3 χιλιομετρα ποιο περα και το εκανε σμπαραλια
somebody:) Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 δε ξερω τι ειναι χειροτερο να στο επιστρεφουν χαλασμενο ή να μη στο επιστρεφουν καθολου.. :/ εγω ειχα μια "φιλη" που καθε φορα που χτυπαγε το τηλεφωνο ηξερα οτι ηθελε να της δανεισω ενα συγκεκριμενο πραγμα.και καλα επαιρνε να δει τι κανω και πανω στη κουβεντα μου το πετουσε.. δε πα να χαμε να μιλησουμε ενα χρονο..
revolver1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μόνο στο αδερφάκι μου δανείζω. Οι άλλοι τον πούλο. 4
torq Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αναλόγως το άτομο και τι ζητάει... καλά σίγουρα αυτό. αλλά γενικά πλέον με το ζόρι θα δώσω κάτι. είναι αυτό που λέει ο nicoc89. το να γίνει μια στραβή οκ. θα μπορούσε να τύχει στον οποιονδήποτε. αλλά κατά 90% αν τύχει θα τύχει επειδή ο άλλος είναι στα @@ του. γενικά αυτό έχω παρατηρήσει. πολλοί συμπεριφέρονται σε ξένα πράγματα με τεράστια αδιαφορία. και επίσης, θέλουν να τους δανείσεις κάτι και σε πρήζουν στα τηλέφωνα, έρχονται στο σπίτι σου να το πάρουν κι ας μένεις στην άλλη άκρη. είναι να το επιστρέψουν, εκτός ότι το ξεχνούν, τους παίρνεις τηλέφωνο και αρχίζουν τα... δε μπορώ τώρα, παίζω τάβλι, έχω να πάω το σκύλο μου βόλτα. μου έχει συμβεί κι αυτό 2-3 φορές.
johnbond Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι κάτι που το θεωρώ αξίας ή το αγαπώ δεν το δανείζω σε καμία περίπτωση.. Με τους δανεισμούς ή θα στο χαλάσουν ή θα παρακαλάς για να το πάρεις πίσω. Ουσιαστικά αν δανείσω κάτι το σκέφτομαι σα να το χαρίζω. 2
somebody:) Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ουσιαστικά αν δανείσω κάτι το σκέφτομαι σα να το χαρίζω. ακριβως αυτο!
dimitrisOP Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 η ταση μου να βοηθαω τους αλλους με εχει κανει να χασω πολλα πραγματα δανεικα και αγυριστα που λεμε
kfyros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μόνο σε άτομα που ξέρω ότι κι εγώ αν τους ζητούσα κάτι θα το έδιναν, και είναι σοβαρά.. Ξηγιέμαι ΠΑΝΤΑ 'you break it, you pay it, or I break you'. Και για κάποιο περίεργο λόγο με πιστεύουν.. Γενικά είναι ζήτημα, γιατί αν γίνει κάτι , στεναχωριούνται και οι δύο.. Σε μαλακιστήρια που σε θυμούνται μόνο γιατί χρειάζονται κάτι, απλά τα στέλνω στο διάολο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα