angel13kn31 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα ειμαι φοιτητρια 19 χρονών λαι θελω να παρω ενα φοιτητικο δανειο τραπέζης αξιας 3000 ευρώ δεν δουλεύω ομως.υπαρχει κανενα πρόγραμμα σε καποια τραπεζα φετος που να μου παρεχει με δόσεις το ποσο αυτο
kostas.K Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 αν θες την γνώμη μου μην ασχοληθείς καν...Εκτος του οτι με 0 εισόδημα δεν νομίζω να το εγκρίνει η τράπεζα, δεν αξίζει να βάλεις ούτε τώρα ουτε ποτέ τέτοιο νταλκά στο κεφάλι σου
dimitrisOP Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 με μηδενικο εισοδημα ουτε για τσιγαρα δεν σου δανειζουν
arxaggelos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τί μπορεί να τα θέλεις τρία λιάρικα 19 χρονών; Ρωτάω γιατί υποψιάζομαι ότι δεν είναι για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, οπότε κι εγώ θα σου έλεγα όπως και οι παραπάνω να μείνεις μακριά ακόμη κι αν σ'το δίνουν.
angel13kn31 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Θελω να τα χρειαστω για το σπιτι που απο φετος αρχισα να νοικιαζω γιατι ξοδεψα πολλα για τα επιπλα.διαβασα για την eurobank οτι δινει και οτι οι τα λεφτα που βαζεις το μηνα ειναι ατοκα.απλα δεν ξερω τι χαρτια χρειάζονται για να κανω τετοιο πράγμα
Peleus17 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μην ασχοληθείς καν....Θα σου τραγουδάνε στην αρχή και πόσο εύκολα να το ξεπληρώσεις και μετά θα πρέπει να στήσεις κωλαράκι για να το ξεπληρώσεις!!!
Razor_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μην ασχοληθείς καν....Θα σου τραγουδάνε στην αρχή και πόσο εύκολα να το ξεπληρώσεις και μετά θα πρέπει να στήσεις κωλαράκι για να το ξεπληρώσεις!!! Το πρόβλημα που είναι σε αυτό?
kage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 https://www.nbg.gr/el/retail/deposits/deposit-multiproducts/student-life
Peleus17 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα που είναι σε αυτό? Είναι 19 χρονών.....Btw άμα θες μπορώ να σου δώσω εγώ δάνειο xD
AntiCambeR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη πληρωνει ο πατερας σου το νοικι,ολα σου τα εξοδα και θελεις να σου πληρωνει και το δανειο που σου την "καρφωσε" να παρεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα