Κραστι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα.Εμαθα οτι ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμενος να φερει σταθερη συνδεση αλλα οχι ιντερνετ... ο δρομος που ειμαι δεν εχει γραμμη,αν κανω αιτηση για σταθερο,μετα δεν θα μπορω να βαλω και ιντερνετ;
Stogianz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Λογικά αν σου φέρουν γραμμή τηλεφώνου θα μπορείς να βάλεις και ιντερνετ, βέβαια καλύτερα να ρωτήσεις αυτό στον ίδιο τον Οτε ή σε ένα κατάστημα
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εξαρτάτε., που εισαι, αν εχεις γραμμες κλπ
Κραστι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εκανα μια αιτηση ,με πηραν σημερα για επιβεβαιωση και μετα απο 3 ωρες ενας τεχνικος.με ρωτησε αν ξερω κανενα γειτονικο αριθμο γιατι δεν εβρισκε την οδος μου και του ειπα δεν ξερω.στο μεταξυ στα χαρτια εγω ειμαι στην αρτεμηδα,αλλα η περιοχη παιρνει απο ραφηνα,και με ρωτησε αν ειμαι αρτεμηδα,και του ειπα εεμ ραφηνα-αρτεμηδα ,και δεν ξερω γιατι αλλα εχω ανχονθει μην με εστειλε προς αρτεμηδα,γιατι απο εκει δεν μπορω να παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα