jeanthira7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής: Προσπαθώ να δώσω internet στο tablet που έχω αλλά ανεπιτυχώς... Συγκεκριμένα: Εχω αγοράσει ένα usb stick turbo-x στο οποίο εισάγω την κάρτα κινητής τηλεφωνίας (vodafone γιατί ένας φίλος μου είπε ότι μόνο σε vodafone ανοίγει το δίκτυο) και το συνδέω με το σχετικό καλώδιο όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Αποτέλεσμα: Δεν βλέπω κάπου ούτε το σήμα της κεραίας αλλά φυσικά ούτε και internet... Κάποια λύση υπάρχει?
JohnathanGreek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μπορει το ταμπλετ να μην υποστηριζει otg καλωδιο,αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε να βαλω usb stick για 3G σε ταμπλετ,λογικα τα usb sticks χρειαζονται πρωτα εγκατασταση για να σου δωσει το pin ωστε να συνδεθεις..δεν νομιζω οτι υποστηριζεται το λογισμικο απο ενα android tablet,αλλα ρωτα και στο πλαισιο για να εισαι σιγουρος φιλε μου.
Godian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 πρεπει να εχει και την καταλληλη εφαρμογη φιλε μου. Δε γινετε να το κανεις σε ολα τα ταμπλετ. Δε πιστευω να γίνετε
annorax Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ποιό μοντέλο είναι; Ψάξε στο google με το μοντέλο να δεις αν το υποστηρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα