Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται στα 31 μου, με γυμναστική να κάνω την πλάτη μου να "ανοίξει", δηλαδή το πάνω μέρος του κορμού μου να επεκταθεί. Σίγουρα, ένας τρόπος είναι με το να γυμνάσω τους ώμους μου..η πλάτη μου όμως γίνεται να επεκταθεί έστω και λίγο;

Ο λόγος είναι επειδή θέλω να φέρω σε καλύτερη συμμετρία τον κορμό μου με το κεφάλι.

Αν γίνεται ποιες είναι οι ασκήσεις που μπορούν να με βοηθήσουν σ' αυτό;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπερα !

δηλαδη εχεις μεγαλο κεφαλι ?

η πλατη ''ανοιγει'' με μονοζυγο και κωπηλατικη ! επισης οι ωμοι βοηθανε πολυ οντως στο ''προβλημα'' σου! 

επισκεψου αυτο το νημα φιλε  http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να κάνεις μονόζυγο με τα χέρια να "ανοίγουν" όσο πιο πολύ μπορείς..Με προσοχή βέβαια γιατι δεν είναι δύσκολο να τραυματιστείς..

Δημοσ.

Πάντως μην σε "φοβίζει" η ηλικία σου.Εγώ στα 40 μου ξεκίνησα και είμαι 42,5 τώρα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος  με τα αποτελέσματα.

http://www.extrem-bodybuilding.de/forum/schultern-16-t12933.html

http://www.extrem-bodybuilding.de/forum/rücken-16-t12935.html

Δες τις εικόνες να πάρεις μια ιδέα.Είναι για ώμους και πλάτη.

Δημοσ.

Η πλατη μετα απο τα 18 χρονια δεν θα "ανοιξει" καθολου,μπορεις να κανεις οσο γυμναστικη θελεις αλλα τα κοκαλα του σωματος σου θα μεινουν οπως εχουν.Αυτα ειναι τα ασχημα νεα,τα καλα ειναι πως αν κανεις ασκησεις για πλατη οι μυς θα μεγαλωσουν και η πλατη σου θα φενεται μεγαλυτερη.Προσωπικη μου αποψη ειναι να κανεις μονο μονοζυγο για πολλους λογους ειναι παρα για περα το καλυτερο ασε που οι ωμοι σου θα μεγαλωσουν πραγμα που θα σε κανει πιο "φαρδυ".Ελπιζω να τρως καλα κιολας!

• Like 1
Δημοσ.

τα κόκαλα σου δεν μεγαλώνουν άλλο , αυτό που σου χρειάζεται ειναι να γυμνάσεις πλάτη και να μικρύνεις την μέση σου να φανεί μεγαλύτερη η πλάτη, όσο έχεις μεγάλη μέση θα φαίνεσαι μονοκόμματος .

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Αν κανω καθημερινα μονοζυγο και ασκησεις με βαρακια για τους ωμους, θα αργησουν πολυ να εμφανιστουν τ' αποτελεσματα; 

Τι διαστημα μιλαμε; Προφανως μηνες, ή κανω λαθος;

Δημοσ.

Δε κανει να κανεις καθε μερα μονοζυγο , οι μυες θελουν και ξεκουραση , ρωτα πρωτα καποιον που να ξερει να σου πει για να μην παθεις καμμια ζημια ! τα αποτελεσματα φαινονται περισσοτερο με την διατροφη με λιγοτερο με την προπονηση !

εν ολίγοις αν κανεις γυμναστικη 2 χρονια κ τρως σαβουροχαβουζες δε θα δεις καμμια διαφορα η αν δεις μπορει να ειναι και προς το χειροτερο ! αν τρως σωστα ισορροπημενα κ υγιεινα θα δεις διαφορα και σε 2 μηνες οχι σε δυο χρονια ..

αυτα ..

Δημοσ.

Η πλατη μετα απο τα 18 χρονια δεν θα "ανοιξει" καθολου,μπορεις να κανεις οσο γυμναστικη θελεις αλλα τα κοκαλα του σωματος σου θα μεινουν οπως εχουν.Αυτα ειναι τα ασχημα νεα,τα καλα ειναι πως αν κανεις ασκησεις για πλατη οι μυς θα μεγαλωσουν και η πλατη σου θα φενεται μεγαλυτερη.

Γιατί μέχρι τα 18 "ανοίγουν" τα κόκκαλα και όχι οι μυς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...