Geosim79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Είχα για χρόνια prepaid Κύπρου συνδεδεμένη στο Paypal...πέρσι τέτοιο καιρό έγινε το τραπεζικό deal με Πειραιώς και μου στείλανε την κάρτα με τον ίδιο αριθμό αλλά περασμένη στην Πειραιώς...το θέμα είναι ότι έλαβα email από Paypal ότι η κάρτα λήγει τον Οκτώβρη του 14 ενώ αυτή που έχω εγώ έχει expire date Οκτώβρη του 16...μπαίνω να κάνω edit στο account της Paypal και μου βγάζει error transaction... τι να κάνω πείτε γνώμη..
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πως γίνετε να λεει αλλα η καρτα και αλλα το παυπαλ, πήρες τλφ την τράπεζα να δεις ποτε λήγει?
makfil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Είχα για χρόνια prepaid Κύπρου συνδεδεμένη στο Paypal...πέρσι τέτοιο καιρό έγινε το τραπεζικό deal με Πειραιώς και μου στείλανε την κάρτα με τον ίδιο αριθμό αλλά περασμένη στην Πειραιώς...το θέμα είναι ότι έλαβα email από Paypal ότι η κάρτα λήγει τον Οκτώβρη του 14 ενώ αυτή που έχω εγώ έχει expire date Οκτώβρη του 16...μπαίνω να κάνω edit στο account της Paypal και μου βγάζει error transaction... τι να κάνω πείτε γνώμη.. Μπορείς να προσθέσεις την ισχύουσα της Πειραιώς και είτε να την χαρακτηρίσεις ως κύρια διατηρώντας την προηγούμενη είτε να διαγράψεις την προηγούμενη.
Geosim79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 ο αριθμός της κάρτας είναι ο ίδιος απλά από Κύπρου έγινε Πειραιώς...στο Paypal είναι εγγεγραμμένο με τα στοιχεία της Κύπρου (expire date 10/14) ενώ πάνω η κάρτα γράφει exprire 10/16...μπαίνω στο paypal να κάνω update τα στοιχεία και δεν τα δέχεται...αύριο το πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο... μια ιδέα που ήρθε ξαφνικά...υπάρχει περίπτωση να βγάζει transaction error για την νέα κάρτα μιας και ο λογαριασμός έχει υπόλοιπο κάτω από 1 ευρώ;
teo20net Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μιας και είσαι παλιός χρήστης δεν νομίζω ότι χρειάζεται για την ίδια κάρτα να σου κάνει την γνωστή κράτηση των 2 ευρώ. Δεν αποκλείεται όμως ή να άλλαξε κάτι ή να φταίει η αλλαγή της τράπεζας. Κάνε μια ψευτοκατάθεση 4-5 ευρώ και ξαναδοκίμασε. Δεν χάνεις τίποτα.
Geosim79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μιας και είσαι παλιός χρήστης δεν νομίζω ότι χρειάζεται για την ίδια κάρτα να σου κάνει την γνωστή κράτηση των 2 ευρώ. Δεν αποκλείεται όμως ή να άλλαξε κάτι ή να φταίει η αλλαγή της τράπεζας. Κάνε μια ψευτοκατάθεση 4-5 ευρώ και ξαναδοκίμασε. Δεν χάνεις τίποτα. αύριο θα το κοιτάξω....και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα