araxtos21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, εχω βαλει στις αγγελιες ενα iPad προς πωληση. Ειναι καποιος απο τις Η.Π.Α. που μου εστειλε email πως ενδιαφερεται να το αγορασει. Εγω εχοντας υποψιν οτι κατα 99.9% προκειται για απατη, του απαντησα πως θα το στειλω μονο αφου δω τα λεφτα στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Παρ'ολα αυτα, συμφωνησε με αυτο και μου ειπε να του στειλω τον τραπεζικο μου λογαριασμο. Τι μπορει να παει στραβα αν οντως του στειλω τον λογαριασμο μου και μετα απλα περιμενω να δω τα λεφτα μεσα?
shine Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά. αυτό που θα γίνει είναι να σου στείλει κανένα μήνυμα και καλά απο την τράπεζα ότι τα λεφτά έχουν μπει αλλά είναι δεσμευμένα μέχρι να στείλεις το αντικείμενο.
araxtos21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι οντως, αυτο το εχω ξαναδιαβασει. Απλα απορω ομως γιατι του εγραψα οτι θα το στειλω μονο οταν δω τα λεφτα στον λογαριασμο.
makfil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, εχω βαλει στις αγγελιες ενα iPad προς πωληση. Ειναι καποιος απο τις Η.Π.Α. που μου εστειλε email πως ενδιαφερεται να το αγορασει. Εγω εχοντας υποψιν οτι κατα 99.9% προκειται για απατη, του απαντησα πως θα το στειλω μονο αφου δω τα λεφτα στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Παρ'ολα αυτα, συμφωνησε με αυτο και μου ειπε να του στειλω τον τραπεζικο μου λογαριασμο. Τι μπορει να παει στραβα αν οντως του στειλω τον λογαριασμο μου και μετα απλα περιμενω να δω τα λεφτα μεσα? Πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια, διάβασε το σχετικό θέμα της υπογραφής μου. Η αγγελία ήταν μάλλον στη ΧΕ;
araxtos21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Η αγγελια ειναι και στο xe.gr αλλα εκει δεν περιεχει email οποτε καπου αλλου θα την ειδε (ειναι και σε αλλα websites). Του απαντησα οτι στελνω μονο αφου δω τα λεφτα στον τραπεζικο μου λογαριασμο και δεν θα λαβω υποψιν οποιαδηποτε email απο οποιαδηποτε τραπεζα λεει οτι τα λεφτα ειναι δεσμευμενα. Λογικα δε θα ξαναασχοληθει μαζι μου 1
crupo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Απο περιεργεια τι πουλας που ο τυπος δεν μπορει να βρει στις ΗΠΑ και αποφασισε να το παραγγειλει απο Ελλαδα?
newtech Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Απο περιεργεια τι πουλας που ο τυπος δεν μπορει να βρει στις ΗΠΑ και αποφασισε να το παραγγειλει απο Ελλαδα? Το γραφει. IPAD Καλησπερα, εχω βαλει στις αγγελιες ενα iPad προς πωληση. Ειναι καποιος απο τις Η.Π.Α. που μου εστειλε email πως ενδιαφερεται να το αγορασει. Εγω εχοντας υποψιν οτι κατα 99.9% προκειται για απατη, του απαντησα πως θα το στειλω μονο αφου δω τα λεφτα στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Παρ'ολα αυτα, συμφωνησε με αυτο και μου ειπε να του στειλω τον τραπεζικο μου λογαριασμο. Τι μπορει να παει στραβα αν οντως του στειλω τον λογαριασμο μου και μετα απλα περιμενω να δω τα λεφτα μεσα? Τιποτα δεν μπορει να πει στραβα. Δεν παιζει με την καμια να σου βαλει τα λεφτα! Απλα δοκιμαζει.... θα το κανει σε 50 .. σε 1 θα πιασει να το δωρεαν IPAD (η τιμες της apple ειναι κατα 20% χαμηλτερα απο ευρωπη αρα δεν εχει καν λογικη αυτο)
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ο Αμερικανος θελει να αγοράσει απο τον ελληνα ενα iPad :-D Μάλλον στα ανεκδοτα έπρεπε να ανοιχτεί το θεμα Προσωπικά δεν θα απαντούσα καν στο εμαιλ του 2
araxtos21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ok, οπως εγραψα εξαρχης ηξερα οτι κατα 99.9% ηταν απατη. Απλα, δεν περιμενα να απαντησει οταν του ειπα οτι θα το στειλω μονο αν δω τα λεφτα στο λογαριασμο και φοβομουν μηπως ηθελε κατι αλλο, πχ προσωπικα στοιχεια σε συνδυασμο με αριθμο λογαριασμου, τα οποια θα μπορουσε μετα πιθανον να τα χρησιμοποιησει καπου. Γι'αυτο ρωτησα εδω, για να βλεπουν και οι αλλοι, σχετικα με το τι μπορει να παει στραβα.
newtech Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ok, οπως εγραψα εξαρχης ηξερα οτι κατα 99.9% ηταν απατη. Απλα, δεν περιμενα να απαντησει οταν του ειπα οτι θα το στειλω μονο αν δω τα λεφτα στο λογαριασμο και φοβομουν μηπως ηθελε κατι αλλο, πχ προσωπικα στοιχεια σε συνδυασμο με αριθμο λογαριασμου, τα οποια θα μπορουσε μετα πιθανον να τα χρησιμοποιησει καπου. Γι'αυτο ρωτησα εδω, για να βλεπουν και οι αλλοι, σχετικα με το τι μπορει να παει στραβα. οχι δεν μπορει να σου κανει τιποτα ακομα και να ξερει το τραπεζικο σου λογαριασμο την διευθνιση το IBAN ακομα και το ΑΦΜ σου. Απλα πονταρει στο οτι θα το πει σε 100 ατομα και 1 θα τσιμπισει. Επισεις οταν θα σου πει τα εβαλα τα λεφτα αλλα ειναι δεσμευμενα 1/100 θα τσιμπισει... και θα πει α ναι ετσι ειναι του το στελνω και μετα του στελνω το TRACKING. Απαντησε του λοιπον και μετα στειλε του και στο 1 κιλο και βαλε ΑΞΙΑ 500€ ας πουμε. Ας πληρωσει τα IMPORT FEES (αποστολεα βαλε ονομα που δεν υπαρχει. Πχ.. Σπαμεριδης Τζον Απατεωνα 69 12345 Αθηνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα