παπι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ερωτηση. 1. Πόσοι είδαν με ενθουσιασμό μια τέτοια προοπτική ενός εθνοσωτήρα ώστε να υπάρχει τόση ειρωνεία και γενικό σακούλιασμα? 2. Πόσοι είδαν επιφυλακτικά το όλο θέμα και ζήτησαν απ την αρχή να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος τύπος (όπως και έγινε εν τέλη από τις ΗΠΑ, κίνηση για την οποία επίσης διακρίνω ειρωνία.) Διότι εγώ θυμάμαι όταν είχε βγει η είδηση κάπου το 2012 πως οι περισσότεροι ήταν κάτι περισσότερο απο επιφυλακτικοί και άλλοι απλά έκραζαν. Πως ειναι δυνατον να εισαι εστω και επιφυλακτικος με μια τετοια.... """"ειδηση""""; 600δις??? Εξωγηινη τεχνολογια????? 4
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Πως ειναι δυνατον να εισαι εστω και επιφυλακτικος με μια τετοια.... """"ειδηση""""; 600δις??? Εξωγηινη τεχνολογια????? Ερωτηση. 1. Πόσοι είδαν με ενθουσιασμό μια τέτοια προοπτική ενός εθνοσωτήρα ώστε να υπάρχει τόση ειρωνεία και γενικό σακούλιασμα? 2. Πόσοι είδαν επιφυλακτικά το όλο θέμα και ζήτησαν απ την αρχή να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος τύπος (όπως και έγινε εν τέλη από τις ΗΠΑ, κίνηση για την οποία επίσης διακρίνω ειρωνία.) Διότι εγώ θυμάμαι όταν είχε βγει η είδηση κάπου το 2012 πως οι περισσότεροι ήταν κάτι περισσότερο απο επιφυλακτικοί και άλλοι απλά έκραζαν. Μα εδω ακριβως ηταν το παρολογο της ολης ιστοριας .Την περιοδο εκεινη λοιπον ηταν σχετικα μεγαλος ο αριθμος εκεινων που περιμεναν ενα θαυμα για να σωθουμε και υιοθετουσαν τετοιες εξωφρενικες αρλουμπες .Ειναι οι ιδιοι συνηθως που κρινουν και σκεπτονται με ανορθολογικα κριτηρια εχοντας ταυτοχρονα μηδενικη αισθηση αυτοκριτικης .Ολοι αυτοι με μια λεξη για να συννενοηθουμε λοιπον αναφερονται ως "ψεκασμενοι ". Και φυσικα οπως συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις ειναι αυτοι που σημερα κανουν τους "κινεζους" αρνουμενοι να παραδεχτουν πως στην καλυτερη περιπτωση τους περασε απο το μυαλο πως κατι τετοιο θα ηταν εφικτο να συμβει . Θα ειναι οι ιδιοι λοιπον που τοτε ελεγαν να βαρεσουμε κανονι να μην πληρωσουμε τιποτα να αρνηθουμε το χρεος ως παρανομο (λες και δεν το δημιουργησαμε εμεις αλλα οι Φιλανδοι ) και με λιγα λογια να κλεισουμε τα συνορα και να γινουμε η Β.Κορεα της Ευρωπης γιατι ουσιαστικα αυτο ηταν ο μονος τροπος να το πετυχουμε αυτο .Αυτοι ολοι λοιπον που ηταν χονδρικα κατι περισσοτερο απο το 1/3 του πληθυσμου μετα απο μια δεκαετια θα τα αρνουνται και αυτα . θα ρωτας τον Γιαννη π.χ ρε Γιαννακη εσυ δεν ελεγες να τα γραψουμε ολα στα @@ μας και να μην πληρωσουμε τιποτα και ο Γιαννακης θα σου λεει ποιος εγω? Ε οχι εγω δεν ελεγα ετσι και ισως, αν , επειδη ,διοτι ...Κλασικος τσαμπα μαγκας Ελληνας δηλαδη. 3
poten159 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αντι να κανουν μια σοβαρη αυτοκριτικη, πολλοι το ριξαν στον μεσσιανισμο για να δικαιολογησουν κακως κειμενα 4+ δεκαετιων.... Ακουγοταν απο διαφορους οταν πρωτοεμφανισθηκε, .... "Γιατι οχι? Μπορει ρε! Που ξες τι γινεται?" ... και το χρησιμοποιουσαν σαν "επιχειρημα"... 1
greek for sale Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και εδώ που μένω εγώ υπήρξαν πολλοί τέτοιοι και μάλιστα μία μέρα σε συζήτηση μαζί τους απόρησα πραγματικά αν αυτή είναι η κριτική ικανότητα που έχουμε σαν λαός.Όταν τους είπα ότι αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν πουθενά ως χρήμα η χρυσός(πόσο μάλλον στα χέρια ενός ) και ότι μόνο κράτη μπορούν να δίνουν τέτοιες εγγυήσεις ώστε μία χώρα να ξεχρεωθεί(αν ήθελαν να το κάνουν ) τότε μόνο άρχισαν να εξετάζουν το ζήτημα πιο σοβαρά και πάλι όχι όλοι με δύο τρεις από αυτούς ήρθαμε σε κόντρα και μου κρατάνε μούτρα ακόμα και σήμερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα