atropa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα.Δε συνηθίζω να παραπονιέμαι για τέτοια θέματα δημοσίως αλλά τελικά δεν μπορώ να κρατήσω άλλο την απογοήτευσή μου για μένα.Παρέδωσα στο eshop πριν 2 εβδομάδες ενα λαπτοπ lenovo s300 το οποίο παρουσίασε κάποια βλάβη και νέκρωσε στα καλά του καθουμένου.Είναι κανονικά μέσα στην εγγύηση μιας και αγοράστηκε πέρσι το καλοκαίρι απο το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί παρέχει εγγύηση άμεσης αντικατάστασης για 2 χρόνια.Με παίρνουν λοιπόν σήμερα τηλέφωνο απο το service και μου λένε τα εξής..Το λαπτοπ έχει βλάβη στη μητρική πλακέτα και το κόστος είναι 200ε γιατί η λενοβο δε καλύπτει εγγύησης όταν το λαπτοπ έχει εξωτερική φθορά.Το λαπτοπ όντος έχει μια φθορά στον δεξί μεντεσέ της οθόνης η οποία δε φαίνεται κάπου ούτε επηρεάζει την λειτουργία του λαπτοπ και φυσικά ουδέποτε το απεκριψα κατά την παράδοση του στο κατάστημα.Φυσικά δε δέχτηκα τους λόγους που μου παρέθετε ο τεχνικός ως λόγους για να βγει το λαπτοπ εκτός εγγύησης μιας και η ζημιά ήταν στην μητρική πλακέτα όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.Στην συνέχεια της συζήτησης μου είπε κιόλας ότι δε με καλύπτει η εγγύηση γιατί το λαπτοπ εχει ανοικτή στο παρελθόν γιατί λείπει το αυτοκόλλητο της εγγύησης πάνω στης βίδες του σασί πράγμα το οποίο είναι ψέμα μιας και λόγο της εγγύησης τους δεν έχω κανένα λόγο να επέμβω στο εσωτερικό του.Ssd, ram και τέτοια ουδέποτε ασχολήθηκα να βάλω.Μου λέει ο τεχνικός οτι όταν το άνοιξε είδε οτι έλειπε και ενα φυσακι απο το touch pad πράγμα πολύ μυστήριο μιας και δουλεια με το touchpad την ωρα που το λαπτοπ εσβησε. Συνεχιζοντας μου ειπει οτι λογω της ταινίας ασφαλείας και μόνο δε το δέχεται η λενοβο για αντικατάσταση.. Και του λέω φυσικά αφού το άνοιξες και επιτόπου με παρέπεμψε στον υπεύθυνο του σέρβις.Ο κύριος αυτός εκτός όσων μου είπε ο προηγούμενος τεχνικός αύξησε την τιμή της μητρικής στα 280ε μου είπε κιόλας ότι έχει και ένα μικρο σπάσιμο στη δεξιά πλευρά που ουδέποτε υπήρχε και γιαυτό δε μου καλύπτει την εγγυηση.Ρωτάω τώρα εγώ.. Τη πρέπει να κάνω? Στη βάση δεδομένων της λενοβο με τον συριακό αριθμό το λαπτοπ δείχνει ότι είναι παρεισαγωγή απο την Πολωνία με ισχύουσα ακόμα εγγύηση.Το λαπτοπ το eshop το έστειλε πίσω στο κατάστημα που το παρέδωσα και ζητάει και 15ε έξοδα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2014 από atropa 1
AMD Expert Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ωχ μην μας τα λες αυτά και έχω ψωνισει παρα πολλά πραγματα, για μένα και συγγενείς! Ας μην χαλάσει τπτ γιατί την βαψαμε! Πάντως καλη τύχη για το τι μπορείς να κανεις ας σου πει κάποιος άλλος!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μου φαινεται πρεπει να βγαζουμε φωτογραφιες και βιντεο με date-tag τα laptop μας πριν τα επιστρεψουμε για σερβις...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σπάσιμο είχε στον μεντεσέ που αναφέρεις;
atropa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εκεί που το έχω κυκλώσει έχει ένα πλαστικό από τον μεντεσέ της οθόνης. το πλαστικό αυτό έχει σπάσει από μέσα και κουνιέται λίγο και κάνει και ένα κλακ όταν το ανοίγω κλείνεις. με το άνοιξε κλείσε τελευταία στο ίδιο σημείο που ενώνετε το κάτω μέρος του σασί με το πάνω μέρος έσπασε η βίδα στη γωνιά που το κρατάει και ανοίγει λίγο όταν ανοίγεις το καπάκι της οθόνης. είναι έτσι καιρό και δεν ασχολήθηκα γιατί είναι αδιάφορο και δεν επηρεάζει κάπου την λειτουργία του. Ωχ μην μας τα λες αυτά και έχω ψωνισει παρα πολλά πραγματα, για μένα και συγγενείς! Ας μην χαλάσει τπτ γιατί την βαψαμε!Πάντως καλη τύχη για το τι μπορείς να κανεις ας σου πει κάποιος άλλος! ψωνίζω από το eshop εδώ και πολλά χρόνια όλα μου τα λαπτοπ για την εγγύηση που παρέχει και μόνο. Έχω ξανα χρειαστεί να μου αλλάξουν λαπτοπ πριν μερικά χρόνια λόγω καμένου inverter και μέσα σε 5 μέρες ήμουνα με ολοκαίνουργιο μηχάνημα και αυτός ήταν και ο λόγος που συνέχιζα να τους εμπιστεύομαι. το πρόβλημα μου τώρα είναι οτι με κοροϊδεύουν και θα εξηγηθώ γιατί το λέω αυτό. όταν μου τσαμπουνάς σαν γύφτικο σκεπάρνι ότι έχεις εγγύηση άμεσης αντικατάστασης με καινούργιο η καλύτερο για 2 χρόνια... δε μου αρχίζεις της λαμογιες οτι η lenovo δε με καλύπτει γιατί πολύ απλά εμένα δε με νοιάζει τη κάνεις εσύ με την Lenovo και την κάθε lenovo εγώ από σένα το πείρα και ξέρω όπως μου λες ότι για 2 χρόνια είμαι καλυμμένος εφόσον δε φταίω εγώ που χάλασε.. τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα