Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα lap top που να παιζει τα τελευταια παιχνιδια σχετικα ανετα,βρισκομαι σε καραβι οποτε μην αρχισετε να μου λετε οτι gaming και laptop δςν πανε μαζι,θελω τουλαχιστον να τα τρεχει χωρις κολληματα εστω και σε low γραφικα.....τα λεφτα που εχω να διαθεσω ειναι μεχρι 800 €.ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα lap top που να παιζει τα τελευταια παιχνιδια σχετικα ανετα,βρισκομαι σε καραβι οποτε μην αρχισετε να μου λετε οτι gaming και laptop δςν πανε μαζι,θελω τουλαχιστον να τα τρεχει χωρις κολληματα εστω και σε low γραφικα.....τα λεφτα που εχω να διαθεσω ειναι μεχρι 800 €.ευχαριστω

Με 800€ δεν αγοράζεις gaming laptop, αλλά ένα laptop που μπορεί να παίζει αξιοπρεπώς κάποια παιχνίδια.

Τα gaming laptops δεν είναι τα οποιαδήποτε middle ή ακόμη και high-end laptops με ισχυρό επεξεργαστή και καλή κάρτα γραφικών.

Είναι ειδική κατηγορία της αγοράς, με ειδικά σχεδιασμένα συστήματα ψύξης, high-end κάρτες γραφικών, υψηλής ποιότητας οθόνες και ισχυρούς (όχι πάντα high-end) επεξεργαστές που κοστίζουν από 1200€ και πάνω.

Κάτι σαν αυτό:

http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade

Άρα με τα χρήματα αυτά δεν ζητάς gaming laptop, αλλά ένα laptop που να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς κάποια παιχνίδια.

Αλλά με 800€ μπορείς να χτίσεις ένα αξιοπρεπές gaming desktop.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...