sarantatessera Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχω το εξής θέμα: Γράφοντας στο Word ένα κείμενο, ο κέρσορας σε τακτά χρονικά διαηστήματα πετάγεται από το ένα σημείο στο άλλο - τώρα π.χ. ενώ άρχισα να γράφω το "τώρα π.χ." πετάχτηκε στη λέξη "διαστήματα" και βρέθηκα να γράφω εκεί. Τι μπορεί να συμβαίνει; Είναι εξαιρετικά κουραστικό, δεν μ' αφήνει να γράψω, αλήθεια.
arc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αθελα σου αγγίζεις και ενεργοποιείς το touchpad. Απενεργοποίησε τελειως το touchpad και άρχισε να χρησιμοποιείς ποντίκι. Κάνε το για λίγο καιρό και θα επιβεβαιώσεις αυτό που σου λεω.
sarantatessera Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο! Μόνο που δεν μπορώ να βρω από πού στο καλό να απενεργοποιήσω το φάκιν touchpad. Έχεις καμιά ιδέα; Αν βοηθάει έχω ένα HP pavillion g6 με Windows 7 ultimate.
arc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Πίνακας ελεγχου -> mouse -> δες στις καρτέλες αν εχει καρτέλα του synaptics και εκεί θα εχει επιλογη disable
sarantatessera Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν κατάλαβα καλά πάω στη Διαχείριση Συσκευών γιατί μόνο εκεί έχει επιλογή mouse. Υπάρχουν οι εξής δύο επιλογές: Ποντίκι συμβατό με HIDΠοντίκι συμβατό με PS/2 Στην πρώτη με δεξί κλικ υπάρχει απενεργοποίηση, αλλά πρόκειται για το κανονικό mouse που χρησιμοποιώ και στη δεύτερη δεν έχει επιλογή απενεργοποίηση παρά μόνο κατάργηση εγκατάστασης. Τι κάνω; EDIT: Μου βγήκε η παναγία για να γράψω αυτό το κείμενο...
arc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 http://www.wikihow.com/Adjust-a-Mouse-in-Windows-7
sarantatessera Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 http://www.wikihow.com/Adjust-a-Mouse-in-Windows-7 Δυστυχώς, εμένα δεν έχει την επιλογή Device Settings στο παραθυράκι που ανοίγει ούτως ώστε να "παίξω" με τις ιδιότητες του touchpad. Υπάρχει περίπτωση, επειδή τα Windows 7 τα πέρασα πρόσφατα να μην έχουν περάσει οι drivers για το touchpad και από τη μία να δουλεύει κανονικά στο λάπτοπ, αλλά από την άλλη να μην το αναγνωρίζει κι έτσι να μην μπορώ να το βρω μες στον πίνακα ελέγχου για να το απενεργοποιήσω; Το λέω αυτό γιατί κάποιες από τις θύρες usb που έχει το λάπτοπ δεν δουλεύουν μετά το πέρασμα των Windows 7. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αλλά καλού-κακού το αναφέρω.
arc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν εχει αυτή την καρτέλα, δοκίμασε μήπως το εχει στο bios. Κανε reboot, μπες στο bios και ψάξε εκεί την επιλογη.
sarantatessera Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς, τίποτα κι εκεί. Στο user's guide του λάπτοπ που βρήκα στο ιντερνετ, κάπου λέει πως χτυπώντας στην αριστερή γωνία, σε ένα κυκλάκι που έχει, δύο φορές γρήγορα ανάβει και σβήνει το touchpad. Ούτε κι αυτό συμβαίνει στο δικό μου...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μήπως δεν έχεις περάσει καθόλου drivers για το touchpad και χρησιμοποιείς των windows??? Θα έλεγα να δοκιμάσεις ενα reistall των προτεινόμενων από την εταιρία
sarantatessera Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν, επειδή μπορεί αυτό ακριβώς να φταίει (ίσως να μην είναι τυχαίο πως 2 θύρες usb δεν δουλεύουν καθόλου), αν μπορεί κάποιος -και αν υπάρχει κάτι τέτοιο- ας μου υποδείξει από πού μπορώ να κατεβάσω όλους τους drivers, για να κάνω ένα reinstall που λέει κι ο φίλος από πάνω, για το συγκεκριμένο μοντέλο: HP Pavilion G6-2221ev.
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Oi usb δεν χρειάζονται drivers για να λειτουργήσουν οποτε εκει ειναι αλλο το πρόβλημα απο εκει και πέρα μπες εδώ http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=5350337&lc=el&cc=gr&dlc=el&lang=el&cc=grκαι κατέβασε τους drivers για το λειτουργικό σου 1
sarantatessera Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ok με το λειτουργικό, τώρα δουλεύει μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ! Με το usb τι μπορεί να παίζει; Πού να ψάξω; Τι να αλλάξω; Τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει;
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δές λιγο στο device manager στις usb αν υπάρχει καποιο error θαυμαστικό κτλπ επίσης δοκίμασε καποιο usb stick με κατι bootable στην αρχή που αρχίζει το pc να δούμε αν το διαβάζει εκει
axel12p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Συνήθως το touchpad απενεργοποιείται με συνδυασμό Fn και κάποιου από τα F1-F12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα