hadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για σας παιδιά ,έχω ένα πρόβλημα στον καταψύκτης zanussi εδώ και καιρό που δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί δεν τον χρησιμοποιούσα ,αλλά τώρα που τον χρειάζομαι θέλω τα φώτα σας.Λοιπον εδώ και αρκετό καιρό ο καταψύκτης(τύπου μπαούλο) πιάνει νερά στο καπάκι του εξωτερικά δλδ από πάνω .Τον είχα πολύ καιρό εκτός και μόλις τον έβαλα σε λειτουργία άρχισε να έχει αυτό το πρόβλημα .Το λάστιχο μόλις το ξαναεβαλα σε λειτουργία το είδα κάπως πατημένο και λίγο σκληρό και στην αρχή δεν έκλεινε καλά και είπα ότι αυτό θα φταίει ,αλλά με τον καιρό άρχισε να κλείνει καλά δλδ να σφραγίζει αεροστεγώς (ίσως και να μου φαίνεται ότι σφραγίζει και να έχει κάποιο κενό)και πάλι το πρόβλημά συνεχίζει .Δεν μπορώ να καταλάβω πως μαζεύει νερά και μιλάμε για αρκετό νερό όχι υγρασία ,αν μπορείτε πείτε καμιά γνώμη γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Η ψυξη λειτουργει κανονικα
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Βρεχότανε, ηταν εκτεθειμένο στις κερικες συνθήκες οσο δεν δουλευε?
hadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ουτε βρεχοταν ουτε ειναι κρυο απο πανω,απλα μαζευει νερα
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Κατι δεν μας λες καλα, αν δεν ειναι κρυο απο πανω πως μαζευει νερα?
hadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Να σας πω την αλήθεια νομίζω ότι δεν είναι κρύο από πάνω,τώρα το έβγαλα από την πρίζα για καθάρισμα το απόγευμα που θα το ξαναβάλω σε λειτουργία θα σας πω ακριβώς αν βγάζει κρύο .Σε ένα φίλο που ρώτησα είπε ότι μάλλον χάλασε το μονωτικό (πολυουρεθάνη) και γι αυτό βγάζει νερό από πάνω λόγο της διαφοράς θερμοκρασίας. Το μοντέλο είναι zanussi fgc 102 και δεν αλλάζει το λάστιχο πάει όλο το καπάκι μαζί και έχει 70 euro ,αρκετά ακριβο.Επισης μου είπε ότι αν βάλω από μέσα ένα κομμάτι μπλε φενιζολ και το κολλήσω με βενζινοκολλα δεν θα μου ξαναβγάλει νερά γιατί θα παίξει το ρόλο της μόνωσης που έχει χαλασει.Εσεις τι λέτε να το δοκιμάσω ? δεν έχω να χάσω και τίποτα .Η έχετε να προτείνετε κανένα άλλο μονωτικό για καλύτερο αποτέλεσμα και μικρότερο πάχος μίας και το μπλε φενιζολ δεν είναι ότι πιο λεπτό
Porg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ πιστεύω πως χάλασε η μόνωση αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση να προτείνω
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δυο ειναι οι λυσεις ή ανοίγεις το καπακι και βλεπεις σε τι κατασταση ειναι η μονωση του ή αλλαζεις καπακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα