Cpkdemian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια .Θελω να ρωτησω για το lol συγκεκριμενα το Vsync πρεπει να ειναι ανοιχτο ή κλειστο? Εχω παρατηρησει οτι με ανοιχτο το παιχνιδι τρεχει καλυτερα απλα μου ειχανε πει οτι δεν κανει να ειναι ανοιχτο λογω καρτας γραφικων. Δεν μου κανει tearing στην οθονη Τοσα χρονια παιζω με ανοιχτο αλλα παρατηρησα οτι με κλειστο ειναι καλυτερα Η γνωμη σας?
infin1tyGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εχω παρατηρησει οτι με ανοιχτο το παιχνιδι τρεχει καλυτερα Τοσα χρονια παιζω με ανοιχτο αλλα παρατηρησα οτι με κλειστο ειναι καλυτερα ?? 2
Cpkdemian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 γιατι κανεισ ερωτηματικα φιλε Νομιζω οτι προσθετει επιπλεον καθυστερηση στο Input lag της οθονης
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εγώ ολα τα παιχνίδια μου τα παίζω με ανοιχτό το vsync έτσι και αλλιώς τα παραπάνω frames δεν εχουν σημασία τα 60 ειναι το ιδανικό , εκτος αυτους οπως είπες γλιτώνεις και το tearing στην οθόνη
infin1tyGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 γιατι κανεισ ερωτηματικα φιλε Νομιζω οτι προσθετει επιπλεον καθυστερηση στο Input lag της οθονης Τα ερωτηματικά ήταν γιατί δεν έβγαζε νόημα αυτό που έγραψες. Ναι, προσθέτει όντως input lag. Αλλά αν δεν έχεις tearing μπορείς να το έχεις off αν στο on σε δυσκολεύει λόγω input lag. Όπως βλέπεις ότι παίζει καλύτερα και ανάλογα με το παιχνίδι.
Cpkdemian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 η καρτα γραφικων ζοριζετε με κλειστο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα