farcry2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδια ξερετε κανενα καλο eshop απο να αγοραζω σε καλες τιμες?
eddie1996 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε.. Κατά την γνώμη μου δεν θα ρίσκαρα hardware από το εξωτερικό γιατί άμα γίνει κάτι πρέπει να τρέχεις με εξωτερικό να το στείλεις πίσω για να στο φτιάξουν κτλ κτλ ενώ από Ελλάδα θα είσαι ok. στο σκρουτζ το έψαξες καθόλου η όχι ?
newtech Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδια ξερετε κανενα καλο eshop απο να αγοραζω σε καλες τιμες? Δες www.amazon.de www.amazon.co.uk Καλυτερο service απο πολλα μαγαζια της Ελλάδος.
farcry2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 το ιδιες με εδω εχουν το caseking ειναι καλο?
newtech Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 το ιδιες με εδω εχουν το caseking ειναι καλο? Φιλε οταν μιλας ΓΕΝΙΚΑ για HARDWARE κανεις δεν μπορεις να σου πει που ειναι πιο οικονομικα. Γενικα πχ το ΑΜΑΖΟΝ (τωρα κυριος το γερμανικο) εχει καλες προσφορες κατα καιρους. Αυτη ειναι και η διαφορα σε θεματα τιμης. Οτι τετοια καταστηματα κανουν προσφορες. to caseking δεν το ξερω (δες αν στελνει ελλαδα)
farcry2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 τη λετε http://www.computeruniverse.net/en/
panos2171 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Φιλε οταν μιλας ΓΕΝΙΚΑ για HARDWARE κανεις δεν μπορεις να σου πει που ειναι πιο οικονομικα. Γενικα πχ το ΑΜΑΖΟΝ (τωρα κυριος το γερμανικο) εχει καλες προσφορες κατα καιρους. Αυτη ειναι και η διαφορα σε θεματα τιμης. Οτι τετοια καταστηματα κανουν προσφορες. to caseking δεν το ξερω (δες αν στελνει ελλαδα) Yπάρχει κάποιο section με μαζεμένες προσφορές; Πχ εγώ θέλω να πάρω έναν σκληρό 500GB, το βάζω στην αναζήτηση με χαμηλότερη τιμή στην ταξινόμηση και βρίσκω προσφορές; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα