Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, φιλος μου θελει να παραγγειλει το Blackwindow Chroma απευθιας απο την Razer. Ξερετε τι παιζει με το τελωνιο? 

Δημοσ.

Αν η παραγγελία γίνει απο ευρωπαικό eshop της razer δεν υπάρχει τελωνείο πριν κάνει την παραγγελία όμως να βάλει και τα μεταφορικά και να δίνει αν αξίζει να το αγοράσει απο εξω γιατι μπορεί εδώ να του βγεί φθηνότερα

Δημοσ.

Επειδη ειμαι πρωταρης σε παραγγελιες απο εξωτερικο, μπορεις να μου πεις πως θα βρω ενα απο ευρωπαικο E-shop?

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και εγω αυτο του εχω πει. Το θεμα ειναι οτι το θελει τωρα ομως και το Corsair θα αργησει να ερθει ( Blue Switches). Κατι ακουγετε για τελη Νοεμβρη - αρχες Δεκεμβρη

KiriosD εγω θελω να εχει το αριστερο Shift μεγαλο. US Layout θα παρω ετσι δεν ειναι? Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

amazon

Και ομως το εχουνε αλλα μονο απο Αμερικη, που σημαινει οτι βγαινει γυρω στα 300+ ευρω...

Edit: Παραγγελια εγινε 220€. Να δουμε και ποτε θα γινει παραδοση μιας και λεει backorder.

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.

Πολλά λεφτά για ένα πληκτρολόγια με "φωτάκια". Βέβαια είναι γαμάτο σε εμφάνιση αλλά και πάλι... :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...