greekparot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, σκεφτομαι να κανω αιτηση για το πτυχιακο προγραμμα "Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών", θα ηθελα εαν ειναι καποιος φοιτητης στην συγκεκριμενη σχολη του Ανοιχτου Πανεπιστημιου να με βοηθησει. Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος λογω οικογενειακων υποχρεωσεων, στο περιπου υπολογισα οτι μπορω να διαθεσω την εβδομαδα 8-10 ωρες μαξιμουμ. Ειναι σαν σχολη ευκολη σε ανεκτα επιπεδα ή χρειαζεται παρα πολυ σκληρη μελετη; Δηλαδη 8-10 ωρες ειναι λιγες; Εχω ακουσει απο διαφορους οτι τα βιβλια τους δεν ειναι τοσο καλογραμμενα με αποτελεσμα ο φοιτητης να μην βγαζει ευκολα νοημα απο αυτα που διαβαζει. Ειναι κατι που θα το ηθελα να το κανω και θα με βοηθησει μελλοντικα και στην εργασια μου το συγκεκριμενο πτυχιο αλλα αν πραγματικα χρειαζεται πχ να αγοραζω και επιπλεον βιβλια τοτε εκει σαφως ξεφευγω και οικονομικα. Υπαρχουν καπου στο ιντερνετ τα βιβλια της συγκεκριμενης σχολης σε pdf να παρω εστω μια εικονα; Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, σκεφτομαι να κανω αιτηση για το πτυχιακο προγραμμα "Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών", θα ηθελα εαν ειναι καποιος φοιτητης στην συγκεκριμενη σχολη του Ανοιχτου Πανεπιστημιου να με βοηθησει. Επειδη ο χρονος μου ειναι περιορισμενος λογω οικογενειακων υποχρεωσεων, στο περιπου υπολογισα οτι μπορω να διαθεσω την εβδομαδα 8-10 ωρες μαξιμουμ. ισως Ειναι σαν σχολη ευκολη σε ανεκτα επιπεδα ή χρειαζεται παρα πολυ σκληρη μελετη; Δηλαδη 8-10 ωρες ειναι λιγες; Εχω ακουσει απο διαφορους οτι τα βιβλια τους δεν ειναι τοσο καλογραμμενα με αποτελεσμα ο φοιτητης να μην βγαζει ευκολα νοημα απο αυτα που διαβαζει.ναι Ειναι κατι που θα το ηθελα να το κανω και θα με βοηθησει μελλοντικα και στην εργασια μου το συγκεκριμενο πτυχιο αλλα αν πραγματικα χρειαζεται πχ να αγοραζω και επιπλεον βιβλια τοτε εκει σαφως ξεφευγω και οικονομικα.ναι Υπαρχουν καπου στο ιντερνετ τα βιβλια της συγκεκριμενης σχολης σε pdf να παρω εστω μια εικονα; ειναι σημειωσεις και οχι βιβλια... Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας. με αυτα και με αυτα, προσπαθησε να μπεις μονο αν δεν εχες χαρτι πανεπιστημιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα