weissheit Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, θα λείψω κάποιες μέρες Αμερική και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.1. Τα δωρεάν mb που έχω από το δίκτυό μου (cosmote), θα ισχύουν και στην Αμερική, ώστε να τα χρησιμοποιώ για viber, skype?2. Tι έχετε να μου προτείνετε για την επικοινωνία με Ελλάδα; Τι μπορώ να κάνω για τις λίγες μέρες που θα λείπω;3. Ξέρει κανείς πόσο πάνε τα μηνύματα; Για κλήσεις δεν ρωτάω..4. Το ίδιο κόστος θα υπάρχει και γι αυτούς που θα θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου από Ελλάδα;Ευχαριστώ.
crupo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Παρε στην εξυπηρετηση πελατων και θα σου πουν αναλυτικα τις χρεωσεις και τι ισχυει... ΥΓ. Για να μην πως σιγουρα, 99% τα δωρεαν mb δεν θα ισχυουν...
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τα δωρεάν MB δεν παίζει να ισχύουν, με roaming θα σαι που τσούζει. Αυτοί που σε καλούν, θα πληρώνουν όσο θα πλήρωναν αν ήσουν Ελλάδα, τι διαφορά θα την πληρώνεις εσύ. Θα πρότεινα viber, skype όταν είσαι συνδεδεμένος με κάποιο WiFi. 1
weissheit Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδή, αν κάποιος από Ελλάδα με καλεί και έχει δωρεάν λεπτά, θα χρεώνεται από αυτά ή από τις μονάδες που έχει στην κάρτα;
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν κάποιος από Ελλάδα σε καλεί και έχει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς Cosmote, εκείνος θα ξοδεύει αυτόν τον δωρεάν χρόνο ομιλίας κι εσύ θα πληρώνεις το επιπλέον κόστος της κλήσης από Ελλάδα->Αμερική.
BritGreek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν μεινεις σε ξενοδοχειο, σιγουρα θα εχει wifi. Μιλας μεσω viber/skype. Το ιδιο και σε δημοσια hotspot. Ευκολο ειναι.
lambroszekis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ρώτα επίσης αν μπορείς να αγοράσεις από κει μια κάρτα σιμ αμερικανική για να χεις κάποιο πακέτο MB για είσαι συνέχεια online viber Skype κτλ<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App http://youtu.be/bhqzhGxPOo4 Ρίξε μια ματιά στο 6:33
johnkal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δωρεάν mb ή ομιλία που χεις σίγουρα δεν ισχύουν εκτός Ελλάδας μη πάρεις καν τη Cosmote γι'αυτό τον λόγο.
lary7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αγοραζεις μια καρτα sim απο το αεροδρομιο με MB μεσα και καθαρισες. Αυτό κάνω πλεων με το που παω σε μια χωρα και ξεμπερδευω με 5-10Ε σε καθε ταξιδι.
Rabican Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ισχυει αυτο με τις sim. εγω USA που εκατσα 20 μερες πηρα μια prepaid απο την tmobile με απεριοριστα sms/κλησεις και 4 gb internet και καθαρισα. απλα για το internet εχε το νου σου για πιθανοτητα ασυμβατοτητας μεταξυ της μπαντας που παιζει το κινητο σου με αυτη που παιζει ο εκαστοτε παροχος. πχ στις ΗΠΑ το lenovo μου, επειδη για το 3g χρησιμοποιει τα 2100MHz ενω η tmobile νομιζω 1900, παροτι ειχε καλυψη 4g ο παροχος εγω επαιζα στα 2g (EDGE).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα