Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα λείψω κάποιες μέρες Αμερική και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.

1. Τα δωρεάν mb που έχω από το δίκτυό μου (cosmote), θα ισχύουν και στην Αμερική, ώστε να τα χρησιμοποιώ για viber, skype?

2. Tι έχετε να μου προτείνετε για την επικοινωνία με Ελλάδα; Τι μπορώ να κάνω για τις λίγες μέρες που θα λείπω;

3. Ξέρει κανείς πόσο πάνε τα μηνύματα; Για κλήσεις δεν ρωτάω..

4. Το ίδιο κόστος θα υπάρχει και γι αυτούς που θα θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου από Ελλάδα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παρε στην εξυπηρετηση πελατων και θα σου πουν αναλυτικα τις χρεωσεις και τι ισχυει...

ΥΓ. Για να μην πως σιγουρα, 99% τα δωρεαν mb δεν θα ισχυουν...

Δημοσ.

Τα δωρεάν MB δεν παίζει να ισχύουν, με roaming θα σαι που τσούζει. Αυτοί που σε καλούν, θα πληρώνουν όσο θα πλήρωναν αν ήσουν Ελλάδα, τι διαφορά θα την πληρώνεις εσύ. Θα πρότεινα viber, skype όταν είσαι συνδεδεμένος με κάποιο WiFi.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή, αν κάποιος από Ελλάδα με καλεί και έχει δωρεάν λεπτά, θα χρεώνεται από αυτά ή από τις μονάδες που έχει στην κάρτα;

Δημοσ.

Αν κάποιος από Ελλάδα σε καλεί και έχει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς Cosmote, εκείνος θα ξοδεύει αυτόν τον δωρεάν χρόνο ομιλίας κι εσύ θα πληρώνεις το επιπλέον κόστος της κλήσης από Ελλάδα->Αμερική.

Δημοσ.

Ρώτα επίσης αν μπορείς να αγοράσεις από κει μια κάρτα σιμ αμερικανική για να χεις κάποιο πακέτο MB για είσαι συνέχεια online viber Skype κτλ<br><br> Αποστολή από

το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

http://youtu.be/bhqzhGxPOo4

Ρίξε μια ματιά στο 6:33

Δημοσ.

Αγοραζεις μια καρτα sim απο το αεροδρομιο με MB μεσα και καθαρισες. Αυτό κάνω πλεων με το που παω σε μια χωρα και ξεμπερδευω με 5-10Ε σε καθε ταξιδι.

Δημοσ.

ισχυει αυτο με τις sim. εγω USA που εκατσα 20 μερες πηρα μια prepaid απο την tmobile με απεριοριστα sms/κλησεις και 4 gb internet και καθαρισα.

απλα για το internet εχε το νου σου για πιθανοτητα ασυμβατοτητας μεταξυ της μπαντας που παιζει το κινητο σου με αυτη που παιζει ο εκαστοτε παροχος. πχ στις ΗΠΑ το lenovo μου, επειδη για το 3g χρησιμοποιει τα 2100MHz ενω η tmobile νομιζω 1900, παροτι ειχε καλυψη 4g ο παροχος εγω επαιζα στα 2g (EDGE).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...