ouzo-power Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα σας, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζει υπότιτλους σε όποιο βίντεο βλέπω στα αγγλικά ? π.χ βλέπω ένα πεντάλεπτο βίντεο στα αγγλικά και θέλω να έχει τα λόγια που λέει σε υπότιτλους επειδή μου φεύγουν μερικές λέξεις
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Το yt ενσωματώνει ένα σύστημα απόδοσης υπότιτλων αλλά νομίζω ότι δεν το κάνει σε όλα τα βίντεο. Θα εμφανίζει ένα τετράγωνο με δύο γραμμούλες στο κάτω μέρος, κάτω δεξιά στα εργαλεία.
ouzo-power Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ το βρήκα,τώρα πλέον μπαίνουν αυτόματοι στο youtube αν και δέν είναι πολύ ακριβείας, μήπως ξέρετε πώς θα βάλω subtitles στα ξένα τραγούδια που ακούω το e-radio ,δέν ξέρω καν αν γίνεται αυτο
micos000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ το βρήκα,τώρα πλέον μπαίνουν αυτόματοι στο youtube αν και δέν είναι πολύ ακριβείας, μήπως ξέρετε πώς θα βάλω subtitles στα ξένα τραγούδια που ακούω το e-radio ,δέν ξέρω καν αν γίνεται αυτο Να βάλεις υπότιτλους σε κάτι που ακούς;;; Μάλλον εννοείς να διαβάζεις lyrics. Για κάτι τέτοιο πρέπει να υποστηρίζεται από το site... που δεν υποστηρίζεται από το e-radio, ούτε από κανένα site νομίζω υποστηρίζεται κάτι τέτοιο. Αυτό γίνεται μέσω κάποιου player όπως το winamp που υποστηρίζει lyrics, αλλά πρέπει να τα προσθέσεις μόνος σου.
ouzo-power Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 ωραιος φιλε μου σε ευχαριστω πολύ για την ιδέα με τους lyrics στο winamp δεν το είχα σκευτεί ποτε!
bazinga13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εδω στο ινσομνια στην κατηγορια αρχεια εχει ενα ωραιο προγραμματακι που σου βγαζει lyrics,λεγεται MiniLyrics,τσιμπα το Site: MiniLyrics
ouzo-power Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Εδω στο ινσομνια στην κατηγορια αρχεια εχει ενα ωραιο προγραμματακι που σου βγαζει lyrics,λεγεται MiniLyrics,τσιμπα το Site: MiniLyrics καλη φάση ,ευχαριστώ ωραίος! να σε ρωτήσω κάτι,μήπως ξέρεις πώς μπορώ να το συγχρονίσω με το e-radio το οποίο το έχω και παίζει απο το google chrome ψάχνω στο πρόγραμμα να προσθέσω το google chrome αλλα δεν το εμφανίζει 1
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 καλη φάση ,ευχαριστώ ωραίος! να σε ρωτήσω κάτι,μήπως ξέρεις πώς μπορώ να το συγχρονίσω με το e-radio το οποίο το έχω και παίζει απο το google chrome ψάχνω στο πρόγραμμα να προσθέσω το google chrome αλλα δεν το εμφανίζει Αν πρόσεξες, το πρόγραμμα αναφέρει υποστήριξη για media players και όχι για browsers και audio streaming. Το minilyrics αναγνωρίζει το κομμάτι από τον τίτλο του αρχείου, οπότε πως θα ξεχώριζε ποιο τραγούδι παίζει από streaming; Ιδίως από μια σελίδα που δεν εμφανίζει ούτε καν τους τίτλους των τραγουδιών. Δοκίμασα να δώσω τα stream url του rso και του radio gold στο wmp για να δω τι θα γίνει και το αποτέλεσμα ήταν το mini lyrics να μου εμφανίζει μόνο τον τίτλο του ραδιοφώνου και τίποτε άλλο (αναμενόμενο). Αν ξέρεις κάποιο ραδιόφωνο που να στέλνει και τους τίτλους πες το να το ψάξω.
web_assasin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστώ το βρήκα,τώρα πλέον μπαίνουν αυτόματοι στο youtube αν και δέν είναι πολύ ακριβείας, μήπως ξέρετε πώς θα βάλω subtitles στα ξένα τραγούδια που ακούω το e-radio ,δέν ξέρω καν αν γίνεται αυτο πες μας και πως το εκανες να το δουμε κ εμεις.
ouzo-power Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Αν πρόσεξες, το πρόγραμμα αναφέρει υποστήριξη για media players και όχι για browsers και audio streaming. Το minilyrics αναγνωρίζει το κομμάτι από τον τίτλο του αρχείου, οπότε πως θα ξεχώριζε ποιο τραγούδι παίζει από streaming; Ιδίως από μια σελίδα που δεν εμφανίζει ούτε καν τους τίτλους των τραγουδιών. Δοκίμασα να δώσω τα stream url του rso και του radio gold στο wmp για να δω τι θα γίνει και το αποτέλεσμα ήταν το mini lyrics να μου εμφανίζει μόνο τον τίτλο του ραδιοφώνου και τίποτε άλλο (αναμενόμενο). Αν ξέρεις κάποιο ραδιόφωνο που να στέλνει και τους τίτλους πες το να το ψάξω. κι όμως δείχνει τον τίτλου του τραγουδιου http://tinypic.com/r/6ohfmc/8 πες μας και πως το εκανες να το δουμε κ εμεις. http://tinypic.com/r/2ztkj6q/8 απο το τετραγωνάκι του minilyrics έψαξα για το google chrome μήπως και βάλω το athena party που το είχα ανοιχτό και έπεζε αλλά τελικά δεν γίνεται
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ΟΚ, Αυτό κάποια δείχνουν τον τίτλο αλλά όπως είπα τα lyrics τα βρίσκει το πρόγραμμα από τον τίτλο του αρχείου που αναπαράγεται και στο streaming δεν υπάρχει τέτοια πληροφορία. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, το url του athens είναι: http://www.arionradio.com/live/athensparty.asx Δώσε το σε κάποιο Player να το δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα