tsotrilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες, εδω και αρκετο καιρο εχω αρχισει να στηνω ενα site και θα ηθελα τις γνωμες αλλα και να λυσω καποιες αποριες που εχω. Γενικοτερα εχει να κανε με Desktops,Laptops,διαδικασιες επισκευης και προτασεις για προγραμματα. Για αρχη θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι παρανομο - νομιμο το να προτεινω π.χ: με τι να δεις ταινιες,με ποιον browser να μπαινει στο internet κ.α. Αν εχετε ορεξη να δειτε στην κατηγορια Programs για παραδειγμα εχω καποια προγραμματα τα οποια κανω redirect στο site του "κατασκευαστη" τους για download. Μπορω να το κανω η πρεπει να παρω αδεια απο τους ιδιοκτητες; Επισης για να προσθεσεις e-shop στο site σου συνεπαγεται με το οτι πρεπει να κανεις εναρξη επιχειρησης σαν να ανοιγεις επι της ουσιας μαγαζι; Τελος μιας που εχω συζητησει με κοντινους μου ανθρωπους για την διευθυνση του αλλοι μου λενε πως ειναι καλο αλλοι πως ειναι περιεργο αλλοι δυσκολο...θα ηθελα και σε αυτο την αποψη σας. Thanks in advance! www.192168ifix.com ειναι το site υπαρχει και Link στην υπογραφη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα